Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Виктория Пилзен
Прогнозирах Пилзен. Tова е добре, за мен са най-приемлив съперник. 

ivo77 написа:Прогнозирах Пилзен. Tова е добре, за мен са най-приемлив съперник.
По-приемлив от Легия и Селтик ? Дано да е така, но при всички положения не е приятен съперник.
- olympic teteven
- Контакти:
Определено не е най-приятният съперник. Единствено Залцбург щяха да са по-лош вариант. Но пък Лудогорец все още нямат чешки скалп в колекцията си, дай Боже да добяват и такъв... 

На тези като им гледам състава е само от чехи, едва ли са чак толкова страшни. Напълно преодолим съперник.
- Маги Стралска
не съм оптимистка.... но пък дано Лудогорец ме опровергаят.... най-искрено им пожелавам успех.... 

- Долно уйно
- Контакти:
Тежък жребии за Пилзен.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Лц имат всички шансове. Продължаването си зависи от тях
.

dido1302 написа:ivo77 написа:Прогнозирах Пилзен. Tова е добре, за мен са най-приемлив съперник.
По-приемлив от Легия и Селтик ? Дано да е така, но при всички положения не е приятен съперник.
Легия и Селтик са много по-големи имена. Селтик ще ги бутат и съдиите. Легия не са участвали в ШЛ от 20 години и са яко надъхани. Пилзен са по-скромен отбор(както и Лудогорец) и за тях едно отпадане не би било голяма драма.

Според мен се падна един от двата най-тежки варианта за Лудогорец. Другия беше Залцбург (който аз мислех, че ще се падне). Като цяло според мен срещу нито един от отборите нямаше да бъдат фаворити, но определено срещу Пилзен нещата са съмнителни. Дано имат късмет и играта им да тръгне! Успех от мен!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
Труден съперник, но пък са по-приемливи от Стяуа, с които Лудогорец играха преди 2 години.
Единственото лошо е, че пак са домакини на първия мач.
Единственото лошо е, че пак са домакини на първия мач.