Проектът "Лудогорец“ не е от полза за спорта !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Проектът "Лудогорец“ не е от полза за спорта !
Гледай сега, аз нямам нищо против отбора - предимно сносен футбол играят и не ритат много ... Не ми харесва двуличното отношение на ръководството - говорят едно ( сега пак декларация ), а после вършат цигании ... В Библията е казано " По делата ще ги познаете " ...
Леевски, оле

CSKA 78 написа:Sstefanov написа:Ето го другият форумен пл.х... Аре не се прави на голям разбирач как стоят нещата в даден клуб като си просто един "фен" и при това по голямата част форумен!
А,ти кой беше?! Форумният плъх в твое лице е въплъщение на всичко, което се случва в БГ!
Така е Сульо, няма какво да се лъжем, твоето мнение въобще не ме касае!
Ти си от феновете, които обичат да се пребоядисват в зависимост накъде духне вятъра! Така че,от мен имаш само презрение!
Аз ли си сменям отбора бе ? Хахахах разсмя ме доста - по тихо там ти си една мишка и ако си мислиш че твоето мнение има някакво значение доста жестоко се лъжеш. Ако искаш се самоубий гледам че така правите мизерниците защото освен от злоба към някого за друго няма за какво да живеете! Доста си жалък в постовете ти личи. Хайде отговори ми на въпроса от къде идват вашите пари? Нали си много знаещ - понеже аз не знам и не се меся в чужди работи, ама понеже виждам че се имаш за много разбиращ давай обясни на съфорумниците ни С какво помага Цскато на футбола ни и как се издържа. Щом знаеш по твой думи как се издържат лудите!
Sstefanov написа:Аз ли си сменям отбора бе ? Хахахах разсмя ме доста - по тихо там ти си една мишка и ако си мислиш че твоето мнение има някакво значение доста жестоко се лъжеш. Ако искаш се самоубий гледам че така правите мизерниците защото освен от злоба към някого за друго няма за какво да живеете! Доста си жалък в постовете ти личи. Хайде отговори ми на въпроса от къде идват вашите пари? Нали си много знаещ - понеже аз не знам и не се меся в чужди работи, ама понеже виждам че се имаш за много разбиращ давай обясни на съфорумниците ни С какво помага Цскато на футбола ни и как се издържа. Щом знаеш по твой думи как се издържат лудите!
По принцип с членестоноги не споря! Те си имат някакво мнение в техния мизерен свят! Сигурно си мислят, че са значими в нещо и това ги изпълва с гордост!

Но в крайна сметка оставят само отпечатък в/у обувката ми!
Това е, приключих с теб! Сега имаш избор, дали да се самоубиеш или да продължиш да си живееш мизерния животец!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Val3ncia написа:Не те ли е срам ,когато пишеш тея глупости, а в същото време вашите няколко мача подред пеят химнна на 10-те ви чужденци на игрището ..Колко жалко е даа си чорбар.
Жалкарю аз отговарям за себе си и когато съм бил на мач на ЦСКА никога не съм викал Българи,Юнаци и не съм пял химна.
Гледам нещо си нервен и пишеш по няколко пъти някои букви.Аз си аз и отговарям за себе си.Ясен ли съм, смешко ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:Боби не се хаби за американчето(1Неутрален) което гледа апчетата единствено през youtube![]()
![]()
![]()
Fen-fen разбрах ,че не е бил сред онези 200 човека които подскачаха на НС Васил Левски и не знам защо викаха Българи-Юнаци след като българите са малцинство в Лудогорец.
Ивайло ти къде беше по време на мача с Ливърпул , че нещо не те видяхЗмийчето ти мерна ли се на стадиона или както винаги ги гледа по тв а ?!
Боби нали ти е ясно ,че тукашните фенове на Лудогорец са само един форумни плъхове които дори не стъпват на тренировъчното игрище с гръмко име "Лудогорец Арена" !
То не са само на Лудогорец форумни плъхове,в тоя форум едно 70% не са стъпвали на стадион.В това число най много са глорифеновете на Левски и ЦСКА.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Точно пък от Стойне ли някой акъл ще иска 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Ще помоля някой с IQ по-голямо от на молец, ако може да ми обясни как отбор който за 2 години има коефициент 22,975 ,който е по-голям от коефициeнта на останалите 7 отбора(ЦСКА,Левски,Литекс,Локо С,Локо П,Ботев П,Берое) представяли България в ЕКТ последните 3 години взети заедно, а именно 19,625 , е вреден за българския футбол?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
ivan56 написа:iliyan написа:Боби не се хаби за американчето(1Неутрален) което гледа апчетата единствено през youtube![]()
![]()
![]()
Fen-fen разбрах ,че не е бил сред онези 200 човека които подскачаха на НС Васил Левски и не знам защо викаха Българи-Юнаци след като българите са малцинство в Лудогорец.
Ивайло ти къде беше по време на мача с Ливърпул , че нещо не те видяхЗмийчето ти мерна ли се на стадиона или както винаги ги гледа по тв а ?!
Боби нали ти е ясно ,че тукашните фенове на Лудогорец са само един форумни плъхове които дори не стъпват на тренировъчното игрище с гръмко име "Лудогорец Арена" !
То не са само на Лудогорец форумни плъхове,в тоя форум едно 70% не са стъпвали на стадион.В това число най много са глорифеновете на Левски и ЦСКА.
По принцип почти няма как някой роден след 80та година да е имал кой знае колко добра причина да иде на стадион на мач на български клубен отбор. Последните мачове, в които това си е заслужавало, са някъде края на 80те, от тогава нивото на продукцията си е чисто и просто аматьорско

parazit написа:
HekakaB коефициента на Лудогорец е 24.700 след равния с Ливърпул
HekakaB написа: за 2 години има коефициент 22,975 ,
Не общия,той е за 5 сезона.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Който казва, че отбори като Литекс и Лудогорец не са в полза на футбола е завършен олигофрен, комплексар и малоумник ! А Марек и Хасково ли са от полза за футбола ? ЦСКА с кого напълни стадионът си ? С неинтересният Лудогорец или с Марек и Локо Пд ( с цялото ми уважение към двата отбора ) .
Много боли, когато се имаш за някого и се появи някой друг и те сложи в малкият ти джоб. Лудогорец влезе в ШЛ , игра на 1/8 финал в ЛЕ, е ако това не е в полза на футбола, просто не знам...
И нека да погледнем, колко национала имат Лудогорец и Литекс и колкото имат ЦСКА.
Много боли, когато се имаш за някого и се появи някой друг и те сложи в малкият ти джоб. Лудогорец влезе в ШЛ , игра на 1/8 финал в ЛЕ, е ако това не е в полза на футбола, просто не знам...
И нека да погледнем, колко национала имат Лудогорец и Литекс и колкото имат ЦСКА.