ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)
1-3 е мача.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
RedSkin написа:volf написа:RedSkin написа:Резултата няма значение. Нека бият и да се радват зелените. Но ще видят на трибуните истинските фенове, които колкото и да е зле отборът им го подкрепят докрай!
Чудя се къде бяха " ИСТИНСКИТЕ " фенове, когато Лудогорец пълнеше националния стадион, и защо " ИСТИНСКИТЕ " фенове на ЦСКА ходят на мач, само ако е с Лудогорец?!
Феновете на лдгц са "модерни" фенове, а не истински. Лично на мен, това ми е 7 мач на ЦСКА за този сезон, който предстои. Бих ходил на всичките, но не живея в София.
Добре, а колко са "ИСТИНСКИТЕ" фенове от София, защото ако не играят с Лудогорец на стадиона ходят има няма 500 -тина!
Лудогорец идната сряда ще напълни националния стадион за пети (пети) пореден път през настоящата година(макар и феновете им да пристигат от всички краища на планетата), нещо което на "ИСТИНСКИТЕ" не им се е отдало даже веднъж за последната петилетка!!!
Шо така бре истински?!

Щото отиват да видят Лацио, РМ, Ливърпул и т.н. Сеш'се?
memnto написа:Щото отиват да видят Лацио, РМ, Ливърпул и т.н. Сеш'се?
Така е някои ще гледат тези, други Лудогорец. Вие, истинските -само Лудогорец!
volf написа:memnto написа:Щото отиват да видят Лацио, РМ, Ливърпул и т.н. Сеш'се?
Ние ще гледаме ЦСКА, тва селско отборче не го знам.

memnto написа:Щото отиват да видят Лацио, РМ, Ливърпул и т.н. Сеш'се?
Значи вашите и тези не искат да гледат! Последните години си спомням мачове с Динамо (М), Байер(Л), Бенфика, Ливърпул, но пълен В.Левски не помня на ваш мач! Особено на мача с Ливърпул преди 8-9 години нямате оправдание, защото Ливърпул бяха актуалният носител на купата на ШЛ! Имате 2000 ултраса и с това се изчерпвате. Останалите ви фенове са като на всички останали отбори, при успехи или изгледи за успехи може евентуално да посетят мача, но по-скоро не. Чета днес, че 15000 щяо да има, че Армията без сектор Б трябва да е препълнена за да сте толкова! Аз ви давам не повече 10 000, просто толкова ви е капацитета в момента. Сърца десетки, сърца червени, само да не паднеме ...
Аз съм от Микре Юнайтед
memnto написа:volf написа:memnto написа:Щото отиват да видят Лацио, РМ, Ливърпул и т.н. Сеш'се?
Ние ще гледаме ЦСКА, това селско отборче не го знам.
Ще се запознаете.

mozart написа:memnto написа:Щото отиват да видят Лацио, РМ, Ливърпул и т.н. Сеш'се?
Значи вашите и тези не искат да гледат! Последните години си спомням мачове с Динамо (М), Байер(Л), Бенфика, Ливърпул, но пълен В.Левски не помня на ваш мач! Особено на мача с Ливърпул преди 8-9 години нямате оправдание, защото Ливърпул бяха актуалният носител на купата на ШЛ! Имате 2000 ултраса и с това се изчерпвате. Останалите ви фенове са като на всички останали отбори, при успехи или изгледи за успехи може евентуално да посетят мача, но по-скоро не. Чета днес, че 15000 щяо да има, че Армията без сектор Б трябва да е препълнена за да сте толкова! Аз ви давам не повече 10 000, просто толкова ви е капацитета в момента. Сърца десетки, сърца червени, само да не паднеме ...
Няма как и да помниш. "Армията" >> "В. Левски"

memnto написа:mozart написа:memnto написа:Щото отиват да видят Лацио, РМ, Ливърпул и т.н. Сеш'се?
Няма как и да помниш. "Армията" >> "В. Левски"
Помня много добре даже! Помня мачовете ви в Барса, Рода, и други! Последният пълен В.Левски на ваш мач е с Барселона, годината ако я знаеш я кажи!
Мачовете ви се играеха на Армията, защото едва нея пълнехте. При 15000 В.Левски изглежда празен!
С написаното не искам да кажа, че ние като го пълним сме повече от вас, но ставате смешни като се пънете колко сте велики! В 2 000 000 София и милиони фенове 17000 места трябва да не са проблем всеки мач, но истината е друга! Със здраве...
Аз съм от Микре Юнайтед
Не пониже пълним само "Армията", а си имаме клубен стадион.