интересно става сега.Аз съм на 36 год,когато съм бил на 6 годинки моят чичо ми носи шал и фланелка на Ливърпул,беше военен човека и си беше голямо цесекарче.Ех не успя да ме направи червен,но ме направи луд фен на Ливърпул.Завиждам на БГ-фенове които ще бъдат там и ще са на мача.
Колкото до подкрепата вие как мислите.Ще гледам мача с фланелката и шала на Ливърпул и естествено ще викам за тях.30 години не се забравят-а вие ако щете и предател ме наричайте вече в този форум.Има неща които Киро никога няма да ги усети-ЛЮБОВТА НА АГИТКАТА.Съжалявам ако съм ядосал някой с коментара си.
Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА
LEVSKI_FOREVER
subzero написа:За трансфера на Милан Борян помогна легендата на Лудогорец Урош Голубович.
![]()
Откога Лудогорец имат легенди ??? Че и Голубович ???
Фактът, че той им е легенда и кръщават сектор на румънец ме навежда на мисълта, че няма да ги има още много.

Наблюдавам ги и двата отбора и по-малко от 3-4 гола няма да има(в едната врата).Пуул вкарват с всеки футболист, всяко второ статично положение е или гол, или спасяване на вратаря, греда.А защитата на лешоядите е уникално слаба+вратаря, който ще играе първи мач с тези пред него.Та в А група им правят по 3-4 чисти положения на мач(ЦСКА, Берое, Локо).Отделно едните излизат надъхани като за завръщане, а другите със свалени гащи, защото никога не са играли такъв мач.

Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
- ralka_levskarka
- Контакти:
Някой каза за публиката, та- много ще е интересно- КОП-а - агитка на Лудогорец 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Реалната ми лична цел в това участие на Лудогорец в ШЛ е да отида на мача с Ливърпул!Повечето ще кажете "Ами то е лесно".Така е,лесно е,но трябва да отида без да троша пари
!Не,че не мога да си го позволя,но това не е за ЦСКА!Добре е,че мача е последен от групата и ще е през зимата.Тогава на "феновете" на отбора от Разград въобще няма да им е до футбол
,особено ако са натрупали 4-5 загуби.И тогава изскачам с безплатна екскурзиика и безплатен билет
!Все пак някой трябва да отиде на стадиона,познавайки мисленето на олигарха
!

-
- Контакти:
BRF написа:dream team написа:subzero написа:За трансфера на Милан Борян помогна легендата на Лудогорец Урош Голубович.
![]()
Откакто е станал два пъти шампион сигурно, нещо което Черноморец не успя въпреки милионите, изляти от Митко Събев.
И кои са легендите на Литекс по твоята желязна логика?
Трябваше да го избъзикам малко при толкова потрошени милиони на Събев и нула резултат

-
- Контакти:
zlatan написа:интересно става сега.Аз съм на 36 год,когато съм бил на 6 годинки моят чичо ми носи шал и фланелка на Ливърпул,беше военен човека и си беше голямо цесекарче.Ех не успя да ме направи червен,но ме направи луд фен на Ливърпул.Завиждам на БГ-фенове които ще бъдат там и ще са на мача.
Колкото до подкрепата вие как мислите.Ще гледам мача с фланелката и шала на Ливърпул и естествено ще викам за тях.30 години не се забравят-а вие ако щете и предател ме наричайте вече в този форум.Има неща които Киро никога няма да ги усети-ЛЮБОВТА НА АГИТКАТА.Съжалявам ако съм ядосал някой с коментара си.
Няма нищо лошо в това,приятел, всеки подкрепя този отбор, който му харесва, важното е да се прави джентълменски и възпитано. За съжаление на мачовете на Лудогорец с Лацио и Стяуа видяхме грозни изключения.
Кучетата си лаят, орлите си летят.
dream team написа:BRF написа:dream team написа:subzero написа:За трансфера на Милан Борян помогна легендата на Лудогорец Урош Голубович.
![]()
Откакто е станал два пъти шампион сигурно, нещо което Черноморец не успя въпреки милионите, изляти от Митко Събев.
И кои са легендите на Литекс по твоята желязна логика?
Трябваше да го избъзикам малко при толкова потрошени милиони на Събев и нула резултатТо и за вас важи, ако сметнеш колко похарчиха Павлов, Черепа, Лупи и титаните - но поне имате някоя и друга титла, де
Ние си имаме легенди и в наше време!Тодор Янчев,Вальо Илиев

Колкото до Събев

Росене аз съм бил на Анфийлд това няма как да го разкажа.
Ливърпул е нещо голямо.повярвай ми.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
KAT90 написа:subzero написа:За трансфера на Милан Борян помогна легендата на Лудогорец Урош Голубович.
![]()
Фактът, че той им е легенда и кръщават сектор на румънец ме навежда на мисълта, че няма да ги има още много.![]()
Наблюдавам ги и двата отбора и по-малко от 3-4 гола няма да има(в едната врата).Пуул вкарват с всеки футболист, всяко второ статично положение е или гол, или спасяване на вратаря, греда.А защитата на лешоядите е уникално слаба+вратаря, който ще играе първи мач с тези пред него.Та в А група им правят по 3-4 чисти положения на мач(ЦСКА, Берое, Локо).Отделно едните излизат надъхани като за завръщане, а другите със свалени гащи, защото никога не са играли такъв мач.
И какво от това като паднат, да не би някой да ги съди след това? Животът няма да свърши! Едно е да паднеш от Ливърпул а съвсем друго е от незнаен молдовски отбор. Злобата ти ще те погуби, дишай дълбоко

-
- Контакти:
zlatan написа:Росене аз съм бил на Анфийлд това няма как да го разкажа.
Вярвам ти, точно за това казвам дори и да паднеш от Ливърпул не трябва да се правят драми а това да бъде чест за Лудогорец и за феновете в БГ.