Лудогорец - ЦСКА 2:0 (16.08.14)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Бате Кольо
- Контакти:
Re: Лудогорец - ЦСКА (А група, 16.08.14)
Я кажете сега Домусчиев да не би случайно да е купил и дъжда, че "Лудогорец" водят с 2 гола? 
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
Тик-Так1892 написа:Стойчо,Стойчо и за треньор на Гигант Съединение не ставаш,тъпанар.
А за "Гигант" Белене, заедно с Момчил Врайков
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
Тик-Так1892
- Контакти:
Стойчо,марш в Плоски,безсрамник!
- batmanlevski
- Контакти:
интересно е дали съдийската комисия ще накаже Тони Силва 8 мача за това ,че бутна по гърба съдята ,както знаем футболист няма право да докосва съдята ,ако това стане наказанието е от 4 до 8 мача ,по същата точка преди време беше наказан Гара Дембеле ,да видим сега дали мерят с еднакъв аршин
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Целият стадион да вика познатата сентенция "Бий цесекарите
по главата" направо чудно! Защо ли тези момчета в червено заслужха това "уважение" от разградската публика?
Личното ми мнение е, че им беше малко! Целият мач трябваше да се напомня на цяла България кои са небългарите!
Личното ми мнение е, че им беше малко! Целият мач трябваше да се напомня на цяла България кои са небългарите!
Аз съм от Микре Юнайтед
Единственото хубаво в тоя мач бяха грешките в защита на Лудогорец,които надявам се да повторят в сряда.
А,и прави ми впечатление,че Терзиев е взел от мръсните номера на мургавите си съотборници.
А,и прави ми впечатление,че Терзиев е взел от мръсните номера на мургавите си съотборници.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
mozart написа:Целият стадион да вика познатата сентенция "Бий цесекаритепо главата" направо чудно! Защо ли тези момчета в червено заслужха това "уважение" от разградската публика?
![]()
![]()
![]()
Бетовен,ти що не си на мача ????
И кои са небългарите ???
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Бате Кольо
- Контакти:
Мачът бе интересен до втория гол,след това явно Лудогорец се отпуснаха а ЦСКА с нищо не показа качества освен само желание.Хареса ми тактиката на Дерменджиев,с този отбор който излезна ,първо ,че наблюдателите от Стяуа няма да се имат поглед върху основното ядро и второ доказа на много хора заблудата,че като играеш с резерви един вид си по-слаб,напротив резервите играят по нахъсано в опит да си изработят титулярно място за в бъдеще!
subzero написа:mozart написа:Целият стадион да вика познатата сентенция "Бий цесекаритепо главата" направо чудно! Защо ли тези момчета в червено заслужха това "уважение" от разградската публика?
![]()
![]()
![]()
Бетовен,ти що не си на мача ????
И кои са небългарите ???
Пазя сили и бензин за вторник, че Букурещ не е много близо! Днес предпочето плажа, пред дъжда в Разград, а и не мисля, че противника заслужава да пътувам 260км!
Небългарите са тези, които вещаят успех на небългарски отбор срещу български такъв!
Като гледам така изглежда, че и ти попадаш в групата...
Аз съм от Микре Юнайтед