Хасково-Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Хасково даде заявка за титлата!

Мнениеот angelco77 » 20 юли 2014 18:21

CTAHKO написа:
angelco77 написа:
CTAHKO написа:Ами...бихме шампиончето, ей така на ходом и без много, много да си даваме зор, няма смисъл да се харчат излишни пари и другите дайренца да ни гостуват 8-) Струва ми се, че от икономическа гледна точка, това е най-целесъобразното решение 8-) Лудогорец биха ПСВ Айндховен и Лацио, ние бихме Лудогорец като пичове 8-) Има ли смисъл да питам кой от изброените е най-добрия отбор ? С чиста съвест и без никакви притеснения мога да считам, че Хасково са били Лацио и ПСВ 8-) Ако сметнем и контролите им с румънските отбори, списъкът става много дълъг ;) Абе шампиони :!:

Шегаджия! 8-)

Никога 8-)

Ако говорим сериозно,ти си човек,подкрепящ думите си факти-винаги.И сега е така,само ми се струва малко лековато.
Пък ако си сериозен,да говорим след 8-9 кръга. 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 20 юли 2014 18:22

CTAHKO написа:
Siegfried написа:Хасково толкова ще вземат титлата, колкото успяха Любимец миналата година. Хасково е най-сигурният изпадащ. Лудогорец най-вероятно пак ще станат шампиони.

Аз лично ще им стискам палци да се спасят и да не изпаднат 8-)Симпатичен отбор са ми 8-)

Е, аз също вярвам в Нафтата и съм убеден, че мазутите все някак ще се преборят за титлата. Мое мнение, де - не ангажирам никого с него 8-)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 20 юли 2014 18:22

Чакам с интерес гостуването на "акционерите" в Хасково .Пак ще има -До Хасково с рейс , а на връщане пеша . :)
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 20 юли 2014 18:25

Siegfried написа:
CTAHKO написа:
Siegfried написа:Хасково толкова ще вземат титлата, колкото успяха Любимец миналата година. Хасково е най-сигурният изпадащ. Лудогорец най-вероятно пак ще станат шампиони.

Аз лично ще им стискам палци да се спасят и да не изпаднат 8-)Симпатичен отбор са ми 8-)

Е, аз също вярвам в Нафтата и съм убеден, че мазутите все някак ще се преборят за титлата. Мое мнение, де - не ангажирам никого с него 8-)

Още ме е яд на Порточана, че не купи един мач поне - щяхме да бъдем в историята !!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юли 2014 18:27

Siegfried написа:
CTAHKO написа:

Треньорът ни е от Нафтата 8-) Ама така като гледам класирането, на 2-ро място сме след водача Славия 8-) А те още не са ни гостували, но и техния ред ще дойде 8-) Много, много да не летят и да не бързат, че ще ги приземим набързо. Куците славистчета ли ще спрат похода ни към титлата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 20 юли 2014 18:28

Станко, сега е сезона на дините ! Скоро ще свърши !! :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юли 2014 18:31

hristo1306 написа:Станко, сега е сезона на дините ! Скоро ще свърши !! :mrgreen:

След това идва сезона на гроздето, а след него и на гроздовата ракийка и мръвките :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 юли 2014 18:32

И аз не виждам кой ще спре Хасково през настоящата кампания. Кирчо Крумов, Скерлев, Бейсим x2, Джихат, Чепилов - това са играчи за финал на ШЛ, родните терени отдавна са тесни за техните души, кори, докосвания, гети и бутони.
По-интересният въпрос е дали някой тим ще съумее да стигне до равен с отбора на Димчо Ненов :roll:

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 20 юли 2014 18:33

TNT написа:Искам да честитя в аванс шампионската титла на кауньите :lol: защото после може да пропусна в навалицата :lol: Честито в аванс 8-)

:lol: :lol: :lol:
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 20 юли 2014 18:36

CTAHKO написа:
hristo1306 написа:Станко, сега е сезона на дините ! Скоро ще свърши !! :mrgreen:

След това идва сезона на гроздето, а след него и на гроздовата ракийка и мръвките :lol:

Пак си прав ! Няма нищо по -хубаво от дом вино и ракия и за мезе 75 % говеждо + 25 % свинско / смес кайма / и на скарата ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”