КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: КБ, 1/4 финал, Литекс - Лудогорец, 1:2

Мнениеот BadBoy » 17 мар 2014 01:15

Аха, добре, той Домусчиев е Сульо в този отбор, стига лицемерие баце, бъдете мъже.
Днес се изигра един слаб мач за нашите стандарти, мач изпълнен с много нарушения и спестени картони
Мач в който съдиите сбъркаха и в двете посоки влияйки на резултата, но да излиза този дето се мисли за бяла лястовица и да вие като хималайска мечка, при положение, че неговия отбор е абсолютно същото, което той плюе по другия идва в малко повече на наутралния зрител.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 17 мар 2014 01:19

Факт е, че Домусчиев днеска се изложи. Явно самочувствието нещо му е дошло повече, но нямаше нужда от подобни циркове. А че Литекс играха грубо там няма спор и съдията определено можеше да се справи доста по-добре. Просто нямаше нужда от панаири.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 мар 2014 01:21

Този двубой го спечелихме благодарение на много късмет при ударите на Златински.
От Лому Ви съветвам да не чакате нищо съществено. Сигурно ще има моментни проблясъци, но до там.
КИшада си е "пеперуда". Старае се ама не бива. Тоя Ешпиньо и "гладното португалче" (забравям му името) са идеални за звезди на ЦСКА. ДАно на тяхно място лятото привлечем някой по-читав.
Жалко,че никой няма да извади пари за тези.
Шоко аз го харесвам, въпреки критиките които отправяте към него. Много тича момчето, бори се за всяка топка и иска да бъде на всякъде. Естествено е че когато търсиш играта може и да сгрешиш.
Проблемът на момчето е че няма маса за зашитник и не виждам потенциал да натрупа такава - ще видим.
Според мен всички в Лудогорец се представиха според нивото си - освен Моци, Златински и Шоко - нищо особено.
Днес със съжаление разбрах, че срещу Литекс не трябва да се играе футбол. Ритане му е майката - във вратата и през краката - пък каквото стане. Той и съдията има мнение....

Ние изгряващи звезди си имаме-Ереро,Карачанаков,Долапчиев,Силва,Чочев,Маркович-и не ни трябват вашите!Ако ще вземем някоя звезда,то ще бъде утвърдена,като гледам може да ви вземем Марселиньо след около година(знаем какво прави Лудогорец с тези футболисти- на около 30 години,на които им изтича договора). ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 17 мар 2014 01:22

Аз ти казвам че като фен на Лудогорец ме интерсува играта на отбора. Други неща не ме интересуват.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 17 мар 2014 01:24

CSKA 78 написа:
Този двубой го спечелихме благодарение на много късмет при ударите на Златински.
От Лому Ви съветвам да не чакате нищо съществено. Сигурно ще има моментни проблясъци, но до там.
КИшада си е "пеперуда". Старае се ама не бива. Тоя Ешпиньо и "гладното португалче" (забравям му името) са идеални за звезди на ЦСКА. ДАно на тяхно място лятото привлечем някой по-читав.
Жалко,че никой няма да извади пари за тези.
Шоко аз го харесвам, въпреки критиките които отправяте към него. Много тича момчето, бори се за всяка топка и иска да бъде на всякъде. Естествено е че когато търсиш играта може и да сгрешиш.
Проблемът на момчето е че няма маса за зашитник и не виждам потенциал да натрупа такава - ще видим.
Според мен всички в Лудогорец се представиха според нивото си - освен Моци, Златински и Шоко - нищо особено.
Днес със съжаление разбрах, че срещу Литекс не трябва да се играе футбол. Ритане му е майката - във вратата и през краката - пък каквото стане. Той и съдията има мнение....

Ние изгряващи звезди си имаме-Ереро,Карачанаков,Долапчиев,Силва,Чочев,Маркович-и не ни трябват вашите!Ако ще вземем някоя звезда,то ще бъде утвърдена,като гледам може да ви вземем Марселиньо след около година(знаем какво прави Лудогорец с тези футболисти- на около 30 години,на които им изтича договора). ;)

Ако платите много солидна сума за него, ок. Обаче вие дори за Венци Христов не може да платите... :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 мар 2014 01:29

Ако платите много солидна сума за него, ок. Обаче вие дори за Венци Христов не може да платите... :)

Колкото платихме за Стоянов, след като му изтече договора! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 17 мар 2014 01:35

Мечтите са безплатни. Марселиньо винаги е бил ключов играч в Лудогорец, докато Иван Стоянов никога не е бил. Ти да не си мислиш, че Марселиньо ще напусне отбор, играещ на 1/8 финал в ЛЕ и ще премине във отбор в който няма да му плащат редовно заплатата/която определено не може да си позволите/? Нито има някакви сантименти към цска, като Гъргоров или И.Стоянов, нито нищо.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 17 мар 2014 07:27

snakebite написа:
Зависи къде ще я настъпиш..вземи една топка и пробвай, падаш си напред и още как.... ;)
Чворович достига и играе първи с топката, като почти я хваща...ако не беше успял, това е друго нещо...
Те и ЦСКА пискаха за една дузпа срещу Платини ( при 2:1 победата им в Разград за купата), ама Барт първо направи шпагат изчисти топката и след това отнесе Платини....

:lol:
Поне ме разсмиваш! Настъпва я от вътрешната част и я бута напред. Загледай се после в движението на тялото и ръцете на Чворович - дали не минават през краката на Джордан? А това е при положение, че топката продължава движението си напред. Някой беше попитал по-напред - как така топкатаа продължава движението си напред, след като Чворович уж е играл първи с нея (не би ли ттрябвало в такъв случай да се отклони настрани)? Да видим как може да отговорите на този въпрос...
Никаква топка няма да взимам, играл съм достатъчно футбол, а и мога да си представя при такова движение какво би се случило без външна намеса (всъщност, ако е застъпил топката и се е хлъзнал на нея би се получила леко комична ситуация - падане по задни части). Разбираш ли, че няма как при такова застъпване да се СПЪНЕШ?
Поне бъдете мъже и си признайте, че дузпа имаше. Повечето от феновете на Литекс (да не кажа всички) си признахме за дузпата на Страхил Попов есента.

П.П. Те все вашите играчи играят чисто в наказателното, нищо, че Моци и Барт са си рендета отвсякъде. Да не говорим, че оревахте света за единствената дузпа дадена срещу вас откакто сте в А група, която беше стопроцентова.
[center]Изображение[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 мар 2014 08:06

Не съм фен нито на Лудогорец, нито на Литекс -напротив доста път съм спорил с привържениците и на единия , и на другия отбор. Общо взето не ме интересува крайния резултат от този мач. Ще се опитам да съм безпристрастен.
За мен при ситуацията за "дузпата"- 100% дузпа и червен картон за вратаря. Чета някакви коментари ,че вратаря достигнал до топката преди Джордан ,че Джордан застъпил топката и т.н.,дори и да приемем че е вярно(може да се спори по въпроса, но ще приемем че е така,моето лично мнение е че достигат едновременно и в такъв случай предимство има Джордан-дузпа и червен картон), то топката отскача и е напълно в обсега на нападателя , следва помитане на нападателя от вратаря с тяло и крак. Ако това не е дузпа, аз не знам какво е дузпа, за мен има и директен червен картон за вратаря.
Втория гол ма Лудогорец- за мен е абсолютно редовен.
Гола на Литекс- има нарушение срещу Моци за мен,може да се свири ,може и да не свири- 70:30% се свири според мен,ако аз бях съдия щях да свиря фаул срешу Моци.
Съдията спести доста картони и на двата отбора, повече на играчи на Литекс,като на тях им спести мисля че и 2 червени картона.
За мен абсолютно скандално съдийство, съдията заслужава да си почива много дълго време ,ако не и да иде в пенсия. Не бих казал че някой е натискал съдията,просто беше много объркан,а и е нормално да бъде -двамата президенти са членове на ИК на БФС и де факто са началници на съдията. Докато има в ИК хора директно свързани с определени клубове ,ще има такива мачове. Според мен това е само началото, големите панаири тепърва предстоят в мачовете за шампионат.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 17 мар 2014 08:40

CSKA 78 написа:

Колкото платихме за Стоянов, след като му изтече договора! ;)

Аз за Стоянов се молех да заиграе при Вас още от като пристигна в Лудогорец!

Върни се в “Лудогорец”