Стана ясно, че шампионите търсят още три нови попълнения, като набелязаните постове са ляв защитник, ляв халф и дефанзивен халф. От отбора пък почти сигурно ще си тръгне Иван Стоянов, който си търси нов клуб.
Селекция и подготовка, зима 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Лудогорец може да се раздели с един от основните си футболисти. Става въпрос за централния защитник Александър Барт. Преди няколко дни в офисите на клуба е пристигнала добра оферта от чужбина. Засега обаче от ръководството не бързат да я приемат и изчакват. Най-вероятно преди заминаването за Сандански двете страни ще седнат, за да обсъдят предложението.
Според запознати клубът е готов да се раздели с бившия футболист на Литекс срещу сума около милион евро. В момента старши треньорът Стойчо Стоев разполага с цели петима централни защитници - Козмин Моци, Теро Мантила, Георги Терзиев, Александър Барт и дошлия в началото на месеца Александър Александров. Последният дойде именно за да замени французина, пише „Тема спорт”.
„По принцип четирима бранители са ни напълно достатъчни. В момента имам на разположение петима, което е прекалено много. При добра оферта ще продадем някого. Има предложения не само за хора от защитата, но и от други линии на терена. За да се стигне до сделка обаче, трябва да пристигне оферта, която е добра за клуба", обясни Стойчо Стоев пред TV7.
Според запознати клубът е готов да се раздели с бившия футболист на Литекс срещу сума около милион евро. В момента старши треньорът Стойчо Стоев разполага с цели петима централни защитници - Козмин Моци, Теро Мантила, Георги Терзиев, Александър Барт и дошлия в началото на месеца Александър Александров. Последният дойде именно за да замени французина, пише „Тема спорт”.
„По принцип четирима бранители са ни напълно достатъчни. В момента имам на разположение петима, което е прекалено много. При добра оферта ще продадем някого. Има предложения не само за хора от защитата, но и от други линии на терена. За да се стигне до сделка обаче, трябва да пристигне оферта, която е добра за клуба", обясни Стойчо Стоев пред TV7.
[center]R.I.P[/center]
Мислиш ли, че за Барт става въпрос? Не съм чел някъде да има информация за това, единствено предположения. Иначе, да логично е някой от централните защитници да заиграе в чужбина. Имаха достатъчно възможности през есента да покажат качества в Европа и мисля, че го направиха по най-добрия начин. Затова оферти едва ли липсват.
И аз мисля, че е много вероятно да е Барт. Ако му вземат 1 млн. би било идеално. Той е по-непостоянният от двамата и напоследък имаше чести здравословни проблеми. А тези неща са много важни. По-добре да имаш играч не с топ възможности, но такъв, който всеки мач играе с еднаква концентрация и показва топ ниво, отколкото такъв, който е идеален само в някои мачове (или по някое време), а през други разочарова. Особено важни са тези неща при защитниците. Въпреки недостатъците му, ми се струва, че на Моци може повече да се разчита. При него рискът е в нарушенията и скандалите на терена, в които се забърква. Но това като че ли е по-малкият проблем. Може би през лятото ще се върне Марем, а Моци ще бъде продаден.
[center]
[/center]
[/center]Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014
Много гъсто наситена програма с мачове през подготовката:
16 януари, Сандански - Пирин Благоевград
22 януари, Анталия - Рубин Казан
25 януари, Анталия - ЧФР Клуж
28 януари, Анталия - Шериф Тираспол
29 януари, Анталия - Гурник Забже
4 февруари, Испания - ?
6 февруари, Испания - ?
8 февруари, Испания - ?
12 февруари, Испания - ?
15 февруари, България - Нефтохимик
20 февруари, Рим - Лацио
............
http://gong.bg/view_article.php?article_id=395783
16 януари, Сандански - Пирин Благоевград
22 януари, Анталия - Рубин Казан
25 януари, Анталия - ЧФР Клуж
28 януари, Анталия - Шериф Тираспол
29 януари, Анталия - Гурник Забже
4 февруари, Испания - ?
6 февруари, Испания - ?
8 февруари, Испания - ?
12 февруари, Испания - ?
15 февруари, България - Нефтохимик
20 февруари, Рим - Лацио
............
http://gong.bg/view_article.php?article_id=395783
[center]
[/center]
[/center]-
Viv.Brooke
- Контакти:
Идеално. Надявам се срещите да се предават
Добри съпреници!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
А иначе Сашо и Моци добре се знаят:
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/856100_599146193448072_2109319169_o.jpg

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/856100_599146193448072_2109319169_o.jpg
[center]
[/center]
tsonpen написа:И аз мисля, че е много вероятно да е Барт. Ако му вземат 1 млн. би било идеално. Той е по-непостоянният от двамата и напоследък имаше чести здравословни проблеми. А тези неща са много важни. По-добре да имаш играч не с топ възможности, но такъв, който всеки мач играе с еднаква концентрация и показва топ ниво, отколкото такъв, който е идеален само в някои мачове (или по някое време), а през други разочарова. Особено важни са тези неща при защитниците. Въпреки недостатъците му, ми се струва, че на Моци може повече да се разчита. При него рискът е в нарушенията и скандалите на терена, в които се забърква. Но това като че ли е по-малкият проблем. Може би през лятото ще се върне Марем, а Моци ще бъде продаден.
Няма да е Барт. Той преподписа до 2015 г. Вчера говорихме лично, дори се похвали че след 4 месеца ще става баща!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
fen-fen написа:tsonpen написа:И аз мисля, че е много вероятно да е Барт. Ако му вземат 1 млн. би било идеално. Той е по-непостоянният от двамата и напоследък имаше чести здравословни проблеми. А тези неща са много важни. По-добре да имаш играч не с топ възможности, но такъв, който всеки мач играе с еднаква концентрация и показва топ ниво, отколкото такъв, който е идеален само в някои мачове (или по някое време), а през други разочарова. Особено важни са тези неща при защитниците. Въпреки недостатъците му, ми се струва, че на Моци може повече да се разчита. При него рискът е в нарушенията и скандалите на терена, в които се забърква. Но това като че ли е по-малкият проблем. Може би през лятото ще се върне Марем, а Моци ще бъде продаден.
Няма да е Барт. Той преподписа до 2015 г. Вчера говорихме лично, дори се похвали че след 4 месеца ще става баща!
Хубава новина
Но това, че е преподписал не е никаква гаранция. Става дума за продажба. Тези, дето могат просто да бъдат освободени са едни други. Стават обаче все по-малко.
[center]
[/center]
Ето на това вече се вика трансферен удар(направо мае-гери на трансферния пазар)!
http://ludogorets.gong.bg/view_article.php?article_id=395905
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!