Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Мнениеот petko.h.markov » 20 авг 2013 11:21

boabbb написа:
volf написа:Много прост народ е нашият (от онези, които съм посетил е най-простият)!!!
Чета тука за някакви "грандове", големи градове със специално население и кви ли не още глупости.
Нека Ви разясня:
Живеете в малка, бедна и прашна държава - държава, която един уважаващ себе си човек би предпочел да заобиколи.
Управляват Ви нагли, крадливи и посредствени ръководители, които сами сте си избрали.
Имате ужасяваща образователна система, бездарни инженери, мързеливи и безотговорни работници...
Някъде тук и същите сме аз и ние.
Посетете интересният двубой!
В близките 50/150 години, друг такъв няма се повтори!!!
След двубоя всички заинтересовани Европейски институции, ще оценят грешката, че са ни допуснали до тази фаза.

Нещо си объркал рейса. Имам "привилегията" да работя с хора от чужди компании ( от най-големите ), които според тебе са много "даровити" и мога да ти кажа, че съм изненадан от ниското им ниво на грамотност. Така че като говориш за бездарници, първо себе си погледни в огледалото и ако не виждаш аватара си - значи си добре. Иначе по темата, ясно е, че се плаща на стюарди в ЦСКА и Левски, но не е нормално да се плаща за масовка, тъй като 100-200 стюарда са капка в морето. Нормално е Домуса да пусне свободен вход, за да се понапълни стадиона и да не се чувстват като гости играчите му. Техните "привърженици" ще получат безплатен транспорт, тъй като без подкрепа играчите ще са в безтегловност, но все пак това е от рисковете да отидеш да играеш в нефутболен град с шепа привърженици за торба пари.

Извинявай че се намесвам-но ти си объркал рейса.Самият факт че работиш в чужда компания/от най-големите/ потвърждава факта
че други са я създали а не българи.Ти си само един дребен детайл от огромен механизъм създаден от други хора.Относно мача-който
иска да подкрепя български отбор да го направи.Който не може да преодолее злобата и омразата в себе си-да не ходи.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 20 авг 2013 11:44

Хич не ме интересуват тия :idea:
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 авг 2013 12:57

zamesen написа:
suburban написа:той просто няма да определи цена за билетите - входа ще е FREE!

Пич,много си зле,честно.Няма как да пусне свободен ход,защото е забранено с разпоредби от УЕФА.Второ,наистина се дава пари на хора да се ходи на този мач,за което не му прави чест.Колкото пари да имаш-не можеш да си купиш фенска маса.Нека да плаща по всички да му създават имидж по всички възможни медии,няма да има ефект.Нито ми буди симпатии отбора от Разград(мое мнение),нито ме впечатляват някакви форумни смисляци с агитации с емблемата на този отбор,които изникнаха изведнъж с влизането на отбора в А група.Пожелавам им да да вземат дори и Шампионската лига,но пак ще са си селско отборче,създадено за кафа на един мутраген,на който никой копче не може да му каже в Разград.Това са фактите,дано бият Базел и толкова

Много сте злеееееееее . ПАРИ НЕ СЕ ДАВАТ ДА СЕ ХОДИ НА ТОЗИ МАЧ , ПРОСТО ПРЕЗ НЯКОИ ХОРА И ФИРМИ СЕ ДАВА БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ .
Така и така повече от 80% стадиона ще е празен , те използват вратичка , че могат да раздават безплатни билети на фирми . НО НЕ ПЛАЩАТ НА ТЕЗИ ФИРМИ ИЛИ ХОРА .

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 авг 2013 13:22

Факт е, че този стадион е по-голям отколкото е нужен за целите на Лудогорец, както и за целите на почти всеки български клуб с много малко изключения. Те пък тези изключения, почти всичките, нямат никакъв шанс да стигнат такава фаза. Има инициативи да се донапълни, но още веднъж призовавам да се борави с факти. Единственият факт за сега е, че има безплатни билети за школите. Другото са слухове.
От цялата работа разбирам, че някои фенове на други отбори са силно разочаровани, че надеждата им да видят празен Национален стадион, както на някои мачове на Националния ни отбор от близкото минало, се оказват напразни. Мисля, че ще сме поне колкото събира Лудогорец Арена. Ако мачът беше в Разград, желаещите щяха да са поне двойно повече.
Барселона е с население почти колкото София. Как ще изглежда Камп Ноу ако Левски или ЦСКА домакинстват там (100 хил. места)?
[center]Изображение[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 20 авг 2013 14:31

DmG написа:
zamesen написа:
suburban написа:той просто няма да определи цена за билетите - входа ще е FREE!

Пич,много си зле,честно.Няма как да пусне свободен ход,защото е забранено с разпоредби от УЕФА.Второ,наистина се дава пари на хора да се ходи на този мач,за което не му прави чест.Колкото пари да имаш-не можеш да си купиш фенска маса.Нека да плаща по всички да му създават имидж по всички възможни медии,няма да има ефект.Нито ми буди симпатии отбора от Разград(мое мнение),нито ме впечатляват някакви форумни смисляци с агитации с емблемата на този отбор,които изникнаха изведнъж с влизането на отбора в А група.Пожелавам им да да вземат дори и Шампионската лига,но пак ще са си селско отборче,създадено за кафа на един мутраген,на който никой копче не може да му каже в Разград.Това са фактите,дано бият Базел и толкова

Много сте злеееееееее . ПАРИ НЕ СЕ ДАВАТ ДА СЕ ХОДИ НА ТОЗИ МАЧ , ПРОСТО ПРЕЗ НЯКОИ ХОРА И ФИРМИ СЕ ДАВА БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ .
Така и така повече от 80% стадиона ще е празен , те използват вратичка , че могат да раздават безплатни билети на фирми . НО НЕ ПЛАЩАТ НА ТЕЗИ ФИРМИ ИЛИ ХОРА .

горе доло нещо пободно, но нищо общо.. :) в действителност да си 1 от най-богатите хора в страната, и да си колос в две от сферите - шопинг/снабдяване и фармацевтика, със сигурност би имал достатъчно контакти, фирми които са скачени съдове с твоята и т.н. и т.н. та.. в този ред на мисли.. какво пречи примерно, ако аз и ти работим заедно и се развиваме заедно от 1о години, и дето се вика аз съм ти изкарам 2о милиона, та какво пречи да те бъзикна, а бе дай тей тей 2оо билета щи дам на по-тънка цена и т.н. :) при което ти като съпричастен към идеята - реклама на българия и отбора веднага ще се съгласиш.. 1оо% :) да не говорим, че тоя, който беше казал за "фирмата с кетъринга" та тая фирма даже е спонсор на отбора.. ;д и там уговориките са вече на съвсем различно ниво! :) това е много жалко.. но знаете ли кавко осъзнах ? защо се прави всичко това и защо се излива тая пумия срещу лудогорец ? представете си срамъ, когато лудогорец събере поевче хора, отколкото ходят на "дербито".. вие представяте ли си какъф срам ще е за всички от синио-червената мъгла ? и та просто си се презастраховат, за да могат да кажат - те бяха платени фенове, то 1 приятел даже зе пари и т.н. :) па в действителност.. легаш, и заспиваш и сънъваш как лудогорец разцъква в ШЛ.. :) жалка история е това завистта, вместо да се подкрепи идеята, все пак.. и националния коефициент вдигаме.. :) замислете се фенове на ботев, берое, литекс, славия, локота и т.н. на вас голяма част от коефициента ви е държавен, и ако не искате още в първия кръг да се изправяте срещу отбори от ранга на щутгарт и т.н. и после да се чудуте защо така става, подкрепете лудогорец, за да може догудина да имате по-голям национален коефициент, и да може по-лесно да прескочите квалификационните кръгове.. но въпроса е защо никой не го казва това ? и защо всеки гледа само глупостите и пумията която се излива.. ?

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 20 авг 2013 19:09

boabbb написа:
volf написа:Много прост народ е нашият (от онези, които съм посетил е най-простият)!!!
Чета тука за някакви "грандове", големи градове със специално население и кви ли не още глупости.
Нека Ви разясня:
Живеете в малка, бедна и прашна държава - държава, която един уважаващ себе си човек би предпочел да заобиколи.
Управляват Ви нагли, крадливи и посредствени ръководители, които сами сте си избрали.
Имате ужасяваща образователна система, бездарни инженери, мързеливи и безотговорни работници...
Някъде тук и същите сме аз и ние.
Посетете интересният двубой!
В близките 50/150 години, друг такъв няма се повтори!!!
След двубоя всички заинтересовани Европейски институции, ще оценят грешката, че са ни допуснали до тази фаза.

Нещо си объркал рейса. Имам "привилегията" да работя с хора от чужди компании ( от най-големите ), които според тебе са много "даровити" и мога да ти кажа, че съм изненадан от ниското им ниво на грамотност. Така че като говориш за бездарници, първо себе си погледни в огледалото и ако не виждаш аватара си - значи си добре. Иначе по темата, ясно е, че се плаща на стюарди в ЦСКА и Левски, но не е нормално да се плаща за масовка, тъй като 100-200 стюарда са капка в морето. Нормално е Домуса да пусне свободен вход, за да се понапълни стадиона и да не се чувстват като гости играчите му. Техните "привърженици" ще получат безплатен транспорт, тъй като без подкрепа играчите ще са в безтегловност, но все пак това е от рисковете да отидеш да играеш в нефутболен град с шепа привърженици за торба пари.

Да, обърках нещо....
....То е, че създадох "компаниятя" си в България и се наложи да изхранвам сума ти неграмотници и политици, които с лекота решаваха всякакви кръстословици. Никой в България
обаче не успя да закали дори и една игла. Тогава хванах верния автобус.... и разширих дейноста си и извън границите на Велика България.
Там онези с които работя или онези, които работят за мен, като че ли никак не ги бива в решаването на кръстословици, но несвършена работа или пък нещо което не могат да направят не им остава. Вярно е, че често бъркат Булгария с Боливия, но и това не повлиява особено на уменията и жизненият им стандарт.
Аз лично се надявам

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 20 авг 2013 19:36

Не не е редно да се плаща за подкрепа. Както не е редно да се плаща за гласуване, ама там поне има келепир за партиите след това а тук Киро гледа да избегне срама, че отбора му ще играе пред почти празни трибуни. Защото няма какво да се залъгваме - от Разград да дойдат най - много 1000 човека. От София горе долу още толкова, защото на хората от София и останалата част от страната им е през оная работа дали Лудогорец ще бие или не. Много хора от страната ненавиждат Лудогорец заради действията на президента на този отбор. И аз спрях да уважавам този отбор. Няма и как да подкрепям отбор, който игра срещу "протестиращия" Миньор или по - точно срещу децата му. Същия тоя "Миньор" няколко кръга след това забрави за всякакви протести срещу БФС и излезе на кръв срещу ЦСКА като отне важни точки на ЦСКА за титлата - същите точки, които трябваше да отнеме и на Лудогорец, ако всичко бе честно и не се имитираха протести. Няма как да подкрепям отбор, чиито ръководство вечеря с хора от съдийската комисия към БФС само ден преди мач, в който съдиите порязха някак "случайно" другия отбор на стадиона в Бургас. Няма как да подкрепям отбор, който се ползваше със съдийско рамо през целия си първи сезон в А група, без което дори нямаше да стигне и до 3 -ката. Съдийско рамо, което бе най - очевадно срешу ЦСКА в мача за купата миналата есен, когато Ристосков свиреше изцяло в полза на Лудогорец.

Съжалявам, че го казвам, но по всичко личи, че Лудогорец не е нищо друго освен един фойерверк - бързо набра скорост през последните 2 години и се извисява високо в небето. Сега остава въпроса колко скоро ще настъпи кулминацията и този фойерверк ще се пръсне на хиляди малки парченца. Фойерверк, след който няма да остане нищо друго освен пепел.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 20 авг 2013 19:38

bobonikolov написа:Не не е редно да се плаща за подкрепа. Както не е редно да се плаща за гласуване, ама там поне има келепир за партиите след това а тук Киро гледа да избегне срама, че отбора му ще играе пред почти празни трибуни. Защото няма какво да се залъгваме - от Разград да дойдат най - много 1000 човека. От София горе долу още толкова, защото на хората от София и останалата част от страната им е през оная работа дали Лудогорец ще бие или не. Много хора от страната ненавиждат Лудогорец заради действията на президента на този отбор. И аз спрях да уважавам този отбор. Няма и как да подкрепям отбор, който игра срещу "протестиращия" Миньор или по - точно срещу децата му. Същия тоя "Миньор" няколко кръга след това забрави за всякакви протести срещу БФС и излезе на кръв срещу ЦСКА като отне важни точки на ЦСКА за титлата - същите точки, които трябваше да отнеме и на Лудогорец, ако всичко бе честно и не се имитираха протести. Няма как да подкрепям отбор, чиито ръководство вечеря с хора от съдийската комисия към БФС само ден преди мач, в който съдиите порязха някак "случайно" другия отбор на стадиона в Бургас. Няма как да подкрепям отбор, който се ползваше със съдийско рамо през целия си първи сезон в А група, без което дори нямаше да стигне и до 3 -ката. Съдийско рамо, което бе най - очевадно срешу ЦСКА в мача за купата миналата есен, когато Ристосков свиреше изцяло в полза на Лудогорец.

Съжалявам, че го казвам, но по всичко личи, че Лудогорец не е нищо друго освен един фойерверк - бързо набра скорост през последните 2 години и се извисява високо в небето. Сега остава въпроса колко скоро ще настъпи кулминацията и този фойерверк ще се пръсне на хиляди малки парченца. Фойерверк, след който няма да остане нищо друго освен пепел.

Какво ти е мнението за Левски, който игра срещу юношите на Марек или за Локо Пд, които играха срещу юношите на Черно море или за финала за Купата на България и мача за първенство между ЦСКА и Литекс? Подкрепяш ли някой от тези отбори :?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 авг 2013 19:45

bobonikolov написа:Не не е редно да се плаща за подкрепа. Както не е редно да се плаща за гласуване, ама там поне има келепир за партиите след това а тук Киро гледа да избегне срама, че отбора му ще играе пред почти празни трибуни. Защото няма какво да се залъгваме - от Разград да дойдат най - много 1000 човека. От София горе долу още толкова, защото на хората от София и останалата част от страната им е през оная работа дали Лудогорец ще бие или не. Много хора от страната ненавиждат Лудогорец заради действията на президента на този отбор. И аз спрях да уважавам този отбор. Няма и как да подкрепям отбор, който игра срещу "протестиращия" Миньор или по - точно срещу децата му. Същия тоя "Миньор" няколко кръга след това забрави за всякакви протести срещу БФС и излезе на кръв срещу ЦСКА като отне важни точки на ЦСКА за титлата - същите точки, които трябваше да отнеме и на Лудогорец, ако всичко бе честно и не се имитираха протести. Няма как да подкрепям отбор, чиито ръководство вечеря с хора от съдийската комисия към БФС само ден преди мач, в който съдиите порязха някак "случайно" другия отбор на стадиона в Бургас. Няма как да подкрепям отбор, който се ползваше със съдийско рамо през целия си първи сезон в А група, без което дори нямаше да стигне и до 3 -ката. Съдийско рамо, което бе най - очевадно срешу ЦСКА в мача за купата миналата есен, когато Ристосков свиреше изцяло в полза на Лудогорец.

Жалко, по-жалко, най-жалко...
Добре, че доста хора нямат тази грамофонна плоча в колекцията си.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 20 авг 2013 21:14

Стига сте чесали клавиатурата ,ами се хващайте и отивайте на мач,че ще сте за срам.Гости на домакинството си!!
Аз също ще подкрепям Лудогорец, но пред ТВ-то. В България за мен има само и единствено един отбор и той се казва БЕРОЕ!
Съжалявам, но не мога да подкпрепям друг отбор,така както подкрепям родния си футболен клуб.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”