boabbb написа:volf написа:Много прост народ е нашият (от онези, които съм посетил е най-простият)!!!
Чета тука за някакви "грандове", големи градове със специално население и кви ли не още глупости.
Нека Ви разясня:
Живеете в малка, бедна и прашна държава - държава, която един уважаващ себе си човек би предпочел да заобиколи.
Управляват Ви нагли, крадливи и посредствени ръководители, които сами сте си избрали.
Имате ужасяваща образователна система, бездарни инженери, мързеливи и безотговорни работници...
Някъде тук и същите сме аз и ние.
Посетете интересният двубой!
В близките 50/150 години, друг такъв няма се повтори!!!
След двубоя всички заинтересовани Европейски институции, ще оценят грешката, че са ни допуснали до тази фаза.
Нещо си объркал рейса. Имам "привилегията" да работя с хора от чужди компании ( от най-големите ), които според тебе са много "даровити" и мога да ти кажа, че съм изненадан от ниското им ниво на грамотност. Така че като говориш за бездарници, първо себе си погледни в огледалото и ако не виждаш аватара си - значи си добре. Иначе по темата, ясно е, че се плаща на стюарди в ЦСКА и Левски, но не е нормално да се плаща за масовка, тъй като 100-200 стюарда са капка в морето. Нормално е Домуса да пусне свободен вход, за да се понапълни стадиона и да не се чувстват като гости играчите му. Техните "привърженици" ще получат безплатен транспорт, тъй като без подкрепа играчите ще са в безтегловност, но все пак това е от рисковете да отидеш да играеш в нефутболен град с шепа привърженици за торба пари.
Извинявай че се намесвам-но ти си объркал рейса.Самият факт че работиш в чужда компания/от най-големите/ потвърждава факта
че други са я създали а не българи.Ти си само един дребен детайл от огромен механизъм създаден от други хора.Относно мача-който
иска да подкрепя български отбор да го направи.Който не може да преодолее злобата и омразата в себе си-да не ходи.