XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец
Битката за титлата още повече се завърза.Литекс имат вече реалният шанс да са шампиони.
Последна промяна от Parmalat на 11 апр 2013 21:03, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Аз пък имам само забележка , че много щадеше Саша . Иначе добре ...
СЛАБИ СМЕ ПРЕД ГОЛА , това го твърдя още от Б група , че нямаме кой да вкарва !!! Миналата година ни се получваше без нападетел , защото другите не бяха свикнали на такъв тип игра , ама сега като ни разкриха и не става , особено срещу отботи с по - добра защита . ИСКАМ ТИПИЧЕН ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ ТИП ДЕМБЕЛЕ !
СЛАБИ СМЕ ПРЕД ГОЛА , това го твърдя още от Б група , че нямаме кой да вкарва !!! Миналата година ни се получваше без нападетел , защото другите не бяха свикнали на такъв тип игра , ама сега като ни разкриха и не става , особено срещу отботи с по - добра защита . ИСКАМ ТИПИЧЕН ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ ТИП ДЕМБЕЛЕ !
OOP написа:turbogena написа:Равенство - 1:1
Тея куците коне едва ли ще си вкарат голове![]()
![]()
Равенството е скучно 0-0 след като съдията яростно е навел мача в тази посока
![]()
![]()
Много бягане, много тичане, голяма борба много интригуващо и нито едно положение освен това на Бакалов в края - Почти познах
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- we are the champions
- Контакти:
Честита точка трябваше да ви бием плачехте си просто... ама Миленчо трябваше да пусне Камбуров титуляр 
П.п ЧЕСТИТА ТИТЛА
П.п ЧЕСТИТА ТИТЛА
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Мен ме съмнява и това за титлата . Как ще стигнем като няма кой да вкарва голове ? Само с положения и центрирания на И. Стоянов няма да стане ... 6 мача 4 гола ли , колко сме вкарали !?
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Хм, първото полувреме ЦСКА бяха малко по-напористи, Лудогорец по-сковани, но като цяло.. не може да се каже, че не бяха криво ляво равностойни.
Второто полувреме пълен обрат. ЦСКА игра много по-нахъсано, а и по-смислено. Може би не стигна до много положения, но поне създаде повече предпоставки, истински предпоставки за нещо такова.
А Лудогорец.. те второто полувреме не знаеха къде са. Топката се изнасяше 1 към гьоторе, пасовете напред адресирани към Дядо Мраз, всичко де що беше шанс за контра умираше в няколко нервни безмислени пасчета. Имаше много малко изключения.. макар че е факт, ако тази греда беше влязла, Лудогорец печелеха. И нямаше да е заслужено. Просто те имаха 2-3 смислени атаки за цялото второ полувреме, и то едната - контра след недъгаво изпълнение на Чочев.
Просто като цяло ЦСКА ги надигра. Червените никак не изиграха ГОЛЯМ мач, и ВЪПРЕКИ това категорично бяха по-добри.
Имаше и капризи за дузпи. Според мен съдията просто отказа и на двата отбора да свири дузпа при ПОБУТВАНЕ, да дава дузпи, които се търсят от самите играчи. Но да му беше друг критерия, просто дузпите щяха да са 1 на 1. И според мен правилно мина без дузпи, не и за подобни балетни изпълнения. Честно казано като цяло добър съдия.
МОООЖЕ БИ Петев правилно започна с друг състав. Погледнете колко безобразно игра отбора след първите 2 смени, около 60 минута някъде. Проблема явно е в това, че който и да играе, Лудогорец за кой ли път с нищо не впечатлява.
От друга страна Чочев за ЦСКА се представи много добре, мисля, че спокойно може да го налагат. Присо тоя мач показа малко мисъл в игра, видя се, че е по-добре той да не опитва да вкарва голове, а да подава на някой по-сръчен от него.
С оглед на показаното на терена - Честито на Лудогорец, взеха точката. С тази игра те са един от най-малко слабите, а не един от най-силните.
Второто полувреме пълен обрат. ЦСКА игра много по-нахъсано, а и по-смислено. Може би не стигна до много положения, но поне създаде повече предпоставки, истински предпоставки за нещо такова.
А Лудогорец.. те второто полувреме не знаеха къде са. Топката се изнасяше 1 към гьоторе, пасовете напред адресирани към Дядо Мраз, всичко де що беше шанс за контра умираше в няколко нервни безмислени пасчета. Имаше много малко изключения.. макар че е факт, ако тази греда беше влязла, Лудогорец печелеха. И нямаше да е заслужено. Просто те имаха 2-3 смислени атаки за цялото второ полувреме, и то едната - контра след недъгаво изпълнение на Чочев.
Просто като цяло ЦСКА ги надигра. Червените никак не изиграха ГОЛЯМ мач, и ВЪПРЕКИ това категорично бяха по-добри.
Имаше и капризи за дузпи. Според мен съдията просто отказа и на двата отбора да свири дузпа при ПОБУТВАНЕ, да дава дузпи, които се търсят от самите играчи. Но да му беше друг критерия, просто дузпите щяха да са 1 на 1. И според мен правилно мина без дузпи, не и за подобни балетни изпълнения. Честно казано като цяло добър съдия.
МОООЖЕ БИ Петев правилно започна с друг състав. Погледнете колко безобразно игра отбора след първите 2 смени, около 60 минута някъде. Проблема явно е в това, че който и да играе, Лудогорец за кой ли път с нищо не впечатлява.
От друга страна Чочев за ЦСКА се представи много добре, мисля, че спокойно може да го налагат. Присо тоя мач показа малко мисъл в игра, видя се, че е по-добре той да не опитва да вкарва голове, а да подава на някой по-сръчен от него.
С оглед на показаното на терена - Честито на Лудогорец, взеха точката. С тази игра те са един от най-малко слабите, а не един от най-силните.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
За пореден път Владо Стоянов спаси Лудогорец,а като си помисля как феновете на зелените бяха скептични към него.
[center]R.I.P[/center]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Parmalat написа:За пореден път Владо Стоянов спаси Лудогорец,а като си помисля как феновете на зелените бяха скептични към него.
Да, благодарение на него могат да кажат: Ех, имахме своя шанс..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Parmalat написа:За пореден път Владо Стоянов спаси Лудогорец,а като си помисля как феновете на зелените бяха скептични към него.
Тоя мач не е имало какво толкова да спасява , но иначе съм съгласен . В първия мач като го видях си казах, че сбъркахме (много странна физика има :Д ) . Но вече не изтръпвам всеки път , когато топката отива към вратата , както беше с Голубович (най-несигурния вратар) .
Ивайло Лудогорец написа:Мен ме съмнява и това за титлата . Как ще стигнем като няма кой да вкарва голове ? Само с положения и центрирания на И. Стоянов няма да стане ... 6 мача 4 гола ли , колко сме вкарали !?
Домусчиев каза нещо интересно,Май защитата няма да се пипа,но в нападение ще има промени.2 мача подред без вкаран гол за Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]