Мнениеот nedko » 30 ное 2012 11:09
Не ми се искаше да го повдигам тоя въпрос, ама я си спомни Ботев преди 2 години от кой взема лиценз, за да играе професионален футбол. Дали пък сега само нямаше да си спомняте за доброто старо време, ако не беше Металик Сопот. Като си тръгнал да ни учиш как се гради имидж, що не кажеш какво стана на мача Ботев - Етър на Беркут през април, не беше ли пак тоя съдия, или помните само това, което ви изнася!?[/quote]
И какво стана на Беркут? Я ми припомни, очевидно си бил там! Какво стана? Кое от решенията на Тасев не ти хареса? Червения картон за Етър ли? За удар без топка какво се дава бе капацитет? Останалото просто няма да го коментирам, че е смешно. Ние си извървяхме пътя.Път, по който малко отбори биха тръгнали.Само ние си знаем с цената на какво!? Не ме учи на фенщина ако обичаш.[/quote]
100 години 100, нямам претенции да съм капацитет, така че ти ако обичаш не давай квалификации за мен. Нямам никакво намерение да те уча на фенщина, просто ти припомням неща, които ги подминаваш с лека ръка, а те никак не са маловажни - ако не беше Металик Сопот сега щяхте да играете в областната група, въпреки традициите ви и тиквите щяха да бъдат за вас, не за нас. Това няма никакво отношение към мача от сряда, но ти не спря да ни казваш ние какви сме, колко сме омразни и т.н. Гледай си канарите, нас ни остави, не ни мисли толкова![/quote]
Явно си и пророк! И кво като играем в областната? Нямаше да се върнем в А ли? И въобще за какво ми го споменаваш? Каква е връзката между това и дерибействата които правите!?
И един друг интересен факт.Миналата годиха другаря Домусчиев орева света след един мач, как му писнало, как му идело да се отказва, едни сълзи, едни сополи. Тези дни се е покрил като мишка! Къде е? Защо се крие? Срам ли го е от нещо?[/quote]
Що не си поиграхте тогава в областната или имаше друга причина, та вземахте на Металик Сопот лиценза. Няма връзка никаква, ама не е лошо отвреме навреме да си давате сметка, къде бихте могли да бъдете сега! Не знам Домусчиев дали се е покрил, ама в сряда след мача оня вашия изп.директор ли беше, какъв е не знам, орева света, как щели да ви спрат едва ли не кранчето след такъв мач. Пак те призовавам тактично, не ме наричай никак!