Лудогорец черпи съдии след мачове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец черпи съдии след мачове

Мнениеот subzero » 30 ное 2012 08:44

tsonpen написа:E, де! :)
Ето сега може да видиш на какво му се викат спорни положения, не като на мача Лудогорец-Черноморец. И тук виж, че и доста фенове на Лудогорец твърдят, че съдийските отсъждания не са правилни и са в полза на Лудогорец. А за мача с вас бяхме единодушни, че не сте ощетени.
Това за "тумора" дано не го мислиш. И какво ще спечели А група ако го няма най-силният ѝ отбор? Вчера Ботев по-силно ли играха? Или вие играхте по-силно в Разград? Или някой друг категорично да превъзхожда Лудогорец? Е, може да сте щастливи с повече победи без Лудогорец, но защо ви е измамна радост?

Извинявам се за тумора. Само заради теб. ;) Иначе всеки отбор,който си позволява да вечеря със съдии трябва да бъде наказан.
"Измамна радост"..??? Ние ??? Измамна е вашата радост. Защото се оказва,че победите май не са реални. Бяхме по-добри в Бургас,що да не сме и в Разград. ;)
Лек ден.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 30 ное 2012 08:46

Делиорманци се взеха много, ама много на сериозно! По-спокойно бе хора? До вчера никой не ви знаеше кви сте, що сте. Сега сте силните на деня, но с цената на какво? Станахте най-омразния отбор в България и познайте защо!? Така имидж не се гради, запомнете го. Само с тиквите ще си останете.
slabia_forever

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 30 ное 2012 08:48

plamen_ch написа:Кое по-точно се нарича "измамна радост" не е ли една спечелена с "организация" титла и да последва отрезвяването носещо името Динамо Загреб?
За сведение колко гола са вкарали Динамо до сега в ШЛ ?

Черноморец тази година ни вкараха гол от засада и ни биха. Голяма работа. А сега даже ако се гледат от специалисти записите ще се окаже, че грешките може и да не са грешки. Това че Касабов драматизира в коментара е отделен въпрос.Отделно в Разград добрите заведения за хранене са малко.И ако съдиите попитат къде да хапнем - 90 процента от отговорите ще са ресторант сръбска скара. Миналата година като ядоха и пиха ЦСКА ръководство и Лудогорец ръководство след 2:2?

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 30 ное 2012 09:01

100 години 100 написа:Делиорманци се взеха много, ама много на сериозно! По-спокойно бе хора? До вчера никой не ви знаеше кви сте, що сте. Сега сте силните на деня, но с цената на какво? Станахте най-омразния отбор в България и познайте защо!? Така имидж не се гради, запомнете го. Само с тиквите ще си останете.

Не ми се искаше да го повдигам тоя въпрос, ама я си спомни Ботев преди 2 години от кой взема лиценз, за да играе професионален футбол. Дали пък сега само нямаше да си спомняте за доброто старо време, ако не беше Металик Сопот. Като си тръгнал да ни учиш как се гради имидж, що не кажеш какво стана на мача Ботев - Етър на Беркут през април, не беше ли пак тоя съдия, или помните само това, което ви изнася!?

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 30 ное 2012 09:55

nedko написа:
100 години 100 написа:Делиорманци се взеха много, ама много на сериозно! По-спокойно бе хора? До вчера никой не ви знаеше кви сте, що сте. Сега сте силните на деня, но с цената на какво? Станахте най-омразния отбор в България и познайте защо!? Така имидж не се гради, запомнете го. Само с тиквите ще си останете.

Не ми се искаше да го повдигам тоя въпрос, ама я си спомни Ботев преди 2 години от кой взема лиценз, за да играе професионален футбол. Дали пък сега само нямаше да си спомняте за доброто старо време, ако не беше Металик Сопот. Като си тръгнал да ни учиш как се гради имидж, що не кажеш какво стана на мача Ботев - Етър на Беркут през април, не беше ли пак тоя съдия, или помните само това, което ви изнася!?

И какво стана на Беркут? Я ми припомни, очевидно си бил там! Какво стана? Кое от решенията на Тасев не ти хареса? Червения картон за Етър ли? За удар без топка какво се дава бе капацитет? Останалото просто няма да го коментирам, че е смешно. Ние си извървяхме пътя.Път, по който малко отбори биха тръгнали.Само ние си знаем с цената на какво!? Не ме учи на фенщина ако обичаш.
slabia_forever

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 30 ное 2012 10:18

100 години 100 написа:
nedko написа:

И какво стана на Беркут? Я ми припомни, очевидно си бил там! Какво стана? Кое от решенията на Тасев не ти хареса? Червения картон за Етър ли? За удар без топка какво се дава бе капацитет? Останалото просто няма да го коментирам, че е смешно. Ние си извървяхме пътя.Път, по който малко отбори биха тръгнали.Само ние си знаем с цената на какво!? Не ме учи на фенщина ако обичаш.

100 години 100, нямам претенции да съм капацитет, така че ти ако обичаш не давай квалификации за мен. Нямам никакво намерение да те уча на фенщина, просто ти припомням неща, които ги подминаваш с лека ръка, а те никак не са маловажни - ако не беше Металик Сопот сега щяхте да играете в областната група, въпреки традициите ви и тиквите щяха да бъдат за вас, не за нас. Това няма никакво отношение към мача от сряда, но ти не спря да ни казваш ние какви сме, колко сме омразни и т.н. Гледай си канарите, нас ни остави, не ни мисли толкова!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 ное 2012 10:24

subzero написа:
Ти луд ли сиииии ??? Друсан ли сииии ?? Пускате някви видеа в сайта да се оправдаете,а сега мълчите.....
Кво ми правиш сравнения с Левски ??? Смяташ ли,че тогава сме го одобрявали това ??? За дузпите говоря. А това,което си написал за Херо просто не подлежи на коментар. Просто доказва,че не си в час.
Вън тумора Лудогорец от А група !!!

Какво за Херо.. не е ли водил назованите отбори с назованите президенти ?? Кажи ми ??.
Много мразя да се издигат в култ и да се правят на света вода ненапита отделни личности !
Пак казвам няма нищо против ЧОВЕКА Димитър Димитров, имам против футболния така наречен Херо, който го направихте и му сложихте ореол, а че е водил четири отбора свързани с мафиотски и полумафиотски структури, се отрича ???
Ще ме накарате да взема да извадя колко дузпи са получавали отборите му тези 4-ри докато ги е ръководил - колко за и колко против. Специално за Кюстендил си спомням че свириха десетки дузпи !
И понеже си се изхвърлил ще кажа и аз - вън Н-тия Черноморец от А група !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 30 ное 2012 10:50

nedko написа:
100 години 100 написа:
nedko написа:

100 години 100, нямам претенции да съм капацитет, така че ти ако обичаш не давай квалификации за мен. Нямам никакво намерение да те уча на фенщина, просто ти припомням неща, които ги подминаваш с лека ръка, а те никак не са маловажни - ако не беше Металик Сопот сега щяхте да играете в областната група, въпреки традициите ви и тиквите щяха да бъдат за вас, не за нас. Това няма никакво отношение към мача от сряда, но ти не спря да ни казваш ние какви сме, колко сме омразни и т.н. Гледай си канарите, нас ни остави, не ни мисли толкова!

Явно си и пророк! И кво като играем в областната? Нямаше да се върнем в А ли? И въобще за какво ми го споменаваш? Каква е връзката между това и дерибействата които правите!?

И един друг интересен факт.Миналата годиха другаря Домусчиев орева света след един мач, как му писнало, как му идело да се отказва, едни сълзи, едни сополи. Тези дни се е покрил като мишка! Къде е? Защо се крие? Срам ли го е от нещо?
slabia_forever

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 30 ное 2012 11:09

Не ми се искаше да го повдигам тоя въпрос, ама я си спомни Ботев преди 2 години от кой взема лиценз, за да играе професионален футбол. Дали пък сега само нямаше да си спомняте за доброто старо време, ако не беше Металик Сопот. Като си тръгнал да ни учиш как се гради имидж, що не кажеш какво стана на мача Ботев - Етър на Беркут през април, не беше ли пак тоя съдия, или помните само това, което ви изнася!?[/quote]

И какво стана на Беркут? Я ми припомни, очевидно си бил там! Какво стана? Кое от решенията на Тасев не ти хареса? Червения картон за Етър ли? За удар без топка какво се дава бе капацитет? Останалото просто няма да го коментирам, че е смешно. Ние си извървяхме пътя.Път, по който малко отбори биха тръгнали.Само ние си знаем с цената на какво!? Не ме учи на фенщина ако обичаш.[/quote]

100 години 100, нямам претенции да съм капацитет, така че ти ако обичаш не давай квалификации за мен. Нямам никакво намерение да те уча на фенщина, просто ти припомням неща, които ги подминаваш с лека ръка, а те никак не са маловажни - ако не беше Металик Сопот сега щяхте да играете в областната група, въпреки традициите ви и тиквите щяха да бъдат за вас, не за нас. Това няма никакво отношение към мача от сряда, но ти не спря да ни казваш ние какви сме, колко сме омразни и т.н. Гледай си канарите, нас ни остави, не ни мисли толкова![/quote]

Явно си и пророк! И кво като играем в областната? Нямаше да се върнем в А ли? И въобще за какво ми го споменаваш? Каква е връзката между това и дерибействата които правите!?

И един друг интересен факт.Миналата годиха другаря Домусчиев орева света след един мач, как му писнало, как му идело да се отказва, едни сълзи, едни сополи. Тези дни се е покрил като мишка! Къде е? Защо се крие? Срам ли го е от нещо?[/quote]

Що не си поиграхте тогава в областната или имаше друга причина, та вземахте на Металик Сопот лиценза. Няма връзка никаква, ама не е лошо отвреме навреме да си давате сметка, къде бихте могли да бъдете сега! Не знам Домусчиев дали се е покрил, ама в сряда след мача оня вашия изп.директор ли беше, какъв е не знам, орева света, как щели да ви спрат едва ли не кранчето след такъв мач. Пак те призовавам тактично, не ме наричай никак!

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 30 ное 2012 12:21

Като повдигш въпроси за "Б" група повдигни и този как Лудогорец влезе в "А" група! Да не си си изгубил паметта? Ако е така да ти припомня ли промените на наредбата за първенството и начина на точкуване по средата на сезона?

Върни се в “Лудогорец”