X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч

Мнениеот BRF » 26 окт 2012 12:02

fen-fen написа:
BRF написа:[Аз се радвам на ОТБОРА ви!Щастлив съм,че го има!Аз искам добър български футбол с повече силни отбори!Организационно сте добре и това си личи!Пооправили сте си стадиона и това го видях!Инвестирали сте в школа,това го чух!
Не понасям арогантното отношение на благодетеля ви!
Не понасям вашето(хората в този форум)отношение към всички други!Държите се все едно сте някакви меценати във футбола и може да учите другите как да бъдат фенове!Отборът ви е добър,но не е кой знае какво,това че изпъква на общата посредственност не е знак за голяма класа!Класата ви пролича в ЕКТ!Там е важен резултата!
Вие като фенове още нищо не сте видели!Някаква си шампионска титла-браво и кво?
През цялото време с комуникацията с вас не си променям тази теза.За мен отдавна мина времето,когато гледах с "червени очила" и не се вслушвах в други фенове!Знам,че в момента пак си губя времето,защото пас ще бъда криворазбран,но един от вас да прогледне пак добре!Със здраве!

Мисля, че преувеличаваш доста. Ако Домусчиев е арогантен кажи ми какви са Борисов, Батков, В. Стефанов? Домусчиев има самочувствие, но това е друга тема пък и има за какво! Нашето поведение (на феновете тук във форума) не знам с какво толкова сме те подразнили, но имам претенциите, че за разлика от твоите колеги, както и други, ние не сме били никога цинични нито неуважителни спрямо другите. Изразяваме си мнението както всички и коментираме. За меценати във футбола и дума не може да става! Защо реши така? Ако погледнеш реално на нещата и преровиш форума ще видиш, че именно фенове на твоя и други клубове се вживяват на такива, само и само защото отборите им са с голяма клубна история, пък макар и те да са станали фенове преди 5-6 години заради крехката си възраст! Всички хора не могат да бъдат идеални, винаги има различия. Феновете са за това да защитават отборите си, но както казах не харесвам крайните изказвания. И все пак не си криворазбран, поне от мен но мисля, че добрия тон в спора може да роди истината. ;)

Поради някаква причина,аз съм един от малкото хора който влизат във вашия подфорум!Ще се опитам да ти отговоря общо на цялото ти изказване!Аз отговарям за себеси!Кой,какво казал от кой отбор бил ми е все едно!Били сте и цинични и неуважителни спрямо мен и мои писания!Последното такова цинично изказване е на хайджак-аз като фен на ЦСКА съм нямал право да се обаждам като ставало въпрос за ЕКТ :o Ако не е цинично е смешно!Комуникацията с вас е трудна,защото сте няколко и всеки се включва от някъде без да е проследил цялата коренспонденция!Гарантирам ти,че гледам реално на нещата и изслушвам и обмислям всяка гледна точка!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 окт 2012 12:08

tsonpen написа:
BRF написа:Последния път дадох обоснована прогноза за мача ви във Враца на базата на миналогодишния такъв!Писах,че ще ви трябва късмет като предния мач,иначе мача е равен!Оказах се абсолютно прав!Повечето от вас приеха прогнозата ми като заяждане :o !

В голямо заблуждение си! Реално причината за изравняването е грешка в един иначе перфектен играч на Лудогорец, който имаше причина да е разсеян. Медиите писаха, че семейството му е било на гости в Правец, след като отдавна не са се виждали, а той беше на пейката и в двата мача на националния отбор на Словакия.
Да твърдиш, че обосновано си познал този случаен резултат е несъстоятелно. Всеки, който е гледал мача, може да ти го каже. На база играта, коята показаха двата тима тогава, резултат 3:0 би бил по-вероятен от 1:1. Мисля, че е вярно, че врачани само два пъти влязоха в наказателното поле на Лудогорец. Жалко, че няма статистика в такива мачове за да видиш за каква разлика в класите става дума и колко е въпрос на късмет знакът в срещата.
Равенството е логично само на база статистика, защото след поредица победи неминуемо идва пропуск, дори и с неочакван отбор. Но кога ще се случи това, няма как да се уцели.

Щом ме цитираш,разбирам че отново имаш желание да коментираме!Не че има какво да се коментира,освен да ти благодаря,че така точно разказа колко съм бил прав в преценката си за този мач!Това още веднъж показва,че лично ти не приемаш нещата,ако не станат така,както ти си очаквал!

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 26 окт 2012 12:26

BRF написа:Защо да не го казвам с чиста съвест?За да ви се харесам ли?Не целя това!
Написах,че не понасям собственика ви,което не означава,че харесвам нашите!Даже напротив!Както виждаш разделил съм нещата и не ви приравнявам с неговите действия!Когато обаче подкрепяте неща,който той върши и смятам за ненормални,тогава взимам отношение и за вашите думи!Най-фрапантния случай е с организирания побой над фенове на ЦСКА от платени професионални бойци!Е това не го приемам и пак ще кажа същото,че това са мутренски методи!
Никога не съм омаловажавал вашия отбор,даже смятам,че е добър!Но той е добър,защото другите са прекалено слаби!Никога не съм ви коментирал победите,а се намесвам като засегнете моя отбор!Последния път дадох обоснована прогноза за мача ви във Враца на базата на миналогодишния такъв!Писах,че ще ви трябва късмет като предния мач,иначе мача е равен!Оказах се абсолютно прав!Повечето от вас приеха прогнозата ми като заяждане :o !
Както и да е!Имам някаква симпатия лично към теб заради името ти!Един от най-добрите ми приятели се казва така ;) !

Отново с погрешно тълкуване на "побоя" над фенове на ЦСКА...ти от къде си сигурен, че преди мача кадрите с онова момче, което беше ударено от охранител не е провокатор, при вас организацията за такива неща е много добра, много от тези ваши фенове са там, за да създават напрежение, да има побои и провокират това, когато няма предпоставки...когато си дрогиран или пил достатъчно не ти пука от нищо...само това ти остава да изкараш нервите на някой, да ядеш бой после, а подкрепата на отбора...зарежи, тя се омаловажава при това положение...всичко е с цел, но се видя, че и ако полицията действа така с тези хора и има закони ЕДНАКВИ за софийските фенове и всички останали, положението едва ли ще е така...вечният пример - Англия... така че не афиширайте тези постъпки на него мач, като нещо мутренско. На другия ден бях на стадиона и видях в какво състояние беше клетката, нещо кошмарно, с огънати железа и отчупени, стюардите ли ги огънаха или отчупиха, че да си бият с нормално държащите се цскарски фенове??? Така, че нещата си имат две гледни точки, а най-важната е запазване на спокойствието на всички присъстващи на стадиона максимално добре, все пак сме на футболен мач, а не на война и с претенции за цивилизовани хора, а да оставим идиотските надъхвания преди всеки такъв мач по форумите и интернет пространствотор това са малоумщини...

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 26 окт 2012 12:31

БРФ, въобще не ме интересува преди 10 години какво сте правили в Европа, говоря за скорошни успехи. Признавам си, че в един от постовете ми те нападнах без причина/тоя за двата мача/. Доволен ли си?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 окт 2012 12:34

мим написа:
BRF написа:Защо да не го казвам с чиста съвест?За да ви се харесам ли?Не целя това!
Написах,че не понасям собственика ви,което не означава,че харесвам нашите!Даже напротив!Както виждаш разделил съм нещата и не ви приравнявам с неговите действия!Когато обаче подкрепяте неща,който той върши и смятам за ненормални,тогава взимам отношение и за вашите думи!Най-фрапантния случай е с организирания побой над фенове на ЦСКА от платени професионални бойци!Е това не го приемам и пак ще кажа същото,че това са мутренски методи!
Никога не съм омаловажавал вашия отбор,даже смятам,че е добър!Но той е добър,защото другите са прекалено слаби!Никога не съм ви коментирал победите,а се намесвам като засегнете моя отбор!Последния път дадох обоснована прогноза за мача ви във Враца на базата на миналогодишния такъв!Писах,че ще ви трябва късмет като предния мач,иначе мача е равен!Оказах се абсолютно прав!Повечето от вас приеха прогнозата ми като заяждане :o !
Както и да е!Имам някаква симпатия лично към теб заради името ти!Един от най-добрите ми приятели се казва така ;) !

Отново с погрешно тълкуване на "побоя" над фенове на ЦСКА...ти от къде си сигурен, че преди мача кадрите с онова момче, което беше ударено от охранител не е провокатор, при вас организацията за такива неща е много добра, много от тези ваши фенове са там, за да създават напрежение, да има побои и провокират това, когато няма предпоставки...когато си дрогиран или пил достатъчно не ти пука от нищо...само това ти остава да изкараш нервите на някой, да ядеш бой после, а подкрепата на отбора...зарежи, тя се омаловажава при това положение...всичко е с цел, но се видя, че и ако полицията действа така с тези хора и има закони ЕДНАКВИ за софийските фенове и всички останали, положението едва ли ще е така...вечният пример - Англия... така че не афиширайте тези постъпки на него мач, като нещо мутренско. На другия ден бях на стадиона и видях в какво състояние беше клетката, нещо кошмарно, с огънати железа и отчупени, стюардите ли ги огънаха или отчупиха, че да си бият с нормално държащите се цскарски фенове??? Така, че нещата си имат две гледни точки, а най-важната е запазване на спокойствието на всички присъстващи на стадиона максимално добре, все пак сме на футболен мач, а не на война и с претенции за цивилизовани хора, а да оставим идиотските надъхвания преди всеки такъв мач по форумите и интернет пространствотор това са малоумщини...

Кадри с момчето бяха потресаващи!Мутра бие човек пред погледа на полицията!Какъв коментар изисква това!Щом го смяташ за нормално ОК,само дано не ти се случи на теб това,примерно ако пресичаш неправилно или нещо такова!

el_ninho
Контакти:

Мнениеот el_ninho » 26 окт 2012 14:32

Лудогорец замина за Бургас в петък сутринта. Ивайло Петев заведе в морския град група от 20 футболисти преди съботното гостуване на Черноморец. Наставникът на шампионите може да разчита на най-доброто, тъй като в отбора няма контузени и наказани играчи.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 26 окт 2012 16:26

BRF написа:[Поради някаква причина,аз съм един от малкото хора който влизат във вашия подфорум!Ще се опитам да ти отговоря общо на цялото ти изказване!Аз отговарям за себеси!Кой,какво казал от кой отбор бил ми е все едно!Били сте и цинични и неуважителни спрямо мен и мои писания!Последното такова цинично изказване е на хайджак-аз като фен на ЦСКА съм нямал право да се обаждам като ставало въпрос за ЕКТ :o Ако не е цинично е смешно!Комуникацията с вас е трудна,защото сте няколко и всеки се включва от някъде без да е проследил цялата коренспонденция!Гарантирам ти,че гледам реално на нещата и изслушвам и обмислям всяка гледна точка!

Е както се казва, във всяко стадо си има..........Всеки има право на мнение без значение в кой подфорум е стига да не се заяжда.....тъй като се превръща в една говорилня и темата се разводнява. Иначе аз те разбирам много добре, на мен лично не ми пречиш, нито пък други колеги от други отбори! И както казах, когато тона е добронамерен няма лошо да се обсъждат всички гледни точки.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 окт 2012 17:33

subzero написа:
tsonpen написа:
subzero написа:Такааа,значи в единия случай съдията прави умишлени грешки в полза на абонирания отбор,а в другия не прави ?? Що ?? Щот Лудогорец не е абониран или щото Черноморец е гранд ?? Ми ако Домусчиев си е платил абонамента няколко кръга преди това ??

Кратко и ясно - не съм видял тенденциозност в мача с вас.

Аз пък на мачовете ви с Динамо. ;) :mrgreen:
Влязохме в баси лабиринта. Ужасно ми се спи,а утре ме чака много работа(надявам се). :)

Ех тая работа май ти пречи на футбола :) , много излишно се спами ....... футболът е една игра и само на 50% печели по-добрия
Изображение

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 27 окт 2012 09:55

Отиваме с нагласа за победа, а вече какво ще се случи - предстои да разберем. Дано имаме малко повече спортен шанс пред гола. Дано и Петев започне да ротира титулярите за да засили конкуренцията. Не може постоянно състава да е известен за целия полусезон... Успех Орли, не давайте на акула да ви захапе ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 окт 2012 11:25

Айдеееее Акули искам победа с 2 гола разлика ;)

Върни се в “Лудогорец”