fen-fen написа:BRF написа:[Аз се радвам на ОТБОРА ви!Щастлив съм,че го има!Аз искам добър български футбол с повече силни отбори!Организационно сте добре и това си личи!Пооправили сте си стадиона и това го видях!Инвестирали сте в школа,това го чух!
Не понасям арогантното отношение на благодетеля ви!
Не понасям вашето(хората в този форум)отношение към всички други!Държите се все едно сте някакви меценати във футбола и може да учите другите как да бъдат фенове!Отборът ви е добър,но не е кой знае какво,това че изпъква на общата посредственност не е знак за голяма класа!Класата ви пролича в ЕКТ!Там е важен резултата!
Вие като фенове още нищо не сте видели!Някаква си шампионска титла-браво и кво?
През цялото време с комуникацията с вас не си променям тази теза.За мен отдавна мина времето,когато гледах с "червени очила" и не се вслушвах в други фенове!Знам,че в момента пак си губя времето,защото пас ще бъда криворазбран,но един от вас да прогледне пак добре!Със здраве!
Мисля, че преувеличаваш доста. Ако Домусчиев е арогантен кажи ми какви са Борисов, Батков, В. Стефанов? Домусчиев има самочувствие, но това е друга тема пък и има за какво! Нашето поведение (на феновете тук във форума) не знам с какво толкова сме те подразнили, но имам претенциите, че за разлика от твоите колеги, както и други, ние не сме били никога цинични нито неуважителни спрямо другите. Изразяваме си мнението както всички и коментираме. За меценати във футбола и дума не може да става! Защо реши така? Ако погледнеш реално на нещата и преровиш форума ще видиш, че именно фенове на твоя и други клубове се вживяват на такива, само и само защото отборите им са с голяма клубна история, пък макар и те да са станали фенове преди 5-6 години заради крехката си възраст! Всички хора не могат да бъдат идеални, винаги има различия. Феновете са за това да защитават отборите си, но както казах не харесвам крайните изказвания. И все пак не си криворазбран, поне от мен но мисля, че добрия тон в спора може да роди истината.
Поради някаква причина,аз съм един от малкото хора който влизат във вашия подфорум!Ще се опитам да ти отговоря общо на цялото ти изказване!Аз отговарям за себеси!Кой,какво казал от кой отбор бил ми е все едно!Били сте и цинични и неуважителни спрямо мен и мои писания!Последното такова цинично изказване е на хайджак-аз като фен на ЦСКА съм нямал право да се обаждам като ставало въпрос за ЕКТ