VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

BETCHUALENG
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА", 22.09.12, 20:00

Мнениеот BETCHUALENG » 23 сеп 2012 03:08

По-лошо брато. Лудогорец има да гостува на Локо София, ЦСКА, Левски, Славия, все поводи да се направи нещо на агитката от Разград .. ама в София, на свой терен са велики... Че "героите" от Г усетиха, че в Разград нещо не минава номера. Тъпа работа ама като няма кой да вземе мерки.. така ще е. Те ще тормозят феновете от провинцията, после пък като гостуват ще ядат бой от стюарди и тям подобни и така. Просто на хората им е писнало, а като гледам как спокойно на Лудогорец Арена ходят разни пенсионери, хлапета, инвалиди и т.н. освен другите фенове ми се струва, че там хич не са свикнали на подобни изцепки. Може и да греша, но просто на повечето стадиони с изцепки такива хора не смеят да ходят по мачове и затова така мисля.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 сеп 2012 03:13

BETCHUALENG написа:По-лошо брато. Лудогорец има да гостува на Локо София, ЦСКА, Левски, Славия, все поводи да се направи нещо на агитката от Разград .. ама в София, на свой терен са велики... Че "героите" от Г усетиха, че в Разград нещо не минава номера. Тъпа работа ама като няма кой да вземе мерки.. така ще е. Те ще тормозят феновете от провинцията, после пък като гостуват ще ядат бой от стюарди и тям подобни и така. Просто на хората им е писнало, а като гледам как спокойно на Лудогорец Арена ходят разни пенсионери, хлапета, инвалиди и т.н. освен другите фенове ми се струва, че там хич не са свикнали на подобни изцепки. Може и да греша, но просто на повечето стадиони с изцепки такива хора не смеят да ходят по мачове и затова така мисля.

Ами те с това ще си останат, но такава ни е държавата! Слушах коментара на Ники Александров по дарик за случката и едва ли не се случило нещо нормално! Като гледам ужасените лица на хората сред които пада факлата, трябваше сред тях да е Ники Александров, че да не говори глупости! Трябваше да му се запали неговото якенце, че да видиш какъв вой щеше да на даде! Голям ....!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 23 сеп 2012 06:36

Мад,снощи във една тема писах,че ми гостува човек който е бил във клетката,на него нищо не са му направили.Спа във нас и преди малко си тръгна,аз бях на работа и му казах да пита за адреса къде е,че се прибрах във точно във 22 и човека ме чакаше точно където му казах.Беше много доволен,че са му помогнали и са го занесли на определеното място,чудно ми е как на тоя човек не са му направили нищо,ех ама той е малко по особен явно,че сам си пътува със колата и си гледа ЦСКА където играят и не го вълнуват разните офанзиви ли са не знам си какви индивиди.От него знам,че предния мач сам е ошамарил двама във клетката,заради някаква глупост.И пак си казвам мнението,тия агитки ги развалят точно 50-60 човека,самата полиция ги знае най-вероятно даже поименно кои са,но не предприемат мерки,да не ги допускат на стадиона.Докато не стане като във Румъния билет да вземаш само срещу лична карта и да ти пише името и като влизаш имат едни устройства които отчита дали си минал и така знаят,еди си кой на кое място е седнал,и ако стане нещо веднага цъфваш със снимка на таблото на всеки вход на стадиона,че и името ти слагат и вече забрави да гледаш мач там на някой стадион.Дайте малко повече инфо за мача,че вчера на бачкане гледах да докопам двойния надник :mrgreen: и затова не мислех нищо за мача.

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 23 сеп 2012 08:35

подкрепям мнението че това са отделни единици които немогат да стоят спокойно да си викат и да гледат мача, лошото е че хората от "село" в един или друг момент сме им се кланяли на тия привърженици а сега когато дойдоха на "село" се разкриха много яко.... чудя се аз ли да се срамувам че съм ги имал за нещо голямо или те трябва заради това което ни причиняват втори мач поред.
Най лесно е и ние да купим факли и димки и да ги запратим към сектора за гости но както ще се постигне с това ?
Искам един трезвомислещ червен фен да излезне тук и да каже с каква цел се прави всичко това на нашият кокетен стадион за втори път поред.
Не искаме да мразим никой, не искаме да се караме с никой но ако си водят някаква си тяхна вътрешна война в сектора не е това начина!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 сеп 2012 08:40

nikec1 написа:подкрепям мнението че това са отделни единици които немогат да стоят спокойно да си викат и да гледат мача, лошото е че хората от "село" в един или друг момент сме им се кланяли на тия привърженици а сега когато дойдоха на "село" се разкриха много яко.... чудя се аз ли да се срамувам че съм ги имал за нещо голямо или те трябва заради това което ни причиняват втори мач поред.
Най лесно е и ние да купим факли и димки и да ги запратим към сектора за гости но както ще се постигне с това ?
Искам един трезвомислещ червен фен да излезне тук и да каже с каква цел се прави всичко това на нашият кокетен стадион за втори път поред.
Не искаме да мразим никой, не искаме да се караме с никой но ако си водят някаква си тяхна вътрешна война в сектора не е това начина!

Май си много идеалистично настроен тази сутрин! Навсякъде има такива изроди, дори и по "белите" държави, но разликата е, че там тези изроди са по затворите, а тук сред нас! Не се мъчи да ги разбереш, а питай защо не са в панделата!

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 23 сеп 2012 10:16

С цялото ми уважение към Ники Александров, не мога да не споделя какво точно е казал той за хвърлените факли по време на коментара си на мача - "бенгалски огън"! Умът ми не го побира, чак толкова да му се замъгли съзнанието?!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 23 сеп 2012 10:43

nedko написа:С цялото ми уважение към Ники Александров, не мога да не споделя какво точно е казал той за хвърлените факли по време на коментара си на мача - "бенгалски огън"! Умът ми не го побира, чак толкова да му се замъгли съзнанието?!

Слушах бегло мача по радиото, но общо взето неговия колега и ко-коментатор се разпени за това, че се мятат факли, а Ники каза: "Е не, не - бенгалски огън... Не е станало чак пък кой знае какво - едно-две якета са заминали в кофата".

Аз призовавам фен клуба на Лудогорец да подаде офиц.оплакване в различните комисии, както и да се обърне към Лудогорец за съдействие. Не може лумпени да мятат факли върху хората.
А оня псевдо журналист (не стига, че е пристрастен), да обяснява, че едно-две якета били заминали в кофата... Да ходи той да купи якетата на хората сега, като не е станало нищо.
Ако това бяха фенове на Левски (дето мятаха факлите), тоя щеше да глътне микрофона.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 23 сеп 2012 11:13

1948` написа:Имаме да ви връщаме и жалко,че не попаднаха повече факли и бомби в сектора ви :cry: нищо другия път повече ;)

И кво са ти направили феновете, че ще си връщаш? Да не са те били те, предния път или стюардите? Дано следващия път те оцелят с факла или бомбичка. Или детето ти, както беше предния път, когато мятаха по дете инвалид.

И после като ви бият, мизерните отрепки, ревете за полицейско насилие и произвол.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 сеп 2012 11:22

1948` написа:Имаме да ви връщаме и жалко,че не попаднаха повече факли и бомби в сектора ви :cry: нищо другия път повече ;)

Мисля че заслужаваш факла да ти наврат в ГЪЗА и да я запалят! Не знам само какъв ще е ефекта, тъй като съм убеден че ще ти хареса! :) :) :)

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 23 сеп 2012 11:40

Честита победа, първо, и от мен :) В началото от мача си помислих, че червената агитка е много кротка, реших, че по-нормални хора са допуснати този път на нашия стадион от тях и се зарадвах, че ще има управия, но уви...пак си показаха свинщините. А за този Ники Александров, така съм му се набрала от доста време назад, че ако този човек се мерне пред мен, с най-голямото удоволствие, което може да изпита човек в ситуация на ненавист, бих го халосала точно в десетката, че да млъкне тази негова проклета уста. Голям идиот, не си мери приказките, бълва само простотии, много отявлено си показва омразата към Лудогорец и според мен е един лаладжия, от тези, махленските разбирачи, дето се събират в кварталния си клуб и се надприказват без никой никого да слуша, но в никакъв случай не и спортен журналист. Такъв поплювко няма място в ефир ! Ехидният му глас разпознавам вече без грешка и знам, че се започва с простотиите... То бива, бива ама...така че Дарик...не вярвайте на всичко, което бръщолевят, особено сега, когато мачовете не се излъчват по тв и особено на този идиот...
А за мача...струваше ми се, че червените бяха излязли за равен. Браво на Чворович, макар че два пъти рисковано напусна вратата, но късмета беше на наша страна, Мантула много ми хареса, Бургзорг и той влиза в час вече, въобще хубаво е да имаш силна резервна скамейка :) Само ми се иска веднъж, само веднъж, да им надуем шошоните на ЦСКА то както го направихме със Славия миналия сезон, искаше ми се да ги бием с поне 3 гола разлика, но е трудничко...:)

Върни се в “Лудогорец”