Тая тема мисля че е за Футбол - България, нямам нищо против да си сътрудничим с Дунав, поне са град от региона !!
Но да влизат хора тук и да плюят и по Лудогорец па макар и индиректно ми е неприятно...Хеле пък градския за който сме незначително отборче......такова нещо да се подкрепят грандове съм виждал май само на Балканите, все едно хората от Бергамо да подркепят Милан, а не местния отбор или в Лутън да подкрепят някой лондонски отбор ! Абсурд !
Моля, модераторите да изместят темата, защото е по-обща и не засяга Лудогорец !
Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев
RedeviL написа:не виждам нищо странно в това, след като Левски и ЦСКА са най-популярните български отбори, напълно логично е да имат и толкова широка фенска маса!На всякъде по света това се счита за нещо нормално, само в България е обратното и типично по български се пишем за големи патриоти, а всъщност сме псевдо такива!Друг е въпросът, че причините за отлива от трибуните са съвсем други!
На практика нищо не каза. Най-популярните имали най-широка фен маса, нищо не ти разбрах. Сам си обясни защо в Англия всеки си подкрепя местния отбор, а не всички от цялата страна да се юрват да гледат мачове на Ливърпул и Манчестър Юн. Такъв скапан манталитет като нашия има само на Балканите и в бившите соц. страни, където по време на един тоталитарен режим спортът е съсредоточаван в 2-3 клуба с цел политическа пропаганда. От там целият ни спорт е сбъркан и в България няма елементарна фен култура, а куцо и сакато по села и паланки се бие в гърдите, че бил левскар или чорбар.
snakebite написа:Тая тема мисля че е за Футбол - България, нямам нищо против да си сътрудничим с Дунав, поне са град от региона !!
Но да влизат хора тук и да плюят и по Лудогорец па макар и индиректно ми е неприятно...Хеле пък градския за който сме незначително отборче......такова нещо да се подкрепят грандове съм виждал май само на Балканите, все едно хората от Бергамо да подркепят Милан, а не местния отбор или в Лутън да подкрепят някой лондонски отбор ! Абсурд !
Моля, модераторите да изместят темата, защото е по-обща и не засяга Лудогорец !
Точно пък в Италия има фенове на Милан примерно в Рим и на Рома в Милано.Като гледаш техни мачове загледайсе в знамената им!
boys85 написа:RedeviL написа:не виждам нищо странно в това, след като Левски и ЦСКА са най-популярните български отбори, напълно логично е да имат и толкова широка фенска маса!На всякъде по света това се счита за нещо нормално, само в България е обратното и типично по български се пишем за големи патриоти, а всъщност сме псевдо такива!Друг е въпросът, че причините за отлива от трибуните са съвсем други!
На практика нищо не каза. Най-популярните имали най-широка фен маса, нищо не ти разбрах. Сам си обясни защо в Англия всеки си подкрепя местния отбор, а не всички от цялата страна да се юрват да гледат мачове на Ливърпул и Манчестър Юн. Такъв скапан манталитет като нашия има само на Балканите и в бившите соц. страни, където по време на един тоталитарен режим спортът е съсредоточаван в 2-3 клуба с цел политическа пропаганда. От там целият ни спорт е сбъркан и в България няма елементарна фен култура, а куцо и сакато по села и паланки се бие в гърдите, че бил левскар или чорбар.
Бях сигурен, че ще ми дадеш пример с Англия!

Не можахте ли да разберете, че сме на светлинни години от тях във всяко едно отношение и примерът ти въобще не е уместен!

В Англия, футболът се БОГОТВОРИ!
П.П.И за каква пропаганда ми говориш по дяволите?Кой те е спрял да си подкрепяш отбора?Подкрепяй го!Само не ми казвай, че трибуните са празни щото видиш ли хората не си подкрепяли местните отбори..Пълен смях!

Последна промяна от RedeviL на 03 авг 2012 14:56, променено общо 4 пъти.
Наистина е жалко за тоя пич Обичам Левски.Още повече и кореняк русенец.Съчувствам на феновете на Дунав.
Само Берое.
Само Берое.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- Обичам Левски
- Контакти:
Псувайте ме колкото си искате аз ще съм на стадиона и ще подкрепям местния си отбор.Обичам Левски София обаче като не съм от София да не ходя на стадиона и да гледам футбол ?
- pesho_1913
- Контакти:
Пишеш се "Обичам Левски", а говориш от името на Дунав като "ние". В България това е явление, което не мога да приема.. Имаш си отбор от родния град, но просто защото си "глорихънтър" избираш Левски или ЦСКА. Пишеш, че помагаш на Дунав, пожелаваш им успех и прочие, но в същия момент дойде ли Левски на гостуване в Русе, отиваш в клетката за гости и пожеланията ти за "успех" на местния отбор са просто един вид отбиване на номера.
В едно твое мнение написа, че ако всички фенове са като теб, футболът ни ще се оправи(нещо от този сорт). ДАНО ВСЕ ПО-МАЛКО ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СА С ТВОЯ МАНТАЛИТЕТ ! Просто не мога да си представя от родното първенство човек да подкрепя два отбора. В единия случай пееш "Само Дунав, завинаги в сърцето ми(това си го измислям, не знам дали има такава песен), а в същия момент дойде ли отборът от София се започва "Само Левски, завинаги в сърцето ми".
В едно твое мнение написа, че ако всички фенове са като теб, футболът ни ще се оправи(нещо от този сорт). ДАНО ВСЕ ПО-МАЛКО ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СА С ТВОЯ МАНТАЛИТЕТ ! Просто не мога да си представя от родното първенство човек да подкрепя два отбора. В единия случай пееш "Само Дунав, завинаги в сърцето ми(това си го измислям, не знам дали има такава песен), а в същия момент дойде ли отборът от София се започва "Само Левски, завинаги в сърцето ми".
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Обичам Левски
- Контакти:
pesho_1913 написа:Пишеш се "Обичам Левски", а говориш от името на Дунав като "ние". В България това е явление, което не мога да приема.. Имаш си отбор от родния град, но просто защото си "глорихънтър" избираш Левски или ЦСКА. Пишеш, че помагаш на Дунав, пожелаваш им успех и прочие, но в същия момент дойде ли Левски на гостуване в Русе, отиваш в клетката за гости и пожеланията ти за "успех" на местния отбор са просто един вид отбиване на номера.
В едно твое мнение написа, че ако всички фенове са като теб, футболът ни ще се оправи(нещо от този сорт). ДАНО ВСЕ ПО-МАЛКО ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СА С ТВОЯ МАНТАЛИТЕТ ! Просто не мога да си представя от родното първенство човек да подкрепя два отбора. В единия случай пееш "Само Дунав, завинаги в сърцето ми(това си го измислям, не знам дали има такава песен), а в същия момент дойде ли отборът от София се започва "Само Левски, завинаги в сърцето ми.
Аз не пея никога не съм във Агитки и прочие и никога няма да обидя човек заради клубната му принадлежност.Всеки е свободен да избира.Явно аз съм фен не на един отбор,а на бг футбола ни като цяло.Какво лошо има във това ?
- pesho_1913
- Контакти:
Обичам Левски написа:pesho_1913 написа:Пишеш се "Обичам Левски", а говориш от името на Дунав като "ние". В България това е явление, което не мога да приема.. Имаш си отбор от родния град, но просто защото си "глорихънтър" избираш Левски или ЦСКА. Пишеш, че помагаш на Дунав, пожелаваш им успех и прочие, но в същия момент дойде ли Левски на гостуване в Русе, отиваш в клетката за гости и пожеланията ти за "успех" на местния отбор са просто един вид отбиване на номера.
В едно твое мнение написа, че ако всички фенове са като теб, футболът ни ще се оправи(нещо от този сорт). ДАНО ВСЕ ПО-МАЛКО ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СА С ТВОЯ МАНТАЛИТЕТ ! Просто не мога да си представя от родното първенство човек да подкрепя два отбора. В единия случай пееш "Само Дунав, завинаги в сърцето ми(това си го измислям, не знам дали има такава песен), а в същия момент дойде ли отборът от София се започва "Само Левски, завинаги в сърцето ми.
Аз не пея никога не съм във Агитки и прочие и никога няма да обидя човек заради клубната му принадлежност.Всеки е свободен да избира.Явно аз съм фен не на един отбор,а на бг футбола ни като цяло.Какво лошо има във това ?
Защо тогава не се пишеш "Обичам Левски и Дунав", а загърбваш отбора на РОДНИЯ ТИ ГРАД ?
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
- Обичам Левски
- Контакти:
Аз не пея никога не съм във Агитки и прочие и никога няма да обидя човек заради клубната му принадлежност.Всеки е свободен да избира.Явно аз съм фен не на един отбор,а на бг футбола ни като цяло.Какво лошо има във това ?[/quote]
Защо тогава не се пишеш "Обичам Левски и Дунав", а загърбваш отбора на РОДНИЯ ТИ ГРАД ?[/quote]
Как ще ги загърбвам,като всеки мач съм на стадиона,ако не съм работа де
Защо тогава не се пишеш "Обичам Левски и Дунав", а загърбваш отбора на РОДНИЯ ТИ ГРАД ?[/quote]
Как ще ги загърбвам,като всеки мач съм на стадиона,ако не съм работа де