Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот snakebite » 03 авг 2012 14:15

Тая тема мисля че е за Футбол - България, нямам нищо против да си сътрудничим с Дунав, поне са град от региона !!
Но да влизат хора тук и да плюят и по Лудогорец па макар и индиректно ми е неприятно...Хеле пък градския за който сме незначително отборче......такова нещо да се подкрепят грандове съм виждал май само на Балканите, все едно хората от Бергамо да подркепят Милан, а не местния отбор или в Лутън да подкрепят някой лондонски отбор ! Абсурд !
Моля, модераторите да изместят темата, защото е по-обща и не засяга Лудогорец !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 03 авг 2012 14:18

RedeviL написа:не виждам нищо странно в това, след като Левски и ЦСКА са най-популярните български отбори, напълно логично е да имат и толкова широка фенска маса!На всякъде по света това се счита за нещо нормално, само в България е обратното и типично по български се пишем за големи патриоти, а всъщност сме псевдо такива!Друг е въпросът, че причините за отлива от трибуните са съвсем други! ;)

На практика нищо не каза. Най-популярните имали най-широка фен маса, нищо не ти разбрах. Сам си обясни защо в Англия всеки си подкрепя местния отбор, а не всички от цялата страна да се юрват да гледат мачове на Ливърпул и Манчестър Юн. Такъв скапан манталитет като нашия има само на Балканите и в бившите соц. страни, където по време на един тоталитарен режим спортът е съсредоточаван в 2-3 клуба с цел политическа пропаганда. От там целият ни спорт е сбъркан и в България няма елементарна фен култура, а куцо и сакато по села и паланки се бие в гърдите, че бил левскар или чорбар.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 авг 2012 14:28

snakebite написа:Тая тема мисля че е за Футбол - България, нямам нищо против да си сътрудничим с Дунав, поне са град от региона !!
Но да влизат хора тук и да плюят и по Лудогорец па макар и индиректно ми е неприятно...Хеле пък градския за който сме незначително отборче......такова нещо да се подкрепят грандове съм виждал май само на Балканите, все едно хората от Бергамо да подркепят Милан, а не местния отбор или в Лутън да подкрепят някой лондонски отбор ! Абсурд !
Моля, модераторите да изместят темата, защото е по-обща и не засяга Лудогорец !

Точно пък в Италия има фенове на Милан примерно в Рим и на Рома в Милано.Като гледаш техни мачове загледайсе в знамената им!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 авг 2012 14:39

boys85 написа:
RedeviL написа:не виждам нищо странно в това, след като Левски и ЦСКА са най-популярните български отбори, напълно логично е да имат и толкова широка фенска маса!На всякъде по света това се счита за нещо нормално, само в България е обратното и типично по български се пишем за големи патриоти, а всъщност сме псевдо такива!Друг е въпросът, че причините за отлива от трибуните са съвсем други! ;)

На практика нищо не каза. Най-популярните имали най-широка фен маса, нищо не ти разбрах. Сам си обясни защо в Англия всеки си подкрепя местния отбор, а не всички от цялата страна да се юрват да гледат мачове на Ливърпул и Манчестър Юн. Такъв скапан манталитет като нашия има само на Балканите и в бившите соц. страни, където по време на един тоталитарен режим спортът е съсредоточаван в 2-3 клуба с цел политическа пропаганда. От там целият ни спорт е сбъркан и в България няма елементарна фен култура, а куцо и сакато по села и паланки се бие в гърдите, че бил левскар или чорбар.

Бях сигурен, че ще ми дадеш пример с Англия! :mrgreen:
Не можахте ли да разберете, че сме на светлинни години от тях във всяко едно отношение и примерът ти въобще не е уместен! ;)
В Англия, футболът се БОГОТВОРИ!

П.П.И за каква пропаганда ми говориш по дяволите?Кой те е спрял да си подкрепяш отбора?Подкрепяй го!Само не ми казвай, че трибуните са празни щото видиш ли хората не си подкрепяли местните отбори..Пълен смях! :mrgreen: И защо си мислиш, че в Англия големите отбори нямат фенове от други градове?
Последна промяна от RedeviL на 03 авг 2012 14:56, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 03 авг 2012 14:45

Наистина е жалко за тоя пич Обичам Левски.Още повече и кореняк русенец.Съчувствам на феновете на Дунав.
Само Берое.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 14:55

Псувайте ме колкото си искате аз ще съм на стадиона и ще подкрепям местния си отбор.Обичам Левски София обаче като не съм от София да не ходя на стадиона и да гледам футбол ?

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 03 авг 2012 15:27

Пишеш се "Обичам Левски", а говориш от името на Дунав като "ние". В България това е явление, което не мога да приема.. Имаш си отбор от родния град, но просто защото си "глорихънтър" избираш Левски или ЦСКА. Пишеш, че помагаш на Дунав, пожелаваш им успех и прочие, но в същия момент дойде ли Левски на гостуване в Русе, отиваш в клетката за гости и пожеланията ти за "успех" на местния отбор са просто един вид отбиване на номера.
В едно твое мнение написа, че ако всички фенове са като теб, футболът ни ще се оправи(нещо от този сорт). ДАНО ВСЕ ПО-МАЛКО ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СА С ТВОЯ МАНТАЛИТЕТ ! Просто не мога да си представя от родното първенство човек да подкрепя два отбора. В единия случай пееш "Само Дунав, завинаги в сърцето ми(това си го измислям, не знам дали има такава песен), а в същия момент дойде ли отборът от София се започва "Само Левски, завинаги в сърцето ми".
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 15:29

pesho_1913 написа:Пишеш се "Обичам Левски", а говориш от името на Дунав като "ние". В България това е явление, което не мога да приема.. Имаш си отбор от родния град, но просто защото си "глорихънтър" избираш Левски или ЦСКА. Пишеш, че помагаш на Дунав, пожелаваш им успех и прочие, но в същия момент дойде ли Левски на гостуване в Русе, отиваш в клетката за гости и пожеланията ти за "успех" на местния отбор са просто един вид отбиване на номера.
В едно твое мнение написа, че ако всички фенове са като теб, футболът ни ще се оправи(нещо от този сорт). ДАНО ВСЕ ПО-МАЛКО ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СА С ТВОЯ МАНТАЛИТЕТ ! Просто не мога да си представя от родното първенство човек да подкрепя два отбора. В единия случай пееш "Само Дунав, завинаги в сърцето ми(това си го измислям, не знам дали има такава песен), а в същия момент дойде ли отборът от София се започва "Само Левски, завинаги в сърцето ми.

Аз не пея никога не съм във Агитки и прочие и никога няма да обидя човек заради клубната му принадлежност.Всеки е свободен да избира.Явно аз съм фен не на един отбор,а на бг футбола ни като цяло.Какво лошо има във това ?

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 03 авг 2012 15:38

Обичам Левски написа:
pesho_1913 написа:Пишеш се "Обичам Левски", а говориш от името на Дунав като "ние". В България това е явление, което не мога да приема.. Имаш си отбор от родния град, но просто защото си "глорихънтър" избираш Левски или ЦСКА. Пишеш, че помагаш на Дунав, пожелаваш им успех и прочие, но в същия момент дойде ли Левски на гостуване в Русе, отиваш в клетката за гости и пожеланията ти за "успех" на местния отбор са просто един вид отбиване на номера.
В едно твое мнение написа, че ако всички фенове са като теб, футболът ни ще се оправи(нещо от този сорт). ДАНО ВСЕ ПО-МАЛКО ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СА С ТВОЯ МАНТАЛИТЕТ ! Просто не мога да си представя от родното първенство човек да подкрепя два отбора. В единия случай пееш "Само Дунав, завинаги в сърцето ми(това си го измислям, не знам дали има такава песен), а в същия момент дойде ли отборът от София се започва "Само Левски, завинаги в сърцето ми.

Аз не пея никога не съм във Агитки и прочие и никога няма да обидя човек заради клубната му принадлежност.Всеки е свободен да избира.Явно аз съм фен не на един отбор,а на бг футбола ни като цяло.Какво лошо има във това ?

Защо тогава не се пишеш "Обичам Левски и Дунав", а загърбваш отбора на РОДНИЯ ТИ ГРАД ?
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 15:50

Аз не пея никога не съм във Агитки и прочие и никога няма да обидя човек заради клубната му принадлежност.Всеки е свободен да избира.Явно аз съм фен не на един отбор,а на бг футбола ни като цяло.Какво лошо има във това ?[/quote]
Защо тогава не се пишеш "Обичам Левски и Дунав", а загърбваш отбора на РОДНИЯ ТИ ГРАД ?[/quote]

Как ще ги загърбвам,като всеки мач съм на стадиона,ако не съм работа де :)

Върни се в “Лудогорец”