Ботев Пд - Лудогорец, четвъртфинал за Купата на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ботев Пд - Лудогорец, четвъртфинал за Купата на България

Мнениеот POPCORN » 14 мар 2012 15:59

mad forest написа:
POPCORN написа:
mad forest написа:4-та минута , чиста дузпа и червен картон за Ботев, но .....

айде айде...и иван стоянов травбаше да е аут от играта ама се размина само с един жълт картон.съдията е пълна дупка!

аз за първата ситуация писах! И ако кажеш, че не е чиста дузпа и червен картон...! :o (Умишлена игра с ръка в малкото наказателно поле)
Иначе Ив.Стоянов леко си вдигна ръката, а онзи от Ботев само това чакаше и падна (поне това се видя от повторението)!

не съм казал,че няма дузпа!Разбира се че има даже и червен картон..то се вижда от самолет!Просто съдията е некадърник :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 14 мар 2012 16:04

mad forest написа:
gilento93 написа:Мад форест,шегувам се бе братле.Тоя мач е един от най-смешните,които някога съм гледал. :lol:

Всъщност въобще не се шегуваш, а наистина си вярваш, че конспирацията е толкова силна, че ... другото сам си го знаеш!

Наистина ли си толкова смотан или се правиш? :lol: Според теб знак за сериозност ли е?

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 14 мар 2012 16:22

аре честито... на полуфинал :)
Искам с Левски или Литекс. Ако ги бием сега - ще ги бием и после :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 14 мар 2012 16:37

Нямаше нужда от червения картон за Ботев, съдиата просто го забави със 70 минути. Ботев имаха 1 точен удар в очертанита на вратата и той беше в 87-мата минута. Лудогорец не се напъваха много, дори третия гол сякаш го направиха с нежелание. Надявам се да няма претенции за съдиата или за играта...
Успех на Ботев и дано да влязат в А група!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 мар 2012 16:41

Честита победа! За мен не е изненада, радвам се, че отборът е достатъчно обигран и се пренастрои към терена. Прави бяха от ръководството на отбора с опасенията си към терена и съдията, но тези два фактора не попречиха на Лудогорец. Съдията може би сбърка, може би нарочно си затвори очите в четвъртата минута когато играч на Ботев показа хандбални умения на голинията, а после при решен мач може би малко компенсира като направи жълт картон на червен. Като цяло обаче мисля, че ощети Лудогорец, но това нямаше значение за изхода.
Лудогорец определено не може да бъде преборен с хватки извън футбола - лоши терени, многобройна публика на съперника, лоши или пристрастни съдии. БФС може би трябва да се замислят малко за условията на тези мачове за Купата, защото така домакин почти винаги е отборът с по-лош терен и елиминациите могат да имат случаен характер. А и на кого му трябват контузени футболисти или футбол на ниско ниво заради непредсказуемото поведение на топката.
Според мен играчите на Ботев имаха известни проблясъци, които вероятно бяха резултат от по-спокойната игра на Лудогорец. Но пловдивчани можеха да си спестят някои недостойни прояви, така или иначе мача го губят, можеше да е с по-достойно вдигната глава.
Последна промяна от tsonpen на 14 мар 2012 17:02, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 мар 2012 16:43

entwickler написа:аре честито... на полуфинал :)
Искам с Левски или Литекс. Ако ги бием сега - ще ги бием и после :)

Пожелавам на Лудогорец на 1/2 финал да са домакини на ЦСКА.

Ами голяма разлика между класите се видя в този мач.Хубаво е,че Лудогорец не се напънаха ,защото резултата можеше да набъбне повече от това 3-0.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 14 мар 2012 16:48

gilento93 написа:
POPCORN написа:
mad forest написа:4-та минута , чиста дузпа и червен картон за Ботев, но .....

айде айде...и иван стоянов травбаше да е аут от играта ама се размина само с един жълт картон.съдията е пълна дупка!

Стойчо беше прав за държавната директива.Само,че не позна отбора а той е пак с Л но е Лудогорец Разград. :lol:

Не знам дали Стойчо е познал за директивата но знам, че ти просто си приказваш, колкото да не е без хич!! Ако ти е ясна играта футбол няма да бръщолевиш врели некипели! И как видя, че съдията помага на Лудогорец? Като не зачете дузпа и червен картон за игра с ръка на играч на Ботев ли? Просто съдията е пълна дупка! Не знае какво да прави! Даде червен картон когато беше излишно за никаква ситуация! Играчите на Ботев бяха много пренавити, допускаха сериозни грешки, малко ситуации а когато ги имаше не могат да ги отиграят, и не на последно място доста груби. Логично това не им донесе особен успех! Иначе им пожелавам успех и да идват в А група. От такива отбори и такава публика футбола има нужда!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 14 мар 2012 17:11

fen-fen написа:
Не знам дали Стойчо е познал за директивата но знам, че ти просто си приказваш, колкото да не е без хич!! Ако ти е ясна играта футбол няма да бръщолевиш врели некипели! И как видя, че съдията помага на Лудогорец? Като не зачете дузпа и червен картон за игра с ръка на играч на Ботев ли? Просто съдията е пълна дупка! Не знае какво да прави! Даде червен картон когато беше излишно за никаква ситуация! Играчите на Ботев бяха много пренавити, допускаха сериозни грешки, малко ситуации а когато ги имаше не могат да ги отиграят, и не на последно място доста груби. Логично това не им донесе особен успех! Иначе им пожелавам успех и да идват в А група. От такива отбори и такава публика футбола има нужда!

Човек да не се пошегува бе. :| Това Делиорманци сте много сериозни нещо бе.Ха честито ви класиране на 1/2 финал.

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 14 мар 2012 17:51

Докато при нас отборът не заслужава публиката, при вас е обратното.Както и да е, честито!По-класният отбор спечели напълно заслужено!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 14 мар 2012 18:33

Pride_of_London написа:Докато при нас отборът не заслужава публиката, при вас е обратното.Както и да е, честито!По-класният отбор спечели напълно заслужено!

С цялото ми уважение към публиката на Ботев, нашата за размерите на града си е по-вече от супер! За 35 000 град имаме по над 5000 човека на мач, агитката също се увеличи и по мое мнение е над 100 човека на домакинските мачове, така че чак да не си заслужаваме отбора не съм съгласен!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “Лудогорец”