Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Georgi Georgiev
Контакти:

Re: Лудогорец в ШЛ :)

Мнениеот Georgi Georgiev » 28 авг 2014 12:17

Невероятен мач,страхотен Лудогорец и Моци! Разсипахме ги Стяуа! Честито на всички!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот fen-fen » 28 авг 2014 12:19

Teo написа:
Soul_VB написа:Абе тео - вие подкрепяте чуждите, а ние правим така, че чуждите да подкрепят нас. Кой е гнусаря не разбрах?

Гнусотата е да видиш български трибагреник редом до полумесец.. :idea:

Къде го видя този полумесец малоумнико!? И за трибагреника български дума да не обелваш......твоето знаме е румънското!Обаче аз наистина се убеждавам, че на теб ти трябва помощ! Ти със сериозни психически проблеми.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 28 авг 2014 12:21

Я...?! :roll:
Имало хора, които ги интересувало, че ня-ка-как-во-си-от-бор-че щело да играе в ШЛ...

Доста по-интересен и смехотворен беше жалкия пресипнал клоун Алекси Лизачев, който сигурно вече чака с наведена главица пред офисите на Домусчиеви, с протегната за подаяние, потна ръчичка... :lol:

А иначе : http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Unirea_Urziceni

:!:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 28 авг 2014 12:23

fen-fen написа:
Teo написа:
Soul_VB написа:Абе тео - вие подкрепяте чуждите, а ние правим така, че чуждите да подкрепят нас. Кой е гнусаря не разбрах?

Къде го видя този полумесец малоумнико!? И за трибагреника български дума да не обелваш......твоето знаме е румънското!Обаче аз наистина се убеждавам, че на теб ти трябва помощ! Ти със сериозни психически проблеми.

Дали да не се обадим веднага на 112 ?
Ще вземе да пукне от яд, злоба и завист. Ще ни тежи на съвестта, че не сме потърсили помощ своевременно.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 28 авг 2014 12:30

Вчера не ми пукаше особено, че влезнаха лудите, ама сега като го гледам Гео и другите комунета как газ пикаят направо мед ми капе :lol: :lol: Такава злоба и помия помня, че и 2005-2006 се изливаше срещу нас, ама сега да го гледам отстрани е медно 8-)

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 28 авг 2014 12:32

Моци ще остане в историята, а Кипчиу може догодина да рита в Разград:

Кирил Домусчиев сподели пред румънската телевизия, излъчваща мача със Стяуа, че планира да кръсти един от секторите на новия стадион в Разград на името на героя за българския шампион Козмин Моци.

„Моци ще получи специален бонус, разбира се. Сега ние сторим нов стадион в Разград, така че една от трибуните ще я кръстим на Моци“, сподели шеговито Домусчиев. „Той е герой не само в Лудогорец, а в цяла България.“

„Футболистът на Стяуа, който искам да купя и съм готов е Кипчиу, но не е възможно, защото трансферният прозорец в България завърши.“

http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... oci-294521

Румънският народ се радва на победата на нашия шампион:

Моци сподели, че е убеден, че привържениците на бившия му отбор Динамо Букурещ, са се насладили на изявите му и класирането на Лудогорец. „Сигурен съм, че феновете на Динамо са се радвали. Освен че хиляди българи са щастливи, и хиляди румънци са щастливи.“

Балканска му работа.
Последна промяна от matador1 на 28 авг 2014 12:34, променено общо 1 път.

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 28 авг 2014 12:33

MagicMoments написа:Предпочитам да съм част от 1 000 лумпени от Сектор Б,които дават сърцето и душата си за отбора и не са част от силните на деня,отколкото да съм част от нормалните и системата.Като говориш за години кажи къде бяха Лудогорец преди 15-20 години,или пък преди 8,когато Левски стана първия отбор играл в ШЛ и всички тия нормалните станаха левскари,естествено сега няма помен от тях.Идеал за мен е Левски,не факта,че някакъв олигарх е изсипал милиони в някакво бедно градче и от отбор играл от В групите за 4 години го направи участник в ШЛ и национална кауза,за която орките,викнат 1-2 пъти Българи юнаци,дошли на стадиона с националния трибагреник и се чувстват горди,че чак и трибуна Моци ще кръщава нарциса.Ако ча теб и нормално да подкрепяш Лудогорец,за мен не е и го приемете това най-накрая,не е нормално нарциса да вика Цяла България е зад мене,само бедни душици викат против мене.

Че ти си част от системата, смешник.

Тара е купил тарторите от сектор БЕло. А те пък са заглавичкали такива тъпи патки като теб. Тези от сектор БЕло така са те обработили, че хем те продават на Батков, хем плащаш и билет, за да смучат двойно от теб. При положение, че си част от "шоуто", което значи, че поне трябва да влизаш на него гратис. Пълна пародия си!

Затова те и псуват в подфорума на "Левски"! Че левскарите се противопоствяха на режима с мозък, който ти очевадно нямаш!
Последна промяна от fiesta на 28 авг 2014 12:50, променено общо 1 път.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 28 авг 2014 12:34

Yoda_ написа:Я...?! :roll:
Имало хора, които ги интересувало, че ня-ка-как-во-си-от-бор-че щело да играе в ШЛ...

Доста по-интересен и смехотворен беше жалкия пресипнал клоун Алекси Лизачев, който сигурно вече чака с наведена главица пред офисите на Домусчиеви, с протегната за подаяние, потна ръчичка... :lol:

А иначе : http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Unirea_Urziceni

:!:

Прав си това Шампионска лига е най-слабият турнир. Много по-интересно и престижно е да гледаш и играеш в А група на България. Най-гледаното първенство. И най-важното в Шампионска лига може да влезне всеки български отбор без зор, включително Марек, Хасково, Славия и т.н. Просто за българските отбори този турнир не е толкова важен и се концентрират върху първенството :lol: Не е като всяка година да се провалят с гръм и трясък дори във втория по сила турнир срещу вафли и т.н. Нека всички кажат техните отбори къде играят сега. Това, че моят отбор не се е класирал и не е заслужил да играе в Шампионска лига или Лига Европа тази година, не означава че трябва да омаловажавам успеха на другите и да се радвам за тях, защото отново ще се чуе, че и тук се играе футбол. Гледам и теб те интересува, че някой ще играе там щом пишеш в тази тема :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 авг 2014 12:40

fen-fen написа:
Teo написа:

Психическите ми проблеми е че ви казвам истината в очите, а вие я отричате :?:
Как станахте шампиони 2012 бе.. я си спомни бързо.. щото аз помня :idea:

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 28 авг 2014 12:47

MagicMoments написа:
love_hurtz написа:Тео моля те, не ми пиши теен глупостите си. Ходи си стискай пъпките и не ни обеснявай неща, които не разбираш. Как са създадени Левски и ЦСКА сигурно не е било изкуствено, природата ги е изсрала. Ходи си пиши домашните, боли ме фара за ултрасите ви и ваще смешни песни, за боНби ви и факлите ви. Вчера се видя семейства, мъже и жени на по 40-50 години присъстваха на стадиона. Нормалните хора от обществото дошли да се забавляват. Защо мислиш на стадиона на ЦСКА и Левски има 1-2к човека(ще намаляват още споко), никой нормален човек не му се слуша кур за това, селяни сте и умрете и т.н. Фенове се трупат с успехи и добра игра или когато отбора защитава някакъв идеал и застава зад нещо. Не случайно навремето се е получило много добре за ЦСКА или Левски. Феновете на единия отбор са защитавали комунистическия идеал, другите са били против него. Също така са имали и успехи от там са дошли другия тип хора. Каква са успехите на Левски и ЦСКА в момента , какви са идеалите които защитават ? Никакви успехи и омразата не е идеял, никой нормален човек не иска да мрази. Омразата е за бедните и нисши души. Всеки човек постигнал нещо в живота е видял, че омразата не постига нищо, а само те дърпа назад. Така, че не ми обеснявайте смешни истории, Левски и ЦСКА били вечни. Продължавайте така и след 15-20 години ще сте никой. Няма нищо вечно на този свят, запомни го това моето момче. По-добре ме послушай мене къде къде по-умен съм от твойте кумири в агитката ти.

Нямам нищо против крайни фенове, въпроса да са крайни в някакъв идеал. Проблема е като си прост и тъп като галош и си краен, тогава нямаш спирачката в главата, няма го образованието да те спре и да кажеш стига тази граница не трябва да се прекрачва. По този случай съм обеден, че ако не на ЦСКА, феновете на Левски от едно време се обръщат в гроба заради тяхната простотия в момента. Несъмнено все още има свестни хора в секторите на Левски и ЦСКА, но те намаляват все повече и повече, в момента в които изчезнат тотално, това ще ви е края вечните.

Предпочитам да съм част от 1 000 лумпени от Сектор Б,които дават сърцето и душата си за отбора и не са част от силните на деня,отколкото да съм част от нормалните и системата.Като говориш за години кажи къде бяха Лудогорец преди 15-20 години,или пък преди 8,когато Левски стана първия отбор играл в ШЛ и всички тия нормалните станаха левскари,естествено сега няма помен от тях.Идеал за мен е Левски,не факта,че някакъв олигарх е изсипал милиони в някакво бедно градче и от отбор играл от В групите за 4 години го направи участник в ШЛ и национална кауза,за която орките,викнат 1-2 пъти Българи юнаци,дошли на стадиона с националния трибагреник и се чувстват горди,че чак и трибуна Моци ще кръщава нарциса.Ако ча теб и нормално да подкрепяш Лудогорец,за мен не е и го приемете това най-накрая,не е нормално нарциса да вика Цяла България е зад мене,само бедни душици викат против мене.

Нямам проблем всеки сам избира мястото си. Щом смяташ, че то е подходящо за тебе няма проблем. Преди 15-20 години Лудогорец е бил там където Левски е бил 1910. Не виждам какъв е проблема в това, че Лудогорец е едва ли не от вчера на бял свят. Силните пробиват, дали ще се задържат на повърхността зависи изцяло от тях. Това не значи, че не трябва да ги уважавам ли. Аз лично уважавам хората, които постигнат нещо с труд, а не хората които пеят кур за този и онзи. Тях ги наричам мрънкачи и плачковци, то и заради тях сме така. Всичките тези приказки, които ги говорите в момента ги казвахте едно време за така наречения от вас Микре. Какво стана Литекс все още го има.

Точно това трябва да ти прави впечетление бяхте много като бяхте в ШЛ сега сте хиляда човека, значи и ваще фенове не се крепят на идеали, а на успехи. Няма такова нещо като идеал Левски, може да имаш идеал справедливост, комунистически идеал и т.н и отбора Левски/ЦСКА да застава зад тях. Само по себе си идеал Левски нищо не значи. В момента вие не защитавате нищо, собственика ви е ДС агент, основна ваша групировка е пълна с криминално проявени хора, създателите на които или са в затвора или не знаят къде са. При ЦСКА собственик национален предател, крадец, лъжец. Иначе ако говориш за идеал личността Васил Левски, мога ти кажа че като цяло агитката ви е много далече от там. В агитката ви има доста нео нацисти, които изповядват идеологии на човек, които е бил поробител, Левски е бил освободител. Много са ми смешни хора татуирани с нацистки кръст и Левски отсреща, по-голямо противоречие няма. Ако седнеш малко да прочетеш какво е казвал Левски ще видиш, че той самия е казал, че когато се освободим от турците, трябва да живеем в разбирателство с българските мохамедани ! Този човек много добре е осъзнавал, че обединението прави силата, не деленето на групи. Левски никога няма да пее умрете селяни, турци сте на българско население. Така, че от тази гледна точка вие сте срам за личността Левски, както и всеки човек който се опитва да дели България по някакви параграфи(това е любимото на комунистите).

Когато човек успява и постигне нещо, което никой не е успявал досега, да може да бъде нарцис и това се нарича самочуствие. Съвсем нормално е когато успяваш и се издигаш да става така. Как са дошли парите на Домусчиев не знам, не съм прокурор, но ако мислиш че през 90те някой не е забогатял на гърба на народа много си се объркал. Поне човека връща нещо и прави нещо, както и Гриша Ганчев, не да си изкара всичките пари по офшорки като разни кому боклуци.

Ще ти добавя и една история от личния ми живот, навремето бях фен(дете) на ЦСКА и ходих на доста домакинства. След един мач, в който ЦСКА изгуби от Левски в автобуса една групичка от фенове си скриха шаловете и питаха една жена от кой отбор е и тя каза от Левски и почнаха да плюят по нея. Значи доста грозна картинка и след това повече на мач не съм ходил. Когато противника е по-добър от тебе изпитвай уважение към и него и се опитвай да разбереш как го е постигнал, не да го плюеш или да му пееш смърт или да му пееш турци сте. Едното показва характер, а другото показва колко си жалък. Друга жалка картинка пък с ЦСКА беше като станаха шампиони и пееха кур за ПФК Левски. Пак жалка картинка, по-тъжното че това беше от самия отбор. Вместо се радваш, че печелиш титла ти пееш кур, хора омразата ще ви закопае.

Върни се в “Лудогорец”