Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Тема има вече 

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Понеже вероятноста да открия някои съграждани в този подфорум отколко в техните е по-голяма......
.....Честит праник акули!!!
Да се не панирате!!!
Да се не панирате!!!
volf написа:Понеже вероятноста да открия някои съграждани в този подфорум отколко в техните е по-голяма......
Да се не панирате!!!
Тоз път,греда.

Винаги чета първо нашия форум.

Единственото,което си струва да коментирам е това,че си се ориентирал правилно. Започнал си със съграждани и си продължил с акули. Бургас е син.

Честит празник на именниците !!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

-
- Контакти:
Честит празник и честит имен ден на всички, носещи името на този светец.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Viv.Brooke написа:Честит празник и честит имен ден на всички, носещи името на този светец.
Честито и наздраве.Да не прекалявате с мазна рибка,че утре трябва да викаме мощно.
tsonpen написа:subzero написа:mozart написа:Линкът от подписа ми е форум на феновете! В началото се водеше на фенклуба, но вече никой от тях не пише там, по някакви си причини.
В този форум няма да намериш лизачески писания, а само според мен обективни. Не се притесняваме да критикуваме и цитатът е достатъчно доказателсво за това! Дали феновете са платени или някои пускани безплатно не означава, че феновете на отбора са платени!
Щом няма лизачески писания значи ония с магарето не е регистриран. Или е в официалния форум.
Добре,не са платени феновете,влизат безплатно.![]()
Ще формулирам въпроса по друг начин: Пълни ли се стадиона с безплатни билети ???
И все пак, твърдението за безплатните билети не е подкрепено с факти докато някой не разкаже от свое име и не приложи изображение на един такъв билет. Дори и да има такова нещо, то е ограничено и за някои мачове.
Аз имам колекция от над 50 билета на стойност около половин хилядарка, купени по стандартния начин - от касата. След време ще струват цяло състояние за ценителите![]()
На мача с ПСВ един човек каза, че колекционира значки и напоследък му се обаждали хора от цяла Европа, които търсели значки на Лудогорец. Той не беше от Разград.
Специално за теб,подкрепям с факти че се раздават безплатни билети за мачовете ви в Европа
[offtopic]

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Специално за тези мачове има някои инициативи, например безплатни билети за школи. subzero говореше за други мачове и практика.
Но все пак благодаря, когато твърдения се подкрепят с факти е съвсем друго!
По принцип за всяко събитие има безплатни билети. Аз например понякога влизам да гледам безплатно театър от квотата на режисьор или актьор, които са ми близки и то дори против волята ми все пак да си купя билет.
Напоследък и на Лудогорец Арена има някои инициативи за ученици, забелязвам.
А иначе, този билет чий е?
По принцип за всяко събитие има безплатни билети. Аз например понякога влизам да гледам безплатно театър от квотата на режисьор или актьор, които са ми близки и то дори против волята ми все пак да си купя билет.
[center]
[/center]

tsonpen написа:Специално за тези мачове има някои инициативи, например безплатни билети за школи. subzero говореше за други мачове и практика.
Вероятно на някой бургазлия,на когото му е през оная работа за Лудогорец. Ама нищо,нека има калабалък на стадиона.

[center]
[/center]

Честит празник на всички студенти.Наздраве.