BRF написа:tsonpen написа:BRF написа:Да наричаш Бадема екслудогорец,нещо....Виж Милисавлевич си е ваше откритие!
Аз Милисавлевич повече за ваше откритие го броя
Че при вас лошо ли игра?
Не си намери мястото или не му го намериха...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
BRF написа:tsonpen написа:BRF написа:Да наричаш Бадема екслудогорец,нещо....Виж Милисавлевич си е ваше откритие!
Че при вас лошо ли игра?
BRF написа:volf написа: Знам ли? Пръй ма кот искаш, мъ имиту си ни шъ кажа без бой!
Ми ко да тъ прая!?Ти принципно не ми трябваш,ама ако трябва да ти звънна кого да търся?
subzero написа:Притеснява ме,че нашия форум нещо спря напоследък и ше събера много мнения във вашия. Ше ми излезе име.![]()
tsonpen написа:BRF написа:tsonpen написа:BRF написа:Да наричаш Бадема екслудогорец,нещо....Виж Милисавлевич си е ваше откритие!
Че при вас лошо ли игра?
BRF написа:Станало 12 часа!Утре работа ме чака!Последни поръчки от бара?
BRF написа:tsonpen написа:BRF написа:tsonpen написа:BRF написа:Да наричаш Бадема екслудогорец,нещо....Виж Милисавлевич си е ваше откритие!
Че при вас лошо ли игра?
Добре си играе човека!То и при нас почна бек,ама сега като крило е супер!Незнам колко асистенции направи вече!
subzero написа:Притеснява ме,че нашия форум нещо спря напоследък и ше събера много мнения във вашия. Ше ми излезе име.![]()
tsonpen написа:BRF написа:tsonpen написа:BRF написа:tsonpen написа:BRF написа:Да наричаш Бадема екслудогорец,нещо....Виж Милисавлевич си е ваше откритие!
Че при вас лошо ли игра?
Добре си играе човека!То и при нас почна бек,ама сега като крило е супер!Незнам колко асистенции направи вече!
Крило си беше и в Лудогорец, но не можа да се наложи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта