ЧЕСТИТО И БЛАГОДАРЯ ЛУДОГОРЕЦ!
Най-големите. ЗАЩОТО ВОЮВАХТЕ ДОКРАЙ ЗА ПОБЕДАТА.
Падалите от иртиш, мура и зимбру трябва да се скрият в долната половина на таблицата. заслужено.
Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец в ШЛ :)
"Циганинът" Моци класира Лудогорец в ШЛ. 

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
Teo написа:Разочарованието е голямо от вчера... след тръгването от сектора се чувствах по-същия начин както и през пролетта на 2012 / май / ...
Отбор без публика със сърце стигна до групите на ШЛ отново чрез уникален късмет... сигурен съм, че след време всичко това което се случва на този отбор в момента ще им се върне точно обратното!
Сега много ще почнат да наскачат и като фенове и като маса... знайте едно... любовта на хората не се купува, любовта на хората няма как да я имате... а това е нещото което съвсем скоро ще разберете
Хайде сега се замисли, на кого какво се връща! Вагони с помия изляхте и продължавате да изливате срещу Лудогорец, публиката и феновете! Защо? Защото вашия отбор не е където е сега Лудогорец ли? И кой е виновен? Лудогорец, публиката, феновете? Те ли? Ти специално пък толкова си деградирал мисловно и душевно, че започвам да си мисля дали деня не ти се осмисля като зловониш постоянно! Много разочарования ще претърпиш още пич не, че ти го пожелавам но както са казали старите хора "който гроб копае други му сам пада в него"!!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
RedeviL написа:"Циганинът" Моци класира Лудогорец в ШЛ.
Моци какъв циганин е ? Я го виж...
Циганин е Сътмърян който признавам е чудесен играч. Гълка-та сбърка като го извади, също както треньора на Лацио - Кандрева . Високомерни треньори и бяха наказани !
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Комплименти за "Лудогорец"
и съжаление/меко казано/за червените "фенове" на "Стяуа"
!

-
- Контакти:
Честно казано, след мача в Букурещ не вярвах, че Лудата гора ще отстрани румънците. Второто полувреме и продълженията обаче тимът игра много добре и Стяуа се отърваха само с един гол. Велик Моци, трябва да му издигнат статуя 
Съжалявам червените фенове, които викаха на стадиона срещу Лудогорец. Аз не бях на стадиона, но видях как се радваха за Лудогорец в софийските заведения. В групите със сигурност ще има пълни трибуни, ако се играе в София.

Съжалявам червените фенове, които викаха на стадиона срещу Лудогорец. Аз не бях на стадиона, но видях как се радваха за Лудогорец в софийските заведения. В групите със сигурност ще има пълни трибуни, ако се играе в София.
snakebite написа:RedeviL написа:"Циганинът" Моци класира Лудогорец в ШЛ.
Циганин е Сътмърян който признавам е чудесен играч. Гълка-та сбърка като го извади, също както треньора на Лацио - Кандрева . Високомерни треньори и бяха наказани !
Той треньора ако им беше казал едно изречение преди дузпите, ви бяха били

Леевски, оле

snakebite написа:RedeviL написа:"Циганинът" Моци класира Лудогорец в ШЛ.
Жалко, че не схващаш иронията ми.
MASTER_COOL написа:След като използвате такива изрази като "комунистически петолъчки" , "червени боклуци" и скандирате рефрени на сините за боя по главата. Трябва да знаете , че омразата към Вас ще бъде все по - голяма и по - голяма. Много нормални червени фенове, Ви подкрепяха , заради това, че все пак представяте България пред Европа и Света и да БЯХМЕ на стадиона. Но сега тези / като мен / си седиме вкъщи и изпитваме пълно безразличие към Проекта на АГИ Домусчиеви !
А онези 100 - 200 човека от вчера, дори не искам да ги коментирам. Всеки сам си избира пътя в живота и определя приоритетите си. Същото споделих и след изцепката на онези сините от пролетта с Лацио. И двете постъпки са идентични и безумно грозни ! Израз на дълбоки комплекси.
Никога , по абсолютно никаква причина не бих подкрепил от трибуните чужд отбор, освен ако не говорим за Манчестър Юнайтед !
Така....излиза, че вие може да си скандирате и си е съвсем нормално - "турци сте", "селяни".......да ни оприличавате на аборигени и какви ли не, а ние послушно да ви ръкопляскаме, защото вие сте голямата работа!!!........Чакай бе пич, "комунистически петолъчки" и "червени боклуци" от нас ли са измислени!? Ама то каквото повикало такова се обадило! Мразете бе хора, мразете...........омразата ще ви оправи!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
- kartacha_hs
- Контакти:
Re: Най Българската Шампионска лига в историята
boabbb написа:kartacha_hs написа:И аз сера на жалкото ви псевдобратство с мамалигарите, заради което вяхте румънски знамена из Борисовата. И на мен ли Киро ще даде кренвирши?
Не, на тебе аз ще ти дам![]()
![]()
Що, да си нямаш и ти отбор?