Литекс - Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Лудогорец
Да се твърди, че в този мач съдията е свирил срещу Лудогорец е чудовищна глупост.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Кирил да се спре с тези глупави изказвания, защото това не го казва за първи път че иска чужди съдии.Ако продължава така много рано хората ще го намразят заради тези му коментари, а също така да си седне малко на дупето или по точно да слезе от облаците където е сега докато е време.Много нещо литнаха в Разград след тези 10 кръга и май забравиха къде бяха до преди 1 година.Вярно отбора играе добре, но нека не се самозабравят така лесно и бързо че ще стане страшно.
Лудогорец днес се отърва от разгром и то благодарение на яловото нападение на Литекс, защото изтърваха 3 чисти голови положения и имаше дузпа за Литекс при 0:0 срещу Том, която не беше свирена !
Лудогорец днес се отърва от разгром и то благодарение на яловото нападение на Литекс, защото изтърваха 3 чисти голови положения и имаше дузпа за Литекс при 0:0 срещу Том, която не беше свирена !
ralka_levskarka написа:Домусчиев: Вече само чужди съдии за мачовете с Литекс
Тоя ми се струва че няма да издържи дълго в БГ (д)жунглата както го е подкарал
- ralka_levskarka
- Контакти:
runnersa написа:ralka_levskarka написа:Домусчиев: Вече само чужди съдии за мачовете с Литекс
Тоя ми се струва че няма да издържи дълго в БГ (д)жунглата както го е подкарал
То като се замислиш кой ли издържа.?!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Добър мач за България и нейната т. нар. А ФГ. Лудогорец са добър отбор, играят открит футбол и търсят надиграване с противниците си. Както предвидих в началото на форума Литекс победи. Просто защото е изиграл десетки такива мачове, а в Ловеч точки не се печелят току така. Обикновено Литекс печели в Ловеч дербитата. Иначе Лудогорец можеха да си тръгнат с поне 4-5 гола, предвид невероятните положения в началото на второто полувреме. Галубович си го знаем, знаем и възможностите му. Не му е за първи път да пуска голове от далечна дистанция. За това преди време загуби мястото си в Литекс. Иначе Барт е най-добрият защитник в А група. Чета какви ги говори Домусчиев и смях ме хваща. Не играли добре, че когато ти се противодейства както трябва няма как да си разиграваш коня. Съдията не беше подготвен за този мач. Показа много картони, накъсваше играта, няколко фаулла и за двата отбора сбърка. За негово щастие никой не беше ощетен фатално. Нека да има повече отбори като Литекс, Лудогорец, Черноморец и ще е интересно. А в петък ще им трябват повечко топки в София на "дербито", защото ще ги спукат от блъскане. 
- ***cska***
- Контакти:
Браво на двата отбора за хубавия мач,определено ми осмислиха салатката! 
Литекс заслужаваха повече победата,дори с риск да ме понахраните - резултата трябваше да е с разлика.Не разбирам какви са претенциите на Домусчиев(разбрах от коментарите че имал такива),ама явно в Разград се помислихте за нещо .......!
Е свиквайте,ще има още много да го ядете,еле в последния кръг от полу-сезона!

Литекс заслужаваха повече победата,дори с риск да ме понахраните - резултата трябваше да е с разлика.Не разбирам какви са претенциите на Домусчиев(разбрах от коментарите че имал такива),ама явно в Разград се помислихте за нещо .......!
Е свиквайте,ще има още много да го ядете,еле в последния кръг от полу-сезона!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Аз ли съм най-болния мозък ама не знам.Мога със чиста съвест да ви кажа,че нашите отбори са много далеко от истината.Това го казах и след мача ни със Динамо Букурещ.Бил хубав мач,аре бягайте от хубавия мач,бях във Ловеч на мача,еми пълен та..к си беше специално за мене мача,а и отидох да видя двама познати във Ловеч,ако не бяха те нямаше да си направя труда цял ден да съм по пътищата.За мене беше много слаб мач,със големи накъсвания от съдията.
Интересен, бърз и стойностен мач. Познах резултата, ама наопаки
Иначе бях прав, че това ще е последния мач на Любо Пенев като треньор в Ловеч
По-опитния отбор заслужено спечели дербито. Разград има още много път да извървят, докато добият манталитет на победители.
По-опитния отбор заслужено спечели дербито. Разград има още много път да извървят, докато добият манталитет на победители.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
За мен стана хубав мач и не съжелявам за бития път. Лудогорец отново тръгна с "рогата напред" (както ние си го харесваме) , но определено Литекс противодействаха отлично. 2 бързи гола , като и при 2-та носи вина Урош , определено смятам , че той е ахилесовата пета на отбора. До края на мача тактиката бе всичко или нищо и нямаше да бъде нелогично да отнесем още 2-3 гола. Заслужена победа на Литекс.
Съдията - тъкмо изгледах мача на повторение. Това , че за идентични нарушения , някои ги даваше , други не , на някои вдигаше картон , а за същото не... не мисля , че повлия на мача - грешки имаше и в 2-те посоки. НО , ако имаше човек който трябваше да бъде изгонен , това бе страничния от близката страна... мноо зле тоя , ама мноо и то още от 1-вото полувреме. От повторението на ТВ7 не видях една ситуация , която породи и мелето 1-вото полувреме - играч на Литекс блъсна или удари Дяков в лицето , затова и стана мелето , а не заради влизането на Деко (не търся некви претенции за червен картон , просто споделям). Заради грешките на съдията и в 2-те посоки , недадена дузпа на Литекс и крайно неадекватния страничен , оценявам като слабо , особенно на фона на добрия за мен двубой.
Тренерите - Л.Пенев , както каза и той самия , си изигра картите много точно предвид ситуацията в мача и ако не бяха пропуските на нападателите сега щяхме да четем къде по-гръмки заглавия в сайтовете. И.Петев - за мен лично закъсня със смените. И.Стоянов не е във форма и не помогна с нищо , и при положение , че пускаш таран след това (Т.Колев) , може би бе по-подходящ един по-типичен и пробивен футболист по фланга като Димо Атанасов. Т,Колев - само една интересна статистика - до мача с Враца , за 4-5 мача на терена с Т.Колев ние нямаме вкаран гол - сменяха го и вкарвахме... мисля , че е бита катра за Лудогорец , по добре Кабаселе в групата. Последната смяна , с нея трябваше да започне - Емо последните мачове не е на ниво , може би е време да си го дръпне малко по-назад и да се даде повече шанс на Кишада , който в бившия си отбор , заедно са Марселиньо са били звездите на отбора , а 2-рия за мен лично е най-добрия плеймейкър в БГ в момента. Бих искал да видя повече записани минути от Кишада.
Това си е мое мнение , не ангажирам с него , честито на Литекс.
Съдията - тъкмо изгледах мача на повторение. Това , че за идентични нарушения , някои ги даваше , други не , на някои вдигаше картон , а за същото не... не мисля , че повлия на мача - грешки имаше и в 2-те посоки. НО , ако имаше човек който трябваше да бъде изгонен , това бе страничния от близката страна... мноо зле тоя , ама мноо и то още от 1-вото полувреме. От повторението на ТВ7 не видях една ситуация , която породи и мелето 1-вото полувреме - играч на Литекс блъсна или удари Дяков в лицето , затова и стана мелето , а не заради влизането на Деко (не търся некви претенции за червен картон , просто споделям). Заради грешките на съдията и в 2-те посоки , недадена дузпа на Литекс и крайно неадекватния страничен , оценявам като слабо , особенно на фона на добрия за мен двубой.
Тренерите - Л.Пенев , както каза и той самия , си изигра картите много точно предвид ситуацията в мача и ако не бяха пропуските на нападателите сега щяхме да четем къде по-гръмки заглавия в сайтовете. И.Петев - за мен лично закъсня със смените. И.Стоянов не е във форма и не помогна с нищо , и при положение , че пускаш таран след това (Т.Колев) , може би бе по-подходящ един по-типичен и пробивен футболист по фланга като Димо Атанасов. Т,Колев - само една интересна статистика - до мача с Враца , за 4-5 мача на терена с Т.Колев ние нямаме вкаран гол - сменяха го и вкарвахме... мисля , че е бита катра за Лудогорец , по добре Кабаселе в групата. Последната смяна , с нея трябваше да започне - Емо последните мачове не е на ниво , може би е време да си го дръпне малко по-назад и да се даде повече шанс на Кишада , който в бившия си отбор , заедно са Марселиньо са били звездите на отбора , а 2-рия за мен лично е най-добрия плеймейкър в БГ в момента. Бих искал да видя повече записани минути от Кишада.
Това си е мое мнение , не ангажирам с него , честито на Литекс.
Добре е ,че Литекс биха.Тъкмо Лудогорец не се откъснаха много напред.