Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ti4a70 написа:Колкото до мача - не само до този с ЛокоПд, ами и с който и да е БГ отбор, ако Лудогорец играе на 60% от това което бе в Белград с Църв.звезда, победителят е ясен. Без значение къде е мача. Уморя, подценяване, еуфория от успехите в Европа - могат да помогнат на противниците им, но ще е недостатъчно дори и за 1 точка. Загуби като тази с Левски могат и да станат, но ще е една-две до Нова година.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
ti4a70 написа:Колкото до мача - не само до този с ЛокоПд, ами и с който и да е БГ отбор, ако Лудогорец играе на 60% от това което бе в Белград с Църв.звезда, победителят е ясен. Без значение къде е мача. Уморя, подценяване, еуфория от успехите в Европа - могат да помогнат на противниците им, но ще е недостатъчно дори и за 1 точка. Загуби като тази с Левски могат и да станат, но ще е една-две до Нова година.
Защо да не можеш да победиш по-богат клуб? Не съм виждал торба с пари да отбелязва гол.
Атанас Узунов написа:Административният директор на Локомотив (Пловдив) и бивш международен съдия Атанас Узунов изказа своето мнение по отношение на втория гол на Лудогорец срещу Локомотив на Лаута снощи. Според част от специалистите би трябвало да бъде отсъдена засада на Кешеру, който бе зад отбраната на черно-белите при паса към изскачащия от дълбочина по десния фланг Вандерсон и дори се навежда и топката минава над него. След това Вандерсон подава на румънеца, който вече не е в засада и бележи.
"Ситуацията наистина е спорна и дава възможност за тълкуване от страна на рефера доколко Кешеру влияе на играта при подаването към Вандерсон. Въпреки че в случая съм пристрастен - от съдийска гледна точка за мен няма засада. Кешеру показва, че се изтегля и не играе с топката, след което се преминава към друга игрова ситуация", заяви Узунов.
mozart написа:Атанас Узунов написа:Административният директор на Локомотив (Пловдив) и бивш международен съдия Атанас Узунов изказа своето мнение по отношение на втория гол на Лудогорец срещу Локомотив на Лаута снощи. Според част от специалистите би трябвало да бъде отсъдена засада на Кешеру, който бе зад отбраната на черно-белите при паса към изскачащия от дълбочина по десния фланг Вандерсон и дори се навежда и топката минава над него. След това Вандерсон подава на румънеца, който вече не е в засада и бележи.
"Ситуацията наистина е спорна и дава възможност за тълкуване от страна на рефера доколко Кешеру влияе на играта при подаването към Вандерсон. Въпреки че в случая съм пристрастен - от съдийска гледна точка за мен няма засада. Кешеру показва, че се изтегля и не играе с топката, след което се преминава към друга игрова ситуация", заяви Узунов.
След този коментар на международен съдия, който бе и деятел в Локомотив е време всички да замълчат. Локото, както и много други отбори вместо да се поогледат, крещят на висок тон неистини. От самото начало на мача нямаше решение на съдията, което да не беше бурно оспорвано и в същото време на повторения се вижда , че съдията е прав. Това ли ви е феърплея? Да това е начина за успех срещу нас, въпреки че вчера грешката на Владо ви даде точката. Второто полувреме ви натикахме във вашето поле и съвсем резонно си обърнахме мача. Викайте си, ревете си, не ни пречите.
ELFen написа:Момко, виж до 15 мин. колко картона трябваше да са "взели" Локо ?!?!
Камбуров култов: Шест ЦСКА-та и дванайсет Левски-та няма да спрат Лудогорец
openminded написа:Камбуров култов: Шест ЦСКА-та и дванайсет Левски-та няма да спрат Лудогорец
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта