Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

мили

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 20:00ч.

Мнениеот мили » 26 мар 2015 22:45

fiesta написа:Утре, 27.03.2015, ако за пореден път Лупи излъже и не плати обещаните за пореден път заплати на футболистите, ще има разгромна победа за Лудогорец. Защото на 04.04.2015 ЦСКА ще паднат с по-малко, само ако играят с юношите си. Тъй като на сегашният отбор на ЦСКА толкова му е писнало от лъжи, че ще направи всичко възможно да загуби!

Като "бонус", чуждестранните играчи на ЦСКА, които са мнозинството в основният състав на ЦСКА, ще им е всичко друго в главите, но не и предстоящият мач с Лудогорец, след мизериите случващи се около ЦСКА последните дни.

Пиша за трети път своята прогноза:
"Разгромна победа за Лудогорец" няма да има. Ще бъде само 7 - 0 .Написах го още на 22 Март.
мили написа:...Обосновано или не, ще разберете.
7 - 0

Повторих резултата на 23 Март.
BRF написа:
мили написа:
djd написа:1:2 e резултатът. Може да залагате. :lol:
4 мача не сме вкарвали, пазим си головете за лудите. :)

Още дълго ще ги пазите! :)
Гол виждаш ли в този резултат: 7 - 0 ? :shock:
Лудогорец прощава само на някои, не и на вечно недоволни и плачещи бебета. Няма да има биберон. :) :) :)

Ти да не си жената на пророка мохамед,че знаеш резултатите предварително?
Приемаш ли облог за мача и въпросния резултат?

Облог няма, защото мразя парите, спечелени по нечестен път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 мар 2015 09:02

мили написа:
Облог няма, защото мразя парите, спечелени по нечестен път.

Не е нужно да се залагат пари!Всъщност не държа да има облог!Какво му е нечестното на пари спечелени при облог :? ?
Последна промяна от BRF на 27 мар 2015 09:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 мар 2015 09:05

ELFen написа:
BRF написа: Победа за ЦСКА!

Кофти стана :( /Ако Стойчо се върне на 10ия ден/ ...Ако се прибере по-рано ЦСКА се прибира с пълна кошница ! ;)
Все пак си мисля - точен резултат 3:0 /служебно, поради липса на футболисти !

Мач ще има със сигурност!Сега става въпрос за лиценза за ЕКТ,който най-малкото не касае сегашното първенство!Ако няма други,ще играем с досегашните футболисти на Галин Иванов ;) !Няма да ви е за пръв път и тогава мили може и да познае резултата!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 27 мар 2015 09:10

BRF написа:
ELFen написа:
BRF написа: Победа за ЦСКА!

Кофти стана :( /Ако Стойчо се върне на 10ия ден/ ...Ако се прибере по-рано ЦСКА се прибира с пълна кошница ! ;)
Все пак си мисля - точен резултат 3:0 /служебно, поради липса на футболисти !

Мач ще има със сигурност!Сега става въпрос за лиценза за ЕКТ,който най-малкото не касае сегашното първенство!Ако няма други,ще играем с досегашните футболисти на Галин Иванов ;) !Няма да ви е за пръв път и тогава мили може и да познае резултата!

Toва твърдя и аз, ако не се върне Стойчо за мача, ша "берем ядове", иначе-обичайното ;)
[offtopic]За лиценза се майтапя разбира се, че момента такъв ... А от друга страна, няма кво да се хвърлят нерви по него, че четвъртото място не е много сигурно :mrgreen: ...Знам ,че носиш на майтап за тва[/offtopic]
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 мар 2015 17:47

ELFen написа:Toва твърдя и аз, ако не се върне Стойчо за мача, ша "берем ядове", иначе-обичайното ;)
[offtopic]За лиценза се майтапя разбира се, че момента такъв ... А от друга страна, няма кво да се хвърлят нерви по него, че четвъртото място не е много сигурно :mrgreen: ...Знам ,че носиш на майтап за тва[/offtopic]

А бе Стойчо не ви е толкова лесен на вас!Сещам се за една лека победа за вас срещу него(като треньор)!Всичко друго е било мъка!

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 27 мар 2015 18:00

BRF написа:
ELFen написа:Toва твърдя и аз, ако не се върне Стойчо за мача, ша "берем ядове", иначе-обичайното ;)

А бе Стойчо не ви е толкова лесен на вас!Сещам се за една лека победа за вас срещу него(като треньор)!Всичко друго е било мъка!

Той не е лесен за нас, ние сме му трудни :)
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

мили

Мнениеот мили » 27 мар 2015 22:16

BRF написа:...Няма да ви е за пръв път и тогава мили може и да познае резултата!

Да, сега вече ми харесва мнението ти. Май ще се съгласиш с мен.
Оня резултат го писах за друг, но ти се хвана да го коментираш.
Сега, както се развиват нещата, започнах и аз да си вярвам в прогнозата.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 28 мар 2015 01:34

мили написа:
BRF написа:...Няма да ви е за пръв път и тогава мили може и да познае резултата!

Ако познаеш какво ще кръстиш на 7.В Ловеч тече река ОсЕм, след мач с ЦСКА(8-0)

мили

Мнениеот мили » 28 мар 2015 09:06

actrus написа:
мили написа:

Ако познаеш какво ще кръстиш на 7.В Ловеч тече река ОсЕм, след мач с ЦСКА(8-0)

Не казвам, искам феновете на противника сами да си изберат. Така ще ми е много по-сладко.
Те, без да искат ще го сторят.
Е, реката тогава ли я кръстихте? Много сте вкарали, затова са ви намразили.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 28 мар 2015 16:44

Брях никой от червените не го е еня за този мач!
Зарязали са напълно първенството! От няколко дни си пишат понежду си с декларации, като днес (за сега) Томов е с едни гърди напред! Вчера обаче деня приключи с две повече в полза на „сектор Г”, въпреки че състезанието продължи и след „лека нощ деца” с предизвикателство към Лупи!
След като тази сутрин уточниха заплатата на Стойчо (32 бона, които не стана ясно месечно или седмично прибира), той също подготвя виртуално обръщение към общноста макар и в уюта на семейната среда. Набрали са такава инерция, че едва ли ще се откажат скоро.
Пазете се! — този път ще Ви замерят или с акции или с декларации! Дори и да Ви предложат да Ви подарят някоя или цял пакет, не се хващайте на въдицата. Вече и те разбраха, че който има акции плаща лиценза и заплатите и му остават дългове и „пробит от вътре” отбор!
На всичко отгоре са станали още по мнителни и чувствителни — не знам да ли ще играят или ще се оглеждат да не ги „вземе” (открадне) някой!
Една от теориите родена от мракобесие в тъмното, е че Домусчиев изпратил агенти да дискредитират обаятелния „спасителя” и да им отнемат четирибуквието за което Томов винаги говори в женски род!
Уважаеми Разградлии бъдете благосклонни, защото съперниците Ви вече се борят с вятърни мелници и си строят пясъчни кули.
Забавлявайте се, но знайте че щом това се случва то може и да се повтори.............

Върни се в “Лудогорец”