Leeroy написа:Берое играе ганкиното! Не знам дали е уговорен мач, но Берое не играе.
Един отбор играе толкова, колкото му позволи противника. Миналия кръг Берое падна от Хасково, тогава не викахте, че са легнали.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Leeroy написа:Берое играе ганкиното! Не знам дали е уговорен мач, но Берое не играе.
nov_potrebitel написа:boabbb написа:Чак толкова грубо ли еАко и Берое-то са се продали, то направо да закриваме "майсторската" група
И на Хасково ли продадоха?
obi4am_pirin написа:CTAHKO написа:Еееех, докато загрее старата "Опера", то мачлето свършило
От СЗапад като са видяли празния сектор на гостите веднага са организирали пътуване за да не остане другия им любим отбор без подкрепа
Хаха всички сини фенове станаха фенове на лудогорец
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Val3ncia написа:Бах го тоз Домус ..Плаща на 5-6 отбора от А група, плаща на всички съдии,на БФС, на коментаторите, на спортните сайтове, плаща на публика и все пак има пари за нови играчи и заплати ..
nov_potrebitel написа:boabbb написа:nov_potrebitel написа:boabbb написа:Чак толкова грубо ли еАко и Берое-то са се продали, то направо да закриваме "майсторската" група
И на Хасково ли продадоха?
Толкова ли не може да ти увре тиквата, че не гледам мачаЕбаси хората има
Дрисльо, не коментирай тогава
ivo77 написа:Leeroy написа:Берое играе ганкиното! Не знам дали е уговорен мач, но Берое не играе.
Един отбор играе толкова, колкото му позволи противника. Миналия кръг Берое падна от Хасково, тогава не викахте, че са легнали.
obi4am_pirin написа:Val3ncia написа:Бах го тоз Домус ..Плаща на 5-6 отбора от А група, плаща на всички съдии,на БФС, на коментаторите, на спортните сайтове, плаща на публика и все пак има пари за нови играчи и заплати ..
Любо днес го каза...работниците му работят ангария...за без пари...Режат кораби на скрап
А парите отиват по друго предназначение
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост