Хасково-Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Gichev90
Контакти:

Re: Хасково-Лудогорец - 1:0

Мнениеот Gichev90 » 20 юли 2014 12:55

CTAHKO написа:
roskov9 написа:Аз останах от доста мачове на световното отвратен от съдийството,
а в някои и от треньорството. И какво от това?

Без да оронвам радостта от победата на хасковлии, особено след като не съм гледал мача,
ми се струва доста странно Лудогорец да инкасира загуби предимно от по-скромните отбори.

Дали е заради тото, или защото залогът от мачовете е такъв, не ме вълнува особено,
но или ни чака провал в ЕКТ, или сме се пазили от гола, или требе като другите врабчета да си кълва царевицата и да оттеба футбола, Уважаеми Корифейо на мизийската мисъл.

Не е странно, брат 8-) Ако беше гледал мача, щеше да разбереш защо 8-) Имахте и около 20-30 фенове на стадиона, които бяха отразени подобаващо 8-) И като казвам "подобаващо" нямам предвид, че някой им се е подигравал, а че ги поздравиха заради подкрепата на отбора 8-) Но наистина, ние от 5-6 контратаки, върза ни един пъти вкарахме :) кой е виновен, че цял мач се играе пред нашата врата :) Ами цъкайте си я цял мач по ширина топката и това е. Резулатът е ясен 8-)

Много ми хареса коментарът ти! Без пристрастия и обективен, трезво мислещ.

И аз не се учудвам от загубата на Лудогорец. Абсолютно същото можеше да се случи с Дуделанж ако не беше паднал ранния гол.

Като цяло новаците всяка година тръгват силно. Пожелавам на Хасково да са конкурентно способни и да взимат точки и от другите отбори.

А Лудогороец със или без съдии, със или без тото, е най добрия отбор в България и пак ще са шампиони.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 20 юли 2014 15:09

El Commandante написа:
angelco77 написа:[Ти как разбра,че Домусчиев е турчин,като нито е от Разград,още по малко е помак.Що пишеш глупости.

Нещо има във въздуха над Стара Гъзора от тецовете ми се чини, не може да няма причина за изписаните тея дни тонове глупости от фйенуви на маруличи...

Шматка ,седи си в ъгъла и не се обаждай ...още повече за БЕРОЕ , когато един отбор ''те пере '' на лягане и на ставане ... дори и с с милионите ви селекции ще ви кротуваш в ''ъглето'' и ще си плачиш ....
Тази година ще ви покажем, как се става шампион с нито една дадена стотинка за футболист - ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ ;)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 20 юли 2014 17:43

слаб мач на Хасково ,очаквах повече от тях !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 20 юли 2014 17:51

batmanlevski написа:слаб мач на Хасково ,очаквах повече от тях !

Шегаджия :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Хасково даде заявка за титлата!

Мнениеот CTAHKO » 20 юли 2014 18:12

Ами...бихме шампиончето, ей така на ходом и без много, много да си даваме зор, няма смисъл да се харчат излишни пари и другите дайренца да ни гостуват 8-) Струва ми се, че от икономическа гледна точка, това е най-целесъобразното решение 8-) Лудогорец биха ПСВ Айндховен и Лацио, ние бихме Лудогорец като пичове 8-) Има ли смисъл да питам кой от изброените е най-добрия отбор ? С чиста съвест и без никакви притеснения мога да считам, че Хасково са били Лацио и ПСВ 8-) Ако сметнем и контролите им с румънските отбори, списъкът става много дълъг ;) Абе шампиони :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Хасково даде заявка за титлата!

Мнениеот angelco77 » 20 юли 2014 18:14

CTAHKO написа:Ами...бихме шампиончето, ей така на ходом и без много, много да си даваме зор, няма смисъл да се харчат излишни пари и другите дайренца да ни гостуват 8-) Струва ми се, че от икономическа гледна точка, това е най-целесъобразното решение 8-) Лудогорец биха ПСВ Айндховен и Лацио, ние бихме Лудогорец като пичове 8-) Има ли смисъл да питам кой от изброените е най-добрия отбор ? С чиста съвест и без никакви притеснения мога да считам, че Хасково са били Лацио и ПСВ 8-) Ако сметнем и контролите им с румънските отбори, списъкът става много дълъг ;) Абе шампиони :!:

Шегаджия! 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юли 2014 18:15

angelco77 написа:
CTAHKO написа:Ами...бихме шампиончето, ей така на ходом и без много, много да си даваме зор, няма смисъл да се харчат излишни пари и другите дайренца да ни гостуват 8-) Струва ми се, че от икономическа гледна точка, това е най-целесъобразното решение 8-) Лудогорец биха ПСВ Айндховен и Лацио, ние бихме Лудогорец като пичове 8-) Има ли смисъл да питам кой от изброените е най-добрия отбор ? С чиста съвест и без никакви притеснения мога да считам, че Хасково са били Лацио и ПСВ 8-) Ако сметнем и контролите им с румънските отбори, списъкът става много дълъг ;) Абе шампиони :!:

Шегаджия! 8-)

Никога 8-)

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 20 юли 2014 18:16

Искам да честитя в аванс шампионската титла на кауньите :lol: защото после може да пропусна в навалицата :lol: Честито в аванс 8-)
Последна промяна от TNT на 20 юли 2014 18:17, променено общо 1 път.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 20 юли 2014 18:17

Хасково толкова ще вземат титлата, колкото успяха Любимец миналата година. Хасково е най-сигурният изпадащ. Лудогорец най-вероятно пак ще станат шампиони.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юли 2014 18:19

Siegfried написа:Хасково толкова ще вземат титлата, колкото успяха Любимец миналата година. Хасково е най-сигурният изпадащ. Лудогорец най-вероятно пак ще станат шампиони.

Аз лично ще им стискам палци да се спасят и да не изпаднат 8-)Симпатичен отбор са ми 8-)

Върни се в “Лудогорец”