мили написа:Ще победим Партизан.
Calıgula, ти въобще не се опитвай да мислиш, защото не те бива за това
Аве,не съм могъл да мисля,това да не ти го каза сестра ти?!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
мили написа:Ще победим Партизан.
Calıgula, ти въобще не се опитвай да мислиш, защото не те бива за това
we are the champions написа:С този мениджър и тези играчи .... 1:3 за Партизан и протоколен реванш дано се пак греша !
matrix написа:Дано шопските фенчета са доволни. Лудогорец остана почти без защитници. То това е типично шопска черта, ние сме зле ама и другите да са зле. Господа жалки сини и червени, Лудогорец пак ще продължи по простата причита, че отбора по цял мач играе атакуващо и мисля че липсата на здрави защитници няма толкова да се отрази. То това не е Левски, че като вкарат един гол и да застанат пред вратата си всички.
dickinson написа:matrix написа:Дано шопските фенчета са доволни. Лудогорец остана почти без защитници. То това е типично шопска черта, ние сме зле ама и другите да са зле. Господа жалки сини и червени, Лудогорец пак ще продължи по простата причита, че отбора по цял мач играе атакуващо и мисля че липсата на здрави защитници няма толкова да се отрази. То това не е Левски, че като вкарат един гол и да застанат пред вратата си всички.
Спокойно, ще играят, ще успеят да ги вдигнат за най-важния мач.
Няма нормален българин да подкрепя сърби срещу българи и сигурно 99% подкрепят България, за другите не ми се говори, да се живеят със злобата си.
iliyan написа:dickinson написа:matrix написа:Дано шопските фенчета са доволни. Лудогорец остана почти без защитници. То това е типично шопска черта, ние сме зле ама и другите да са зле. Господа жалки сини и червени, Лудогорец пак ще продължи по простата причита, че отбора по цял мач играе атакуващо и мисля че липсата на здрави защитници няма толкова да се отрази. То това не е Левски, че като вкарат един гол и да застанат пред вратата си всички.
Спокойно, ще играят, ще успеят да ги вдигнат за най-важния мач.
Няма нормален българин да подкрепя сърби срещу българи и сигурно 99% подкрепят България, за другите не ми се говори, да се живеят със злобата си.
За едно не си прав - Лудогорец са всичко друго ,но не и БГ отбор.Когато станат БГ отбор тогава ще го подкрепяме![]()
Jacko ти кога си ходил последно на мач а ?! На истински стадион , а не на тренировъчно игрище !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта