fixxxsers написа:Макар и да не пиша много във форума го следя. Останаха няколко фена на Лудогорец, които все още пишат тук- всъщност не знам какви нерви имат, за да го правят още, но това е другатема. Мисля, че хората които се отказаха да пишат тук бяха достатъчно толерантни, уважаващи опонента си и достатъчно интелигентни момчета, от които може да се научи все нещо. Постоянните обиди и абсолютното незачитане на мненията им и тенденциозните постове срещу тях обаче постигнаха целта си. Във форума остават хора абсолютно озверели, заслепени и несъобразяващи се с нищо хора.
В тази тема отново лъсна тенденциозното отношение. Гледах мача много внимателно, за мен беше ясно, че ще бъде изигран тактически много внимателно, съдията свири що- годе добре, може би с една според мен доста груба грешка- че не изгони футболиста на Ботев за това застрашаващо здравето на противника влизане! И сега изведнъж се появява твърденито, че съдията подпомагал Лудогорец!!! Колко трябва да си се зомбирал, за да отстояваш това? Тази фенщина наистина заслепява много хора- сигурен съм, че мнозинството в ежедневието си не са такива!
Знам, че на никого няма да направи впечатление този пост, но все пак приканвам хората, които симпатизират на Лудогорец да не пишат в подобни теми.Нека имаме малко достойнство!
Аз лично не мисля да пиша повече във форума.
Успех на всички.
Позволи ми да не се съглася с всичко в последните ти изречения!
За да не пишат интелигентните и сдържани фенове в форума на Гонг си има назначени модератори, които ако спазваха правилата безпристрастно нямаше да се стигне до това пълно обсебване на темите от посредственост и циничност. Навярно си забелязал, че в подфорума на Лудогорец няма модератор с респект към клуба, а подобна тема на дискусия се преследва от модераторите и бламира в зародиш. Не случайно нито един от Многото поставили въпроса видим за дискусия, не е останал, като актуален потребител!?
Иначе не е зле, когато имаш мнение да го изказваш и ако средата изисква да бъдеш арогантен и циничен, да преодоляваш възпитанието си за да го правиш в интерес, да бъде чута истината.
Истината е, че феновете на Лудогорец имат най-основателните причини да са горди с отбора си нито един служител на кликата около Цветан и Пеевски не е способен да заглуши отзвука от тази гордост, независимо до колко се опитва да контролира медийното и виртуалното пространтво!
В България благата се разпределят между управляващите финансово и политически, не срещу подаден с бюлетина глас, а срещу обсебването страстите на количествени групи от хора.
Имено за това е безсмислено да пуснеш бюлетина за когото и да е било, но е от изключително значение да бъде чуто макар и за кратко мнението ти (докато го изтрие някой зависим). Така ще стане ясно , че все още има мислещи хора и държавата не е обречена, погълната от мракобесие и присвоена от недобросъвестните завинаги!