37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
тинтири-минтири

Re: 37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Мнениеот тинтири-минтири » 03 май 2014 21:54

fixxxsers написа:Макар и да не пиша много във форума го следя. Останаха няколко фена на Лудогорец, които все още пишат тук- всъщност не знам какви нерви имат, за да го правят още, но това е другатема. Мисля, че хората които се отказаха да пишат тук бяха достатъчно толерантни, уважаващи опонента си и достатъчно интелигентни момчета, от които може да се научи все нещо. Постоянните обиди и абсолютното незачитане на мненията им и тенденциозните постове срещу тях обаче постигнаха целта си. Във форума остават хора абсолютно озверели, заслепени и несъобразяващи се с нищо хора.
В тази тема отново лъсна тенденциозното отношение. Гледах мача много внимателно, за мен беше ясно, че ще бъде изигран тактически много внимателно, съдията свири що- годе добре, може би с една според мен доста груба грешка- че не изгони футболиста на Ботев за това застрашаващо здравето на противника влизане! И сега изведнъж се появява твърденито, че съдията подпомагал Лудогорец!!! Колко трябва да си се зомбирал, за да отстояваш това? Тази фенщина наистина заслепява много хора- сигурен съм, че мнозинството в ежедневието си не са такива!
Знам, че на никого няма да направи впечатление този пост, но все пак приканвам хората, които симпатизират на Лудогорец да не пишат в подобни теми.Нека имаме малко достойнство!
Аз лично не мисля да пиша повече във форума.
Успех на всички.

Позволи ми да не се съглася с всичко в последните ти изречения!
За да не пишат интелигентните и сдържани фенове в форума на Гонг си има назначени модератори, които ако спазваха правилата безпристрастно нямаше да се стигне до това пълно обсебване на темите от посредственост и циничност. Навярно си забелязал, че в подфорума на Лудогорец няма модератор с респект към клуба, а подобна тема на дискусия се преследва от модераторите и бламира в зародиш. Не случайно нито един от Многото поставили въпроса видим за дискусия, не е останал, като актуален потребител!?
Иначе не е зле, когато имаш мнение да го изказваш и ако средата изисква да бъдеш арогантен и циничен, да преодоляваш възпитанието си за да го правиш в интерес, да бъде чута истината.
Истината е, че феновете на Лудогорец имат най-основателните причини да са горди с отбора си нито един служител на кликата около Цветан и Пеевски не е способен да заглуши отзвука от тази гордост, независимо до колко се опитва да контролира медийното и виртуалното пространтво!
В България благата се разпределят между управляващите финансово и политически, не срещу подаден с бюлетина глас, а срещу обсебването страстите на количествени групи от хора.
Имено за това е безсмислено да пуснеш бюлетина за когото и да е било, но е от изключително значение да бъде чуто макар и за кратко мнението ти (докато го изтрие някой зависим). Така ще стане ясно , че все още има мислещи хора и държавата не е обречена, погълната от мракобесие и присвоена от недобросъвестните завинаги!
Последна промяна от тинтири-минтири на 03 май 2014 22:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 03 май 2014 21:54

Plovdiv 100 написа:Мишленце. Този , който наричаш "маймуна" е момчето оцеляло от адската катастрофа миналото лято, когато загина наш приятел. Човек милеещ за отбора. Живеещ за отбора! Не коментирай неща за които си нямаш представа, твърде далеч си и изобщо не са ти ясни. Разбирам те, че от скоро си на стадиончето, но поне си трай! Ок?

Първо - за обръщение към непознат, не използвай "мишленце".
Второ - мир на праха му на вашия приятел.
Трето- Фен, който се държи арогантно, псува, вика, обижда и се катери по огражденията, няма как да попадне в категория "милеещ за отбора".
Четвърто - няма как да разбереш на практика кой на каква възраст е, с какво се занимава и каква част от живота си е посветил на играта, наречена "футбол", за да си трае.

Мисли преди да пишеш! Разумът на първо място, емоциите - на второ!

Илич Рамирес написа:Това са нормално фенско поведение. Има го в абсолютно всички агитки в т.ч. и нашата. Тези фенове който използват расизми , в повечето случай не са расисти а най-обикновени футболни простаци .

NO RASISM!

Изобщо не е нормално "фенско" поведение. Знам как се държаха феновете по стадионите още преди повече от 30 години.

Защо в последните 10 години (когато "Лудогорец" даже не съществуваше) се държат по такъв начин? С появата на "Лудогорец" феновете на всички останали отбори обърнаха представата за думата "фен". Евала на тези, които подкрепиха "Лудогорец" като домакин в мача им с "Валенсия"! За всички останали - все мача е купен, все съдията платен, все изходът решен... То и извънземен съдия да дойде, пак ще му се намерят кусури, нали трябва да ощетим съперническия отбор морално!

И какво означава - "ползват расизми, но не са расисти"? :?:
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 03 май 2014 21:56

Бе кво знаеш ти за фенщината бе? Платен зрителю!

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 03 май 2014 22:04

Plovdiv 100 написа:Бе кво знаеш ти за фенщината бе? Платен зрителю!

Типично по български! Всеки, който не е съгласен с моето мнение или е платен или не струва!

Потребителски аватар
тинтири-минтири

Мнениеот тинтири-минтири » 03 май 2014 22:08

Plovdiv 100 написа:Бе кво знаеш ти за фенщината бе? Платен зрителю!

Ще ти отговоря с цитат на друг, независим потребител:

Мнениеот ntodorov на 08 Юни 2011 13:46

ПС: Иначе уважавам отбора ви, публиката ви, но такива съждения, като твоите не ми се нравят...И за да не спамя в темата: Само Лудогорец... Чака ви голЕмата завист от хората в БГ, които никога не биха били на ваше място. От такива хора ще четете във форумите какви голЕми фенове са, а вие колко не струвате. Изпитано. Нещо, като да се хвалят с големи мЪдИ под малка пишка. :) Като си нямат отбор се тупат в гърдите с фенщина. Фенове на Лудогорец- не обръщайте внимание. В БГ така е било и така ще бъде
Изображение
Аватар
ntodorov

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 03 май 2014 22:20

Абе момчета като чета постовете на феновете на Лудогорец в този форум стигам до заключението,че Домусчиев не си купува само съдиите ами и феновете!Не ви ли прави впечетление,че мненията на феновете на Лудогорец са крайно интелигентни и в същото време футболно некомпетентни!Много ми приличат на мненията на адвокати или чиновници!Дано не съм прав,но според мен домуса си плаща и нафорумните фенове! ;)

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 03 май 2014 22:35

botevbeerboys написа:Абе момчета като чета постовете на феновете на Лудогорец в този форум стигам до заключението,че Домусчиев не си купува само съдиите ами и феновете!Не ви ли прави впечетление,че мненията на феновете на Лудогорец са крайно интелигентни и в същото време футболно некомпетентни!Много ми приличат на мненията на адвокати или чиновници!Дано не съм прав,но според мен домуса си плаща и нафорумните фенове! ;)

Говори и пиши каквото си искаш, но е факт, че "Лудогорец" е на крачка за пореден път да спечели! Който си го може - може с качествена и стойностна игра!

Аз никога не съм бил платен, в момента не съм платен и в бъдеще също няма да съм платен, защото мога да си отстоявам позицията правилно и обективно. Не ми трябва да бъда адвокат или чиновник, за да напиша грамотно и интелигентно 10 реда. Трябва ми желание и мотивация!

А защо мненията да са футболно некомпетентни? Защото феновете на останалите отбори приемате само определени мнения и коментари, които най-добре пасват на вижданията за собствения ви отбор, на който сте привърженици!

Завистта към "Лудогорец" ще я има и много занапред! Но това няма да е от значение, защото момчетата сами показват какво могат и го правят, за разлика от "старшите" отбори в "А" група, които предимно са глезльовци, хленчещи мамини синчета, когато губят независимо от кой отбор и симуланти.

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 03 май 2014 22:38

botevbeerboys написа:Абе момчета като чета постовете на феновете на Лудогорец в този форум стигам до заключението,че Домусчиев не си купува само съдиите ами и феновете!Не ви ли прави впечетление,че мненията на феновете на Лудогорец са крайно интелигентни и в същото време футболно некомпетентни!Много ми приличат на мненията на адвокати или чиновници!Дано не съм прав,но според мен домуса си плаща и нафорумните фенове! ;)

Аз съм си интелигентен и без пари. И не Домуса ми плаща , ами аз на него.

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 03 май 2014 22:40

Бай Иван написа:

Говори и пиши каквото си искаш, но е факт, че "Лудогорец" е на крачка за пореден път да спечели! Който си го може - може с качествена и стойностна игра!

Аз никога не съм бил платен, в момента не съм платен и в бъдеще също няма да съм платен, защото мога да си отстоявам позицията правилно и обективно. Не ми трябва да бъда адвокат или чиновник, за да напиша грамотно и интелигентно 10 реда. Трябва ми желание и мотивация!

А защо мненията да са футболно некомпетентни? Защото феновете на останалите отбори приемате само определени мнения и коментари, които най-добре пасват на вижданията за собствения ви отбор, на който сте привърженици!

Завистта към "Лудогорец" ще я има и много занапред! Но това няма да е от значение, защото момчетата сами показват какво могат и го правят, за разлика от "старшите" отбори в "А" група, които предимно са глезльовци, хленчещи мамини синчета, когато губят независимо от кой отбор и симуланти.

Ето го примера!Типичено изказване на адвокатче!Абе момче имаш дар слово иди си вади хляба в съда!Колко ти плаща домуса?Трябва да е доста! :)

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 03 май 2014 22:41

Илич Рамирес написа:

Аз съм си интелигентен и без пари. И не Домуса ми плаща , ами аз на него.

Е как си бъркате по дупките мен не ме интересува! :)

Върни се в “Лудогорец”