Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ
Контакти:

Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОВЕЦ » 28 май 2014 19:55

Kakto написаха вече, от Черно Море може да се вземат Китанов и Г. Божилов - и двамата са много качествени играчи, а мисля, че връзките м/у 2-та отбора са добри след като точно оттам бе привлечен Сашо Александров. Другото което е, собствениците на Ч. Море са склонни да продават звездите си за сносни суми, такива каквито Лудогорец би си позволил да похарчи за качествени български играчи...

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 29 май 2014 11:08

Ами Милчо Ангелов ? Пишеше някъде ,че сме имали интерес . Щом е млад и талантлив , значи може да го вземем . Доста си подмладяваме състава , талантливи но за сметка на това неопитни . ;)

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 29 май 2014 11:20

IvailoRz написа:Ами Милчо Ангелов ? Пишеше някъде ,че сме имали интерес . Щом е млад и талантлив , значи може да го вземем . Доста си подмладяваме състава , талантливи но за сметка на това неопитни . ;)

Днес чета,че има доста голяма вероятност да го вземем-мисля си обаче,че ще бъде трети избор за нападател/след евентуална раздяла с Платини/ или да бъде използван като титуляр в новосформираната група на огледалните отбори до 21 години.
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 май 2014 19:12

IvailoRz написа:Ами Милчо Ангелов ? Пишеше някъде ,че сме имали интерес . Щом е млад и талантлив , значи може да го вземем . Доста си подмладяваме състава , талантливи но за сметка на това неопитни . ;)

Милчо има силен удар и.........., толкова!
Ако Ви устройва, едва ли ще се инати дълго.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2014 17:19

Е,сега се сбихме за Милчо!! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 01 юни 2014 19:07

Оле как сте ме изпонападнали. Ще кажеш, че не мисля доброто на отбора. Аз като гледам вие от А група никой не одобрявате. Моите уважения, но мисля, че сте твърде крайни. Първо за Ваюши, що за категоризация е "албанчето" и като как точно това предопределя дали го бива или не? Имаше контузии този сезон и като цяло формата му действително не беше задоволителна, но откъм качества съвсем сериозно вярвам, че е по-стойностен футболист от Мишо Александров.
За Джордан си е по-скоро мое пристрастие, защото като цяло харесвам нападатели с подобен стил.
А това, че Локо Пловдив всеки може не означава, че никой не е добър там.
За Ботев съм наясно, че много трудно може да се вземе нещо, просто си мечтая. А Хамза за мене е наистина топ-нападател. Сега и Будеску сигурно ще вземат там, а и него бих предпочел ние да го вземем. Също страхотен играч.

За Милчо Ангелов иначе, аз лично нямам наблюдения, но само добри отзиви съм чувал за него, така че съм за.

Според вас иначе сега ли ще се пазарува или ще чакаме някое откритие от световното, или пък когато дойде?
Изображение

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 01 юни 2014 19:12

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев се надява до началото на лятната подготовка на тима на 15 юни да може да разполага с всички нови попълнения. Това обаче ще стане доста трудно, пише „Тема Спорт“.

„Вече съм наясно с футболистите, с които ще се разделим, но ще изчакаме още малко преди да ги обявим. Искаме да видим с какво ще се подсилим. Засега селекцията върви трудно. Цените на играчите, които сме харесали, поне за мен за изключително завишени. Въобще не говорим за българи. Надявам се бързо да приключим нещата и за старта на подготовката да сме готови за селекцията, ако е възможно. Чака ни много работа. Целта е ясна – групите на Шампионската лига“, заяви Стоев пред изданието.

До момента в тима от Разград са привлекли само едно ново попълнение – бразилския халф Вандерсон Кристалдо Фариас.

„Наясно сме с подготовката. Ще проведем два лагера - в Смолян и в Англия. Все още обаче уточняваме противниците. В Смолян може да изиграем един мач, а за Англия планираме пет контроли“, разкри треньорът на Лудогорец.

http://www.blitz.bg/sport/article/229945

Май пак да не очакваме нищо звездно ..
Изображение

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 02 юни 2014 13:35

Ръководството на Лудогорец води преговори с футболиста на Люцерн Димитър Рангелов. Националът на България е гласен за заместник на Роман Безяк, който почти сигурно ще бъде продаден. За евентуално преминаване в тима на шампионите призна самият играч."Лудогорец е апетинто място за мен, но все още няма окончателно решение за преминаването ми при "орлите", заяви Рангелов пред bTV.
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 02 юни 2014 14:47

Цените на играчите, които сме харесали, поне за мен за изключително завишени.

Тежка е царската корона и след като искаш да я носиш ще търпиш и последствията които я съпътстват.
Докато никой не ви знаеше беше лесно и добре, но сега се кефите на успехите е, то и цените при покупка се променят.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 юни 2014 15:08

Soul_VB написа:
http://www.blitz.bg/sport/article/229945

Май пак да не очакваме нищо звездно ..

Това на мен ми звучи по този начин:-"Ако изпадне нещо ще го вземем,но недейте да притаявате дъх"! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Лудогорец”