КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Мнениеот snakebite » 18 ное 2013 16:26

sneludik написа:И стига сте заплашвали,че и вие имате гостуване при нас...че тая вещица в сектора за гости,ако ти откърти един не знам на кой свят ще отидеш.(бивша боркиня между впрочем,ако греша,моля някой да ме поправи)

Не е боркиня , защото я познавам много добре, учили сме в един клас ! Но за мен тя е сред най-големите ни фенове ! И вчера също беше на мача заедно със сина си, и още един възрастен човек ! Само уважение за нея ! Виждал съм я в чужбина, в Симитли, в Перник, в Монтана, къде ли не !
Все пак не избираме "Мис Футбол' нали или който няма идеалните мерки 90-60-90 и не е поне 175см от женския пол да не го пускаме на стадиона ?
Големи аргументи вадите, няма що ??

А относно инцидента, оказва се че нашите футболисти са им ударили яка контра на тези хулигани, няма да седят да ги бият я..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 18 ное 2013 16:53

snakebite написа:
А относно инцидента, оказва се че нашите футболисти са им ударили яка контра на тези хулигани, няма да седят да ги бият я..

Истината почна да излиза. И за какво бяха тези лъжи и рев, че някакви ултраси са пратили по болницата ваши футболисти? И като фенове на Лудогорец намирате ли за правилно цялото това преувеличаване на ситуацията и то от вашия щаб? Нарочно създаваха напрежение- с всички изказвания и държание. Не подхожда на професионален футболен клуб

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 18 ное 2013 17:00

daydreamer написа:
snakebite написа:

Истината почна да излиза. И за какво бяха тези лъжи и рев, че някакви ултраси са пратили по болницата ваши футболисти?

Е чакай все пак има медицински извадени, т.е има пострадали длъжностни лица и футболисти, има и веществени доказателства ! Да видим съда и полицията в Стара Загора дали ще се справи !
ЗА БФС незнам, но случая е изпратен и там...Така , че каквото са надробили ултрасите, да си сърбат ! От декларацията става ясно че ръководтсвото на Берое не се е свързало по никакъв начин с Лудогорец след инцидента , това е много, много тъпо (ако е така) , значи носят отговорност и ръководните фактори в Берое, най-малкото от кумова срама.. !!. Изложихте се заралии, и всякакви оправдания не хващат дикиш !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 18 ное 2013 17:09

snakebite написа:
daydreamer написа:
snakebite написа:

Истината почна да излиза. И за какво бяха тези лъжи и рев, че някакви ултраси са пратили по болницата ваши футболисти?

Е чакай все пак има медицински извадени, т.е има пострадали длъжностни лица и футболисти, има и веществени доказателства ! Да видим съда и полицията в Стара Загора дали ще се справи !
ЗА БФС незнам, но случая е изпратен и там...Така , че каквото са надробили ултрасите, да си сърбат ! От декларацията става ясно че ръководтсвото на Берое не се е свързало по никакъв начин с Лудогорец след инцидента , това е много, много тъпо (ако е така) , значи носят отговорност и ръководните фактори в Берое, най-малкото от кумова срама.. !!. Изложихте се заралии, и всякакви оправдания не хващат дикиш !

Черният (Холандец?) си вади медицинско след тренировката. Те по време на нея колко още са го ритали, не знам. Ако не е било много, то той си е останал с лека телесна повреда. Пак питам- намирате ли за нормално, че вашия клуб е бил очевидец на станалото и е премълчал някои неща, а други ги е преувеличил? Съгласен съм, че Берое не му пука много за Лудогорец и не е звъннал да види какво става(разбирам да има задължение да се грижи за вашите футболисти, че да се притесни нещо, но полицията отговаря там. А и за "кумова срама" не се носи отговорност, въпреки че ти се иска поне от нея да понесем нещо). Иначе това е лека телесна повреда, което са получили(причиняване на болка, но не се наруваша здравето на пострадалия- та той тича и играе след това).

А сега малко правна обосновка. Ако при лека телесна повреда, пострадалия е отвърнал веднага на дееца със същата телесна повреда, съдът може да освободи от наказание и двамата. Иначе наказанието за лека телесна повреда от вашия тип е до 6 месеца лишаване от свобода(да се разбира условна присъда) или пробация или глоба от 100 до 300 лева. Ако се докаже, че е по хулигански подбуди, се качва до 1 година наказанието, но няма гарнции, че ще е максимално. Но дори да е- пак е условна присъдата

И целият този рев е за едно от най- леките престъпления по НК.

П.С. чл 130 ал 2 и чл 131. ал 1. т 12 от наказателния кодексю

Едит:

[offtopic]Гледам, че казваш, че имало и наранени длъжностни лица. Може би не си запознат с определението за длъжностно лице според законите на РБ. Ако е според правилниците на БФС, то това си е съвсем друго понятие и изрови от там за кое да накажат Берое. Не ми се рови и из тях, но по- рано беше коментирано, че отборът домакин няма отговорност в този случай

"Длъжностно лице според легалната дефиниция в българското законодателство дадена в Наказателния кодекс е това, на което е възложено да изпълнява със заплата или безплатно, временно или постоянно служба в държавно учреждение (с изключение на извършващите дейност само на материално изпълнение) или ръководна работа или работа, свързана с пазене или управление на чуждо имущество в държавно предприятие, кооперация, обществена организация, друго юридическо лице или при едноличен търговец, както и на нотариус и помощник-нотариус, частен съдебен изпълнител и помощник-частен съдебен изпълнител."[/offtopic]

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 18 ное 2013 18:16

Като ви казвам, че беше голям сумрак и даже Баба Яга беше на стадиона не ми вярвате май?

Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 ное 2013 18:29

Беройци една думичка не можаха да облеят за футбол след мача, просто защото такъв скоро не са виждали. Причините за неуспеха им се пренасочиха към съдии, БФС и какво ли още не - в тях проблеми няма, те изиграха два прекрасни мача. От нямане за какво да говорят, го обърнаха на заяждания и обиди към хора, които не познават. За да си добър човек или приличен фен не е нужно да изглеждаш като Брат Пит или Анжелина Джоли. Имайте малко уважение към хората, посещаващи мачовете, били те и от противников отбор. С тези подигравки стигате абсолютно дъно във фенщината си. Нима вие изибирате приятелите и познатите си по външния вид? Или може би роднините? Много долно поведение от ваша страна...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 18 ное 2013 18:39

D.Georgiev написа:те изиграха два прекрасни мача.

Изиграхме два добри мача. И е факт, че въпреки заканите ви до последно треперихте да няма продължения, от които ви спаси Барт. Убихте се да ни плюете, че сме играли само на контри първия мач, а вие на какво играхте след автогола, ако може да ми кажеш?

D.Georgiev написа:От нямане за какво да говорят, го обърнаха на заяждания и обиди към хора, които не познават. За да си добър човек или приличен фен не е нужно да изглеждаш като Брат Пит или Анжелина Джоли. Имайте малко уважение към хората, посещаващи мачовете, били те и от противников отбор. С тези подигравки стигате абсолютно дъно във фенщината си. Нима вие изибирате приятелите и познатите си по външния вид? Или може би роднините? Много долно поведение от ваша страна...

Когато журналистите на хранилка при Домусчиев Веско Вълчев и Бисер Тошев спрат да пишат глупости, тогава няма и да има такива подигравки. Ако онзи не беше писал, че било сумрак, нямаше да се стигне и до иронизацията по този повод, че е имало прилепи, лами и вещици. Ясно ли ти е сега?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 ное 2013 18:44

Викаш това че журналист направил язвителен коментар за осветлението те оправдава да се подиграваш на хората, които пък нямат ама абсолютно нищо общо с цялата история? Само искам да попитам колко от вас, футболни запалянковци, имат и половината гостувания на въпросната жена? Тя е на почти всяко гостуване с отбора за последните 2-3 години и слага всички ни в малкия си джоб. Седим тук и си чешем езиците за футбол, за хора като без да коментират много, са на стадиона и подкрепят отбора си (без значение кой е той). И не стига това, ами накрая хора, като нея или като дядото, който си е направил знаме от въдица биват подигравани. Точно тези хора са най-истинските фенове и нито вие, нито аз или които и да било имаме право за злосливим срещу тях и тякива като тях, независимо в коя агитка се намират. Смешно е да се оправдаваш със статия на журналист. Смешно е!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 18 ное 2013 18:46

bigfish написа:
D.Georgiev написа:От нямане за какво да говорят, го обърнаха на заяждания и обиди към хора, които не познават. За да си добър човек или приличен фен не е нужно да изглеждаш като Брат Пит или Анжелина Джоли. Имайте малко уважение към хората, посещаващи мачовете, били те и от противников отбор. С тези подигравки стигате абсолютно дъно във фенщината си. Нима вие изибирате приятелите и познатите си по външния вид? Или може би роднините? Много долно поведение от ваша страна...

Когато журналистите на хранилка при Домусчиев Веско Вълчев и Бисер Тошев спрат да пишат глупости, тогава няма и да има такива подигравки. Ако онзи не беше писал, че било сумрак, нямаше да се стигне и до иронизацията по този повод, че е имало прилепи, лами и вещици. Ясно ли ти е сега?

Прекаляваш вече. Това са просто фенове, които преживяват емоциите си дори и във враждебната Стара Загора. Заслужават адмирации тези тримата, а не подигравки. Реагираш доста по детски наивно- медиите пишат помия по нас, значи ще обиждаме чуждите фенове? Точно те са ни най- малко виновни.

Освен това винаги съм гледал с интерес как се заражда една нова публика, как изпитва ицяло нови емоции, как не са обременени от стари изцепки, вражди и така нататък. Ние си имаме стабилно число ултраси, които често правят глупости. А в Разград всичко е толкова в начален етап, че все едно гледаш малко дете- не може да не му се радваш как открива света

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 18 ное 2013 18:57

D.Georgiev написа:Викаш това че журналист направил язвителен коментар за осветлението те оправдава да се подиграваш на хората, които пък нямат ама абсолютно нищо общо с цялата история? Само искам да попитам колко от вас, футболни запалянковци, имат и половината гостувания на въпросната жена? Тя е на почти всяко гостуване с отбора за последните 2-3 години и слага всички ни в малкия си джоб. Седим тук и си чешем езиците за футбол, за хора като без да коментират много, са на стадиона и подкрепят отбора си (без значение кой е той). И не стига това, ами накрая хора, като нея или като дядото, който си е направил знаме от въдица биват подигравани. Точно тези хора са най-истинските фенове и нито вие, нито аз или които и да било имаме право за злосливим срещу тях и тякива като тях, независимо в коя агитка се намират. Смешно е да се оправдаваш със статия на журналист. Смешно е!

Нима ние не сме фенове и нямаме право да преживяваме подигравките към клуба ни? По същия начин се чувстваме ние когато въпросният "журналист" (той дори не е това, не е и ПР, защото е друг човек, ще спестя квалификацията която е редно да му отправя) се подиграва с нас. Ние дали имаме нещо общо с това, че заради късо съединение е изгоряло електрическо табло и телевизията не е искала да премести мача за по-ранен час, въпреки че сме предупредили като клуб, че осветлението няма да е на пълно ниво.

daydreamer, не мога да се "радвам" на публиката на Лудогорец и зараждането й когато отбора ми бива брутално обиждан, треньора ни брутално руган. Аз не мога. Ти щом можеш - прави го.

Никога в живота си не съм мразил никой клуб, радвал съм се за успехите на Лудогорец и Ботев тази година (който ме познава може да каже колко пъти съм споделял положителни коментари за тях във фейсбук например). Но след тези 4 дни националната им кауза ми се загуби. И май се сещам защо…

П.П.: Винаги съм се отнасял с хората така както се отнасят с мен. Водя нормален диалог с хората, които водят нормален и спрямо мен такъв. Включително и тук.

Върни се в “Лудогорец”