Лудогорец - новата надежда на България!!! :-)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ написа история ,1/16 финал за ЛИГА ЕВРОПА

Мнениеот Черният козел » 08 ное 2013 00:09

olympic teteven написа:Не е лошо да се отбележи, че Лудогорец запази мрежата си суха най-дълго време от всички 48 отбора в лигата :P

Не, Тотнъм запазиха най-дълго време суха мрежа,преди Иса да ги ушие.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 08 ное 2013 00:18

olympic teteven написа:
brossy написа:
olympic teteven написа:
brossy написа:По мой изчисления има още теоретичен шанс Лудогорец да отпадне.Ако загубят с 3 гола разлика от ПСВ ,а холандците загубят от Черноморец.Някой да разясни.

Не може. Ще се изравнят по точки с Ч-ц Одеса, но се гледат преките двубой ;)

Ами Черноморец ще има положителен баланс с ПСВ, а ПСВ ако бие Лудогорец с 3 гола ще се гледа голова разлика.Така ,че все още 1% Лудогорец може и да отпадне

Ами в такъв случай се прави класиране само м/у трите отбора, без Динамо З. Тогава всички ще са с по три точки и ще се гледа головата разлика. Принцпно май си прав, но дано това остане в сферата на научната фантастика... :idea:

Грешка , ако махнем мачовете с Динамо ние ще сме със 7т. , ПСВ-6т и Одеса-4т. Лудогорец е 1000% на 1/16 финал.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 08 ное 2013 00:20

Черният козел написа:
olympic teteven написа:Не е лошо да се отбележи, че Лудогорец запази мрежата си суха най-дълго време от всички 48 отбора в лигата :P

ОК. Грешката е моя. Нещо не ми зареди сайта на УЕФА. Браво на Иса :!: :!: :!:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 ное 2013 00:26

Честито на Лудогорец и успех при жребия .

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 ное 2013 00:29

olympic teteven написа:
Черният козел написа:

ОК. Грешката е моя. Нещо не ми зареди сайта на УЕФА. Браво на Иса :!: :!: :!:

Но пък са допуснали само 1гол ,колкото имат Бетис и Тотнъм,може пък тук да останат с най-малко допуснати голове.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

haha

Мнениеот haha » 08 ное 2013 00:42

rsk написа:ХАХАХАХАХАХ!!! Каква атмосфера бе? Я ходи да се прегледаш. Атмосфера има на Герена, има на Армията, има на Лаута, има и на Колежа. Даже и на Надежда правят по-добра атмосфера от мутренското тимче. Лудогорец с нищо не се различава от Литекс. Един мутренски временен феномен, който я просъществува 20 години, я не. Всъщност ще съществува, докато Домус ага не спре да дава пари. Иначе мен честно казано ми е през оная работа за победите на Лудогорец, камо ли пък да им завиждам. Просто ми е смешно като чета за някаква "зелена магия". Май авторчето е взел нещо зелено преди това. Магията не е в победите :idea: Магията е на трибуните.

Гламчо, на Барселона публиката е мизерна, ама това променя ли факта, че спечелиха всички възможни трофеи на клубно и национално ниво? Това не беше впечатляващо ли? Баш магия си беше.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 08 ное 2013 00:59

haha написа:
rsk написа:quote]
Гламчо, на Барселона публиката е мизерна, ама това променя ли факта, че спечелиха всички възможни трофеи на клубно и национално ниво? Това не беше впечатляващо ли? Баш магия си беше.

Фен съм на Реал но имам чувството че си написал чутовна глупост :shock:
http://vbox7.com/play:e370c97344
Я дай малко обосновка :?
ПП Явно ще го оставим за утре - айде лека! ;) С интерес чакам да се обосновеш ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Лудогорец - българският евробоец!!! :-)

Мнениеот dreben23 » 08 ное 2013 01:14

Честито на Лудогорец, много слабо издание ми се вижда тая година ЛЕ като цяло, но успехът си е успех. Още в 4-ти кръг всички 1/16 финалисти са ясни и това не говори добре за турнира. Сега вече няма да има слаби отбори и ще се види докъде може да стигне този отбор. Но преди това трябва да се срещне с ЦСКА и да преклони глава пред истинския евроборец. :)

Има така като гледам 4, 5 опции, които евентуално би могъл да преодолее, но зависи от жребия вече. Но си мисля, че бяхте дотук, има доста сериозни отбори, които обаче не подхождат сериозно спрямо турнира, но това си беше едно наистина фантастично представяне. Все пак ще дойдат и няколко сериозни отбора от ШЛ и ще станат вече хубави сблъсъци. ;) [offtopic]Нещо ми се струва, че Борусия Д ще го докара до ЛЕ накрая и ще трябва да я печели, имам някво такова усещане, че ще си останат трети в групата на смъртта и евентуално ги чака 1/16 финал и титла на ЛЕ. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Reckless

Мнениеот Reckless » 08 ное 2013 01:48

В момента има един български евробоец и това е Лудогорец ! Тези, които най-много претендират, вече ги видяхме !
Успех на Лудогорец и занапред в Европа !

Reckless

Мнениеот Reckless » 08 ное 2013 01:51

eelche написа:LUDOGORETS ?! АХЬХАХАЬЬХАЬХАЬХАЬХАЬХАХЬАЬХАХЬАХЬАХЬАХЬАХЬАХЬАЬХАХЬАХЬАЬХАЬХАХАЬЬХАЬХАЬХАЬХАЬХА

НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР! ! !

Я се вижте къде сте вие, къде са Лудогорец ! Само не ми говори за история, защото това е история ! Историята е минало а аз говоря днес.
Днес Лудогорец е най-великия български отбор !

Върни се в “Лудогорец”