VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Мнениеот subzero » 31 авг 2013 23:13

snakebite написа:
subzero написа:Моряци,въпреки,че сме малко,син Бургас ви поздравява и ви благодари. Да знаете как се взриви стадиона,когато диктора обяви крайния резултат. Това ме успокои,че не съм единствен. :mrgreen: Всъщност се оказа,че доста фенове на Черноморец мразят Лудогорец. Пък и не само на Черноморец. ;)
По темата....Не гледах мача и не мога да коментирам спортно-техническата част. За мен е важен резултата и колкото и да не харесвам Гонзо,съм изключително доволен от това 3:1. Дай Боже всекиму !! :)
А в Разград им мирише от купените им титли и от "Сръбската скара". ;)
[offtopic]Очаквайте бургаско присъствие в София на мача с Черноморец. Естествено,облечени в синьо. ;)[/offtopic]

Ето го изпълза и субзеро...
Що за фен на Черноморец трябва да си, че да се радваш на успех на друг отбор ??
Разбирам Морето да ви правят шампиони, а то... ;)
Сега фене на Черноморец..защо гугутки мамини не играхте така с Ботев , както днес с Литекс..

Че всяка победа над Лудогорец е радост за България. Аз да не съм по-прост. ;)
Иначе на въпроса ти за Ботев...Вие що не играхте с Базел,както с Партизан ??? :roll: Всеки се простира според възможностите си,а нашите за момента са такива.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 авг 2013 23:14

ЛУДОГОРЕЦ написа:Естествено,нашите положения не се броят нали,ние сме боксова круша на мега Морето.Всъщност като се замисля,по-добре да не бяхме излизали и само тройка служебно да паднем,че отиваме на разлика 7-8 минимум.Айде идва и Герена. :)

Че вие преди тези контри бяхте направили редовните си центрирания, които не ви се получиха, за пореден път. Резултата още беше 3:0.
Идва Герена, по скоро вие отивате на Герена.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 31 авг 2013 23:15

зеления написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:
moreto vn написа:Хахаха като биете не вони,а като падате вони.Тъпо оправдание. :mrgreen: :)

Много по-добри тимове от вас сме обръщали колега,чак пък толкова безпомощни не сме били.Справка и в Европа.Вие излязохте ебаси и голямата работа.....

Ами наистина сме много повече от вас - и традиция, и град, и манталитет и т.н. Обяснявам за село: т.н. значи и така нататък. Ферщейн зи бите? :lol: :lol: :lol:

Ами какво да ти кажа,бъди си гражданин ,но все пак не си показвай селския манталитет,не можеш да избягаш от него,дори и в Ню Йорк да живееш.Анадъм му.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 авг 2013 23:15

ShooterMan написа:Ами да ти обясня за 5-те гола....
4:0 - отменения редовен гол на Сашо
5:0 - пропуска на Дани Младенов от 5 метра сам
И още пропуски имаше,днес МАЛКО се отървахте,имахте си и късмета,

Какъв отменен гол на Сашо. след като съдията вдигна засада преди да вкара..
Иначе имаше едно чисто положение..предполагам е това на Младенов...5:0, 10:0 слезте малко на земята
Истината е че ви бяха опасни контрите, и вещаеха сериозни опасности.но са си просто положения..то ако броим положенията мача в Разград няма да е записан 2:0 за вас ами 5:3 за нас например...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 авг 2013 23:16

ralka_levskarka написа:

Нали не мислиш че мача на Герена ще прилича на този :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец

Мнениеот зеления » 31 авг 2013 23:17

tsonpen написа:
snakebite написа:
зеления написа:Толкова си далеч от съвременния футбол, че каквото и да ти кажа ще е малко! "Изкюскахме" ви 3 парцала! До сега не е имало друг отбор в БГ, който да ви размазва по подобен начин! Затова, младеж имай малко уважение към отбора, който и в Разград и във Варна се изгавря с вас ( въпреки съдиите )!!!
Абе ще се научите да ни уважавате ама още бой ви трябва. ;)

Не че не разбирам, но днес изневериха играчите ни, и затова се получи...
Иначе си прав че няма отбор с победа от два гола разлика в Бг...
За мача в разград, може да си го пуснеш...там имахте три голови положения и вкарахте два гола. Там ни излъгахте просто..
Днес бе по-различно...

Истината е, че и Любимец можеше да ни бие с 2:0. Истина е също, че победата на "Черно море" с 2:0 в Разград си беше късмет, защото аз не съм забравил нашите греди тогава. Днес повече си заслужиха победата, макар и причината наистина по-скоро не е в това, че "Черно море" са играли, а по-скоро, че Лудогорец не играха. Иначе коментатърът наговори глупости, как играчите на "Черно море" се забавлявали на терена и дори в края на мача изтърси, че сме били свидетели на качествен футбол. Е, как се забавляваш на терена, когато владението на топката ти е 35%?
А това по-горе - "въпреки съдиите" показва само ултраниското ниво на този, който го е написал. Днес ако започнем да им отмятама грешките, не знам в чия полза ще излезе подкрепата. Наистина не знам. Но знам, че резултатът ако не беше 3:1, а 1:3, сега много фенове на Черно море щяха да реват от съдийството.
Случват се такива неща и сега да се сетим колко лошо скачаха някои срещу Петев при такива издънки. Ето, че се случва и при друг треньор, дори днес можеше да запишем и най-голямата си загуба откак сме в А група. Гледаме напред, на 6-ти има контрола и започва серията.

Редовен гол за Черно море отменен, две перфектни атаки спрени със НИКАКВА засада през първото полувреме и т.н. А този с ултра низкото ниво, т.е. АЗ ( ниЗко се пише със "З", а не със "С" ) съм се занимавал с професионален футбол още много преди да станете редовни абонати на Светкавица, които ви опъваха когато и където ви сварят!!! Утре, когато Дормуз ага се изниже от селото ви отново ще се върнете в миманса, където е и мястото ви!!!!!! Смешници!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 авг 2013 23:18

snakebite написа: слезте малко на земята

Стига сте карали хората да слизат. Слезте малко вие. Светът не се върти около Разград и Домусчиевото изчадие.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 31 авг 2013 23:19

ralka_levskarka написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Естествено,нашите положения не се броят нали,ние сме боксова круша на мега Морето.Всъщност като се замисля,по-добре да не бяхме излизали и само тройка служебно да паднем,че отиваме на разлика 7-8 минимум.Айде идва и Герена. :)

Че вие преди тези контри бяхте направили редовните си центрирания, които не ви се получиха, за пореден път. Резултата още беше 3:0.

Добре,нямаме никакви спортни аргументи,10та ни прилягаше във Варна,гостуваме на Герена,дано ни пожалят само с 5-6.Доволни ли сте.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 авг 2013 23:21

snakebite написа:
ralka_levskarka написа:

Нали не мислиш че мача на Герена ще прилича на този :)

Къде в изречението го прочете?

Надявам се Левски да бие и това е ;))

Фенове на ЧМ- не сте прави за отменения гол. Нямаше засада да, но преди това нямаше ръка на Минев, ако съдията не беше сгрешил в тази ситуация, въобще нямаше да се стигне до центриране и в момента да се говори за това.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 авг 2013 23:21

ЛУДОГОРЕЦ написа:
ralka_levskarka написа:

Добре,нямаме никакви спортни аргументи,10та ни прилягаше във Варна,гостуваме на Герена,дано ни пожалят само с 5-6.Доволни ли сте.

Много даже.

Върни се в “Лудогорец”