ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград

Мнениеот tsonpen » 30 юли 2013 14:49

Зеления моряк написа:Дали билетите са свършили и утре дали ще се продават? Някой знае ли? В смисъл ако утре отида към 12 часа в Разград дали ще мога да намеря? Това разбира се е краен вариант!

Нямам никаква идея. Дано ако някой знае нещо ти каже. Иначе може да следиш страницата на клуба, понякога пишат дали билетите са свършили или има още.
Интересът е голям, цените - ниски. Билети за мача с Динамо Загреб имаше в деня на мача, но тогава бяха по 20 лева.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 юли 2013 14:51

BRF написа:
Viv.Brooke написа:Точно така е. Всеки има свободата да подкрепи когото си пожелае. Не можеш да съдиш хората за пристрастията им. Има си сектор гости, в който всеки, който желае може да подкрепи отбора си. Все пак това не е националният ни отбор.

Ако преодолеем Партизан и започнат да идват все по-изявени имена какво очаквате да се случи на Васил Левски (или Лазур)? Същото ще е! Това не ни прави по-малко българи.

Има и хора,които просто искат да бъдат в тази агитка,за да видят как е!Мен също ме блазни това,но няма да го направя!Това не е точно срещу Лудогорец или подкрепа за Партизан,става въпрос за приятелство и забава!Това е!
Дано отстраните Партизан и играете в ЛЕ,тогава ще сте в Бургас и за мен ще е готино!Сигурно ще бъда на всичките ви мачове!

Ако някои иска да влезе в агитката на Партизан - ей го къде е Белград. От София е все едно да отидеш до Варна. Истината е, че негативизвът доминира като мотив в случая.

Зеления моряк
Контакти:

Мнениеот Зеления моряк » 30 юли 2013 14:52

То ако няма сигурно ще се продават и на "черно".

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2013 16:25

tsonpen написа:
BRF написа:
Viv.Brooke написа:Точно така е. Всеки има свободата да подкрепи когото си пожелае. Не можеш да съдиш хората за пристрастията им. Има си сектор гости, в който всеки, който желае може да подкрепи отбора си. Все пак това не е националният ни отбор.

Ако преодолеем Партизан и започнат да идват все по-изявени имена какво очаквате да се случи на Васил Левски (или Лазур)? Същото ще е! Това не ни прави по-малко българи.

Има и хора,които просто искат да бъдат в тази агитка,за да видят как е!Мен също ме блазни това,но няма да го направя!Това не е точно срещу Лудогорец или подкрепа за Партизан,става въпрос за приятелство и забава!Това е!
Дано отстраните Партизан и играете в ЛЕ,тогава ще сте в Бургас и за мен ще е готино!Сигурно ще бъда на всичките ви мачове!

Ако някои иска да влезе в агитката на Партизан - ей го къде е Белград. От София е все едно да отидеш до Варна. Истината е, че негативизвът доминира като мотив в случая.

Дооообре!Щом по-добре ги разбираш нещата!Щом ти харесва ролята на жертва и онеправдан,заповядай!Познавам част от хората,които ще бъдат при гробарите!Ходили са на много техни мачове и едва ли ще пропуснат възможността да се видят с техните си хора!Не е казано,че ще са от София!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 юли 2013 17:16

BRF написа:Дооообре!Щом по-добре ги разбираш нещата!Щом ти харесва ролята на жертва и онеправдан,заповядай!Познавам част от хората,които ще бъдат при гробарите!Ходили са на много техни мачове и едва ли ще пропуснат възможността да се видят с техните си хора!Не е казано,че ще са от София!

Хайде да не започваме пак. Сигурно разбираш по-добре мотива им, щом ги познамаш. Макар понякога човек и собствения си мотив да не знае ;)
Жертви, онеправдани - къде го видя това? По-скоро ни е мако странно, че други българи ще викат със сърбите срещу нас след като много фенове на други отбори ни подкрепят за тези мачове.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2013 17:24

tsonpen написа:
BRF написа:Дооообре!Щом по-добре ги разбираш нещата!Щом ти харесва ролята на жертва и онеправдан,заповядай!Познавам част от хората,които ще бъдат при гробарите!Ходили са на много техни мачове и едва ли ще пропуснат възможността да се видят с техните си хора!Не е казано,че ще са от София!

Хайде да не започваме пак. Сигурно разбираш по-добре мотива им, щом ги познамаш. Макар понякога човек и собствения си мотив да не знае ;)
Жертви, онеправдани - къде го видя това? По-скоро ни е мако странно, че други българи ще викат със сърбите срещу нас след като много фенове на други отбори ни подкрепят за тези мачове.

Няма нищо за разбиране!ТЕ СА ПРИЯТЕЛИ С ЧАСТ ОТ ГРОБАРИТЕ И ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ МОМЕНТА ДА СЕ ВИДЯТ И ДА СЕ ПОЗАБАВЛЯВАТ!НЯМА НИЩО ОБЩО С ВАС!Както и да е!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 юли 2013 17:37

BRF написа:Няма нищо за разбиране!ТЕ СА ПРИЯТЕЛИ С ЧАСТ ОТ ГРОБАРИТЕ И ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ МОМЕНТА ДА СЕ ВИДЯТ И ДА СЕ ПОЗАБАВЛЯВАТ!НЯМА НИЩО ОБЩО С ВАС!Както и да е!

Ще видим утре за какво точно забавление иде реч ;)

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 30 юли 2013 18:01

Няма как ЧОРБАРИ,не привърженици на ЦСКА да не отидат във сектора за гости.Те не се посвениха на 3-ти март да викат "Кур за Ле...и",срещу Ливърпул.Това като неутрален зрител не мога да го забравя никога до края на живота си.Относно за билетите не знам кое как е,на мене са ми взели билет за сектор "А" като,че ли ми казаха и смятам да си отида на стадиона.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 юли 2013 18:09

donpacko написа:Няма как ЧОРБАРИ,не привърженици на ЦСКА да не отидат във сектора за гости.Те не се посвениха на 3-ти март да викат "Кур за Ле...и",срещу Ливърпул.Това като неутрален зрител не мога да го забравя никога до края на живота си.Относно за билетите не знам кое как е,на мене са ми взели билет за сектор "А" като,че ли ми казаха и смятам да си отида на стадиона.

Абе чорбата са си просто такива....по принцип биха отишли с агитката на Партизан срещу всеки български отбор, но точно срещу Лудогорец е ясно защо - проблемите със стюардите, смесения етнически състав на населението, сега ще се правят на големите православни християни заедно със сръбските изчадия...
Сто процента очаквам провокации, дано полицията се справи, колкото и трудно да изглежда на пръв поглед..
Ние сме там, за честта на нашия ЛУДОГОРЕЦ !!
Какво ще произлезе, предстои да разберем...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 30 юли 2013 19:13

Успех на Лудогорец!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “Лудогорец”