Изгониха Петев,Стойчо Стоев го сменя!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Изгониха Петев,Стойчо Стоев го сменя!

Мнениеот защо » 22 юли 2013 10:41

paceto написа:Какво толкова ви е странно това решение и без това Домусчиев преди седмица и нещо каза, че ще намаля парите в клуба и ще имат по ниски цели.
Стойчо Стоев е родом мисля от Монтана, не от Разград.

От Монтана е. Не знам защо, обаче, е толкова високо мнението за него тука? В Миньор имаше приличен отбор без никакви цели, та беше лесно. Какво направи в Монтана, преди това в Своге и т.н.? Щото в Лудогорец ще се иска да извади максимума от отбора, не приятен футбол без напрежение, като в Миньор. А това не му е силата, струва ми се.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 юли 2013 10:43

nikita 333 написа:
Adrian Monk написа:
nikita 333 написа:Трябваше да вземат Митов КазаХТанеца!! :) :) :) :)

Ти си толкова неграмотен, че не можеш да напишеш едно изречение без правописна грешка... :lol: Иначе в подписа си се правиш на много голям отворко. 8-)

Като чета теб обаче се успокоявам,хахахаха,а подписа ми верно е перфектен............

Има обаче и там една грешка, требва да пише простак-а. :geek:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 22 юли 2013 11:07

Стойчо е як характер, на първо време им трябва такъв човек да стегне глезльовците.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 22 юли 2013 11:18

Уволнението на Петев се чакаше отдавна, още преди месец Домусчиев му беше вдигнал жълт картон. След късметлийската титла нямаше , как да го махнат, но след Слован и особенно Любимец чашата е преляла. Не знам, дали Стоев е точния човек. Досега е водил само отбори борещи се за спасение, да не говорим, че едва ли има мачове в Европа. Дано това назначение не значи, че Лудогорец отстъпва от извоюваните позиции. Промени трябва да има, но всичко крайно не води до успех. Срещата със Слован чука на вратата и взимането и е задължително. Вида се, че словаците не са никакво страшилище, а един преодолим отбор. Следващия Партизан също не блести, което увеличава шанса на Лудогорец з преминаване напред. Ако не подобрят играта си това няма да станеи дори да извикат Капело, пак няма да им помогне.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 22 юли 2013 11:20

angelofdeath написа:Уволнението на Петев се чакаше отдавна, още преди месец Домусчиев му беше вдигнал жълт картон. След късметлийската титла нямаше , как да го махнат, но след Слован и особенно Любимец чашата е преляла. Не знам, дали Стоев е точния човек. Досега е водил само отбори борещи се за спасение, да не говорим, че едва ли има мачове в Европа. Дано това назначение не значи, че Лудогорец отстъпва от извоюваните позиции. Промени трябва да има, но всичко крайно не води до успех. Срещата със Слован чука на вратата и взимането и е задължително. Вида се, че словаците не са никакво страшилище, а един преодолим отбор. Следващия Партизан също не блести, което увеличава шанса на Лудогорец з преминаване напред. Ако не подобрят играта си това няма да станеи дори да извикат Капело, пак няма да им помогне.

Стоев и Валери Дамянов отдавна щяха да са били на поста старши треньор в Локомотив, стига да не бяха във вражда с Гигов заради погрома над школата ни.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 22 юли 2013 11:48

Всъщност никъде официално не е оповестено кой е новият треньор. За сега Дерменджиев ще води отбора. Със Стойчо Стоев има неофициални разговори, такива има и с други .Сега ще четем всякакви спекулации и назначения от журналистите. Това което знам от сигурен източник е, че варианта Христо Стоичков или Дуци Симеонович са абсолютни партенки!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 юли 2013 13:18

fen-fen написа:Всъщност никъде официално не е оповестено кой е новият треньор. За сега Дерменджиев ще води отбора. Със Стойчо Стоев има неофициални разговори, такива има и с други .Сега ще четем всякакви спекулации и назначения от журналистите. Това което знам от сигурен източник е, че варианта Христо Стоичков или Дуци Симеонович са абсолютни партенки!

Може би журналистите са се подвели от новината, че в Свищов са се водили някакви разговори, но предполагам, че те са били заради идеята Академик Свищов да стане тренировъчен отбор за ДЮШ на Лудогорец. Няма никаква логика Домусчиев да ходи в Свищов да говори със Стоев и то в присъствието още на кмета и не знам си кой само за да го кани за треньор! Би могъл да го извика където и да е. Още повече, че доста специалисти биха искали да седнат на стола на Петев.
В Уикипедия пишеше, че Стоев е роден в Разград, но гледам, че вчера е оправено и пише Монтана.
Точно пък Дуци да дойде в Лудогорец би бил най-големият абсурд! Явно на някои журналисти им е много къса паметта.
Стоичков може да мотивира футболистите, но оттам насетне не мисля, че ще е по-добър вариант от Петев.
Не изключвам възможността треньор на Лудогорец да стане някой, който вече работи в клуба, например от тези, които пътуваха до Бразилия или до Испания. Още доста варианти има, а самото назначаване ще е сигнал за това какво предстои пред клуба, а и донякъде обяснение какво се случи в последните месеци. Защо беше раздялата с Гулдан, защо са спрени инвестициите и т.н. Мисля, че или ни чака ново добро начало или ще продължим в по-умерено темпо. Но много зависи и от резултатите на отбора. Прави ми впечатление, че Домусчиеви обвързват инвестициите си с резултатите. При добри резултати развързват кесията, при лоши остава само издръжката.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 22 юли 2013 13:44

Стойчо Стоев е роден в с. Ловско Разградско. Преди много години семейството им се преселва в Монтана. Това ми го каза един колега, с когото се познават лично. Относно защо журналистите спрягат Стойчо за треньор на Лудогорец - понеже е гледал на живо мача за супекупата в компанията на Пламен Гетов. Вероятно това кара журналистите да смятат, че той е сигурния треньор.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 юли 2013 16:40

Браво!Най-накрая!Сега имате сериозни шансове срещу Слован!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 юли 2013 16:43

В Лудогорец утвърдиха Стойчо Стоев за треньор...
http://gong.bg/view_article.php?article_id=361377
Последна промяна от Iceberg на 22 юли 2013 16:48, променено общо 1 път.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Лудогорец”