ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец
При спазване на добра тактическа дисциплина, пълно себераздаване и малка доза късмет Лудогорец може да реши класирането още в първия мач. Успех и късмет от мен!
Успех ви желая.Дано имате късмет този път.......

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Попринцип не бях оптимист , но днес нещо съм позитивно настроен 1:2 бием 

Мисля,че Лудогорец няма да може да отстрани Слован. Надявам се искрено да бъда оправдан от играчите на Лудогорец. Пожелавам на привържениците на орлите да имат поводи за радост след последния съдийски сигнал!
- santiliana
изключително рядко влизам във форум на другите отбори, но сега го правя за да пожелая успех на момчетата от Лудогорец. Дано имате и късмет този път.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Победа за Лудогорец в Братислава значи победа за България! Значи тази вечер съм от Лудогорец! Успех на всички наши момчета в евротурнирите! 

СЛОВАН: Путночки, Багайоко, Колчак, Горосито, Йосимов, Жофчак, Кладрубски, Грендел, Межарос, Милинкович, Фьорт
ЛУДОГОРЕЦ: Вл. Стоянов, Минев, Моци, Мантула, Кайсара, И. Стоянов, Дяков, Златински, Абало, Ешпиньо, Платини
ЛУДОГОРЕЦ: Вл. Стоянов, Минев, Моци, Мантула, Кайсара, И. Стоянов, Дяков, Златински, Абало, Ешпиньо, Платини
Браво на Петев, ако съм прав и Абало е във формата която беше преди Лудогорец бият и той ще вкара гол в дебюта си, стискам палци !
Успех на Лудогорец! Днешният мач в частност е труден за прогнозиране, но по принцип имате всички футболни аргументи, за да продължите напред.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Петев, ако е решил да играе тоя мач защитен футбол за 0:0- просто може диреткно да стяга куфарите. Лудогорец трябва да играят техният си стил с повече задържане на топката и тогава може и нещата да се развият добре.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.