Тоя над мен сам се цитира и си отговаря

По темата Домусчиев каза" не съм оптимист първенството ни е много слабо и отборите ни не са нивото на европейските ще имаме обновен отбор за първия мач в ШЛ пък ще видим какво ще стане".
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
BRF написа:BRF написа:Незнам,кой отбор ще ви се падне,но знам че всички за преодолими!Моят ЦСКА ми го е доказвал два пъти-Байер Леверкузен и Динамо Москва!Така че шанс има,стига и късмета да е с вас!Не предизвиквайте и съдбата като миналата година!Продължавам да смятам,че с треньор Петев няма да успеете!
Може би ако Домусчиев бързо покаже и втория жълт картон,ще ви се покачат шансовете!
Jürgen написа:Внимавайте за Динамо Загребци.
Parmalat написа:^
Тоя над мен сам се цитира и си отговаря![]()
По темата Домусчиев каза" не съм оптимист първенството ни е много слабо и отборите ни не са нивото на европейските ще имаме обновен отбор за първия мач в ШЛ пък ще видим какво ще стане".
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Parmalat написа:^
Тоя над мен сам се цитира и си отговаря![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта