XVII кръг, Берое - Лудогорец, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XVII кръг, Берое - Лудогорец, 10.03.2013

Мнениеот tsonpen » 10 мар 2013 13:25

zuekaa написа:Кръв ще се лее този път , ако има поредно съдийско подпиране
А на фенчетата от не знам, как се казва градчето им по полека с прогнозите , че освен с дузпи и черчени картони не сте били нито един мач НЯМАТЕ ЧИСТ МАЧ срещу нас. Два, три, четири.. гола разлика, ВИЕ МАЙ сте се нагълтали с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ хапчета на ДОМУСА а ?
За купата Берое - лудогорец 0 - 0 ( редовното време )
Берое - лудогорец 1 - 2 .. червен картон за футболист на БЕРОЕ и право да изпълняват дузпа на лудогорец
лудогорец - БЕРОЕ - 2 - 1 .. при 2 на 0 за лудогорец първото полувреме ( лудогорец по-добрият отбор на терена ) , воторото : БЕРОЕ излиза и започва да мачка отборът на лудогорец 2 - 1 става и видиш ли червен картон за футболист на БЕРОЕ в центъра на игрището ..
Сами си правете изводи кой е с милионите и кой е ОТБОРЪТ с главно ООООООООООООО

Леко и небрежно изпусна да коментираш 3:0 за Лудогорец. Не знам да е забранено да се дават червени картони в центъра на игрището. Ако има нарушения - има и дузпи, има и картони. Днес съм сигурен, че ще се борите със заби и нокти, предвид некомфортата позиция на която се намирате.
За кръв не знам, но помия се лее след всеки мач на Лудогорец, заедно с бърсане на сълзи и сополи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 10 мар 2013 13:29

tsonpen написа:
zuekaa написа:Кръв ще се лее този път , ако има поредно съдийско подпиране
А на фенчетата от не знам, как се казва градчето им по полека с прогнозите , че освен с дузпи и черчени картони не сте били нито един мач НЯМАТЕ ЧИСТ МАЧ срещу нас. Два, три, четири.. гола разлика, ВИЕ МАЙ сте се нагълтали с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ хапчета на ДОМУСА а ?
За купата Берое - лудогорец 0 - 0 ( редовното време )
Берое - лудогорец 1 - 2 .. червен картон за футболист на БЕРОЕ и право да изпълняват дузпа на лудогорец
лудогорец - БЕРОЕ - 2 - 1 .. при 2 на 0 за лудогорец първото полувреме ( лудогорец по-добрият отбор на терена ) , воторото : БЕРОЕ излиза и започва да мачка отборът на лудогорец 2 - 1 става и видиш ли червен картон за футболист на БЕРОЕ в центъра на игрището ..
Сами си правете изводи кой е с милионите и кой е ОТБОРЪТ с главно ООООООООООООО

Леко и небрежно изпусна да коментираш 3:0 за Лудогорец. Не знам да е забранено да се дават червени картони в центъра на игрището. Ако има нарушения - има и дузпи, има и картони. Днес съм сигурен, че ще се борите със заби и нокти, предвид некомфортата позиция на която се намирате.

Ще играем както всеки път отворен и не лош за гледане футбол .. със зъби нокти няма да играем НЕ СМЕ някой треторазряден отбор :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 мар 2013 13:58

zuekaa написа:Ще играем както всеки път отворен и не лош за гледане футбол .. със зъби нокти няма да играем НЕ СМЕ някой треторазряден отбор :)

Дано е така. Всички искаме да видим хубава игра.
[center]Изображение[/center]

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 10 мар 2013 14:30

zuek гледай си в твоята къщичка че като гледам е пред събаряне... да не стане така само след тоя мач да ви честитим за нещо от което ще ви е срам!
Направихте няколко добри мача срещу нас но като бяхте домакини, в Разград ви се случи такова разкриване че чак още ви държи влажно.
Ако ни победите с добра игра ще ви поздравя но освен да се отлепите от дъното друго няма да постигнете.... а да забравих ще направите още нещо ще полегнете на Левски и ще ги направите шампиони.
Скачайте си там, викайте си, пускайте димки и факли, връзвайте се към уредбата на стадиона.... от мача днес само това ще ви остане така или иначе :)

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 10 мар 2013 14:45

Пуеците да замълчат, че не казват нищо смислено!
След днешният мач се знае само едно и то е, че ние оставаме на върха, а Берое за мое съжаление под чертата за изпадане!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 10 мар 2013 14:57

nikec1 написа:zuek гледай си в твоята къщичка че като гледам е пред събаряне... да не стане така само след тоя мач да ви честитим за нещо от което ще ви е срам!
Направихте няколко добри мача срещу нас но като бяхте домакини, в Разград ви се случи такова разкриване че чак още ви държи влажно.
Ако ни победите с добра игра ще ви поздравя но освен да се отлепите от дъното друго няма да постигнете.... а да забравих ще направите още нещо ще полегнете на Левски и ще ги направите шампиони.
Скачайте си там, викайте си, пускайте димки и факли, връзвайте се към уредбата на стадиона.... от мача днес само това ще ви остане така или иначе :)

Nikec1 ,a нали се сещаш , че това което ти искаш ,ама много искаш е да имате ФЕНСКА маса и ултраси , НИКОГА няма да я имате , защото при нас БЕРОЕ , Ботев , Локо Пл. .. я има от ''ВЕКЕ ОНО '' ... ТОЧНО ТИ малко мишле най-много го искаш . ОСВЕН ДА ЗАТВАРЯШ НЯКАКВИ СИ ТАМ ФОРУМ4ЕТА НА лудогорец друго не ставаш .. като предния ви смешен прецедател на фен клубчето ви ВЗЕМА ПАРАТА И ДИМ ДА ГО НЯМА .....
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 10 мар 2013 15:02

mad forest написа:И аз променям моята ;)! 0-3 още на полувремето!

Малко мишле ела един път в ЗАРАТА стига дряма пред ТВ ..
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 10 мар 2013 15:06

zuekaa написа:

Идвал съм многократно, но не ми харесва градът, а стадионът ви е отвратителен в частта си за гостите, така че няма какво да диря там! А ако все пак дойда какво ще ми направиш ;)! Най-много ...! То от Пуек толкова!
И следи за прогнозата ми :)

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 10 мар 2013 15:11

mad forest написа:
zuekaa написа:

Идвал съм многократно, но не ми харесва градът, а стадионът ви е отвратителен в частта си за гостите, така че няма какво да диря там! А ако все пак дойда какво ще ми направиш ;)! Най-много ...! То от Пуек толкова!
И следи за прогнозата ми :)

Коте, за какво трябва да ти правя нещо, не се стряскай ... принципно сме такива хора, който скачаме само на по ТАКА опоненти, не на врабчета, ЗЛАТО МОЕ
Айде до после , че се качвам на СТАДИОТО
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 10 мар 2013 15:13

Както си и мислех дете мое! Само на приказки го докарваш... :)

Върни се в “Лудогорец”