zuekaa написа:Кръв ще се лее този път , ако има поредно съдийско подпиране
А на фенчетата от не знам, как се казва градчето им по полека с прогнозите , че освен с дузпи и черчени картони не сте били нито един мач НЯМАТЕ ЧИСТ МАЧ срещу нас. Два, три, четири.. гола разлика, ВИЕ МАЙ сте се нагълтали с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ хапчета на ДОМУСА а ?
За купата Берое - лудогорец 0 - 0 ( редовното време )
Берое - лудогорец 1 - 2 .. червен картон за футболист на БЕРОЕ и право да изпълняват дузпа на лудогорец
лудогорец - БЕРОЕ - 2 - 1 .. при 2 на 0 за лудогорец първото полувреме ( лудогорец по-добрият отбор на терена ) , воторото : БЕРОЕ излиза и започва да мачка отборът на лудогорец 2 - 1 става и видиш ли червен картон за футболист на БЕРОЕ в центъра на игрището ..
Сами си правете изводи кой е с милионите и кой е ОТБОРЪТ с главно ООООООООООООО
Леко и небрежно изпусна да коментираш 3:0 за Лудогорец. Не знам да е забранено да се дават червени картони в центъра на игрището. Ако има нарушения - има и дузпи, има и картони. Днес съм сигурен, че ще се борите със заби и нокти, предвид некомфортата позиция на която се намирате.
За кръв не знам, но помия се лее след всеки мач на Лудогорец, заедно с бърсане на сълзи и сополи.