I кръг /"А" ПФГ/: "Черно море" - "Лудогорец" FT 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: 1-ви кръг /"А" ПФГ/: "Черно море" - "Лудогорец" FT 0:3

Мнениеот D.Georgiev » 15 авг 2012 13:31

plamen_ch написа:Не знам за другите, но след един кръг за следващото гостуване -ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА!
Може да питане вашите подлоги -въглищарите от Перник...

Хахахах, Гоце Делчев ли е адът? :lol: Това ще е най-протоколният мач. И заради такива като тебе се надявам да ви намърдаме поне 4, че да мирясате.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 15 авг 2012 14:46

Първо скочи ,а после хоп кажи!
Може и да бъде "протоколен" но под формата на този във Варна....Очаквам следващия съдия дя е Еклера.
Само не ми е ясно едно-две неща
-Не можаха ли тези от Динамо да излязат да играят с юношите?
-Както се очертава Лечков да влезе в затвора кой ще отървава от наказания Вуйчовото?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 15 авг 2012 15:20

plamen_ch написа:Първо скочи ,а после хоп кажи!
Може и да бъде "протоколен" но под формата на този във Варна....Очаквам следващия съдия дя е Еклера.
Само не ми е ясно едно-две неща
-Не можаха ли тези от Динамо да излязат да играят с юношите?
-Както се очертава Лечков да влезе в затвора кой ще отървава от наказания Вуйчовото?

Отделяй повече време да се притесняваш за твоя отбор, а не за нашия. Виждам, че и теб много те е яд, че сме станали шампиони и няма какво да се коментира с теб. Виж потърси "iliyan", с него ще завържете страшна приказка ;)

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 15 авг 2012 16:25

Защо да ме е яд? Аз си докарах не лош доход чрез букмейкъра от участието на "шампиона" в квалификацията за ШЛ....
Да знаеш ,че много ми липва още един такъв участник като Левски например.
Иначе по какъв начин станахте шампиони се видя именно в тези квалификации и що ви чинят титлата и купата...
За моя отбор няма какво да се "притеснявам" защото в юго-запада се продаваме по-трудно.Вие един път слязохте малко по-надолу от София и противникът ви трябваше да играе с децата,втория път /в Симитли/ трябваше да подлагат Чворович на детектор на лъжата макар точно Симитли да не са най-яркият пример зя честност и феърплей....

KitKat
Контакти:

Мнениеот KitKat » 15 авг 2012 16:41

plamen_ch написа: Иначе по какъв начин станахте шампиони и що ви чинят титлата и купата...

Аха, значи друг, ако беше станал шампион, в Европа щеше да е друго? Видя се какво направиха първите в класирането на А група и финалистът за Купата на България. То по твоята супер странна логика по-добре да няма шампион, защото "...се видя именно в тези квалификации...".

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 15 авг 2012 16:47

По добре да няма футбол с това управление или поне да не се излагаме в Европа.
Не знам пък какви претенции може да има някой към представянето на Локо-то , те поне единствени паднаха прави и не хленчеха като други.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 15 авг 2012 19:27

Видео от мача:
[offtopic]http://ludogorets.com/news.html?news_group=4&full_news=347[/offtopic]

Едно от малкото неща, които успях да видя е хубавия пас на Костадинов към Гъргоров при последния гол. Нарушението при втория гол не се вижда, но варненци го изкараха толкова важно, че едва ли не ако го нямаше и голът нямаше да падне. Гледам видеото - то нарушението е в нашето поле и после правим контра. Нито футболистът на "Черно море" можеше да се върне, нито ми е ясно как така М.Иванов удари някой с лакът в лицето с неговия ръст. Спорните положения липсват от репортажа, защото явно е отрязан от нашите. Аз съм против тези неща, нека да се вижда всичко.

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 авг 2012 07:01

Интересна дискусия е станала ;) Не е ли време Лудогорци да свалят розовите очила :lol: Не може всички да са грешни само феновете на Лудогорец да са прави а ;) Замислете се на този факт ;)
Всички казват , че съдията се е подложил само от Лудогорец - не е вярно ! Хайде слезте на земята и се осъзнайте !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 17 авг 2012 17:24

Ахааа!!! Изтрили сте съдийската тема.Неудобничка ви се оказа нещо,а? И съдийската комисия,и тя: ала-бала,бла-бла-бла! Хем тъй,хем тъй! Лопати-фурнаджийски! Хем можели (съдиите) по прецизно,хем нищо не казват.Това,че нямат наряди,въобще не ни топли!
http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=291007
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 авг 2012 17:50

KIL написа:Ахааа!!! Изтрили сте съдийската тема.Неудобничка ви се оказа нещо,а? И съдийската комисия,и тя: ала-бала,бла-бла-бла! Хем тъй,хем тъй! Лопати-фурнаджийски! Хем можели (съдиите) по прецизно,хем нищо не казват.Това,че нямат наряди,въобще не ни топли!
http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=291007

Тц, тц... само да знаеш, че в нашия форум нямаме модератор, които дори да иска да ни трие темите. Съдийската комисия потвърждава, че някакви медии си пишат свободни съчинения. А наряди нямат, защото предния кръг имаха. Моля те да ми посочиш един главен съдия, който е свирил в първия кръг и има наряд за втория ;)

Върни се в “Лудогорец”