Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот BRF » 03 авг 2012 12:50

Обичам Левски написа:Ако всички фенове бяха като мен и ходеха по стадионите бг футбола щеше да върви напред,но за съжаление вие обичате да мразите и никога няма да отидете да погледате просто футбол и да опитате помогнете със нещо

Ами ти с какво помагаш!Ходил бил на мачове :o !Наистина доста лицемерно левскар да защитава Дунав.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 03 авг 2012 12:53

сини шампиони написа:И аз като съм от Разград какво сега трябва да ставам фен на това измислено отборче ли? Цял живот съм си бил Левскар и такъв ще си умра,но да отида да подкрепям Лудогорец никога няма да стане.Радвам се за успехите им,но да ходя да ги подкрепям когато играят с Левски това никога няма да стане.На техен мач съм ходил само веднъж и това беше като играха с Левски. ;)

Нямам нищо против да си от Левски, но да не подкрепяш отбора от града си е курвенско поведение...измислено отборче вика, Лудогорец винаги го е имало, това, че ти си живял в информационно затъмнение и не си ходил на мачове у В група си е твой проблем.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 авг 2012 13:06

Captain Stottlemeyer написа:
T&T написа:
Обичам Левски написа:Как да ме разберете като не сте от град,който доскоро футбол нямаше.Пълен хаос владееше русенския футбол.Дядо ми е бил левскар,баща ми е левскар,аз съм левскар и децата ми ще бъдат левскари,НО никога няма да спра да подкрепям русенския футбол със каквото мога.

Кофти наследствен ген имаш :lol: .....

Нали, друго си е да бъдеш като една майничка, пишеща във форума - върл фен на "Реал" - Мадрид. Тя сигурно е с "кралски" гени. 8-)
Що се отнася до "задължителната" подкрепа към местните отбори - голяма глупост, която се повтаря непрекъснато във форума. Любовта не се базира на географски принцип, момчета и момичета. По същата логика русенци трябва да се влюбват задължително в русенки, пловдивчани трябва да се влюбват задължително в пловдивчанки, българите задължително трябва да се влюбват в българки и т.н... ;)

+1
За мен това си е абсолютно избиване на комплекси..
Всеки си има глава на раменете и сам за себе си решава кого и какво да подкрепя!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 03 авг 2012 13:19

Rodn1 написа:С една дума не бъдете курви и си подкрепяйте местният отбор.Всичко останало е тъпотия.
А за тези,които са 'фенове' на Чужди отбори не ми се отваря дума.

100% съгласен! Аз съм от Варна и ме интересува само Черно море, а за Левски и ЦСКА ме боли оная работа - комунистически отбори спечелили фалшиви трофеи с купуване на мачове и съдии! Дано повече провинциални отбори се съживят и станат силни , да ги видим къде ще отидат Левски и ЦСКА!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 03 авг 2012 13:19

Обичам Левски- ти си неосъзнат гей, с твоите би сексуални наклонности към подкрепата на два отбора. Няма такова раздвоение на личността... потърси спешна помощ. И имам един въпрос към тебе, колко човека, фенове на Дунав си видял да се боцкат?

Относно темата. Аз категорично не подкрепям, Дунав да е сателит или да има каквито и да интимни отношения и да обслужва орално интересите на който и да е било друг отбор!

И смешнико, Обичам Левски, не се изказвай от името на останалите русенци, ти си един психично болен хибродо- хермафродит, киснещ по цял ден във форумите! Ценностната ти система вече тотално прецакана, няма да се очудя, след няколко години и аналният ти отвор да е толкова прецакан! :) :) :)
Ела ми кажи на мач, че съм хероинов нарко :lol: :lol: :lol: Такива мижитурки, като този смешник Обичам Левски, са срам за интелектуалното ниво на Русенци. Извинявам се, на феновете на другите отбори за невежеството и футболната некомпетенция на това напикано келешче!
Харесаха ми мненията на крАСАВци и anihilator
Последна промяна от pumpo на 03 авг 2012 13:44, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 03 авг 2012 13:26

Captain Stottlemeyer написа:Нали, друго си е да бъдеш като една майничка, пишеща във форума - върл фен на "Реал" - Мадрид. Тя сигурно е с "кралски" гени. 8-)
Що се отнася до "задължителната" подкрепа към местните отбори - голяма глупост, която се повтаря непрекъснато във форума. Любовта не се базира на географски принцип, момчета и момичета. По същата логика русенци трябва да се влюбват задължително в русенки, пловдивчани трябва да се влюбват задължително в пловдивчанки, българите задължително трябва да се влюбват в българки и т.н... ;)

Супер, но защо във футболно отношение 99,9% се влюбват в две "софиянки", а не в различни клубове? :P

А и за да се влюбиш не трябва ли да си зърнал поне веднъж любимия човек на живо или тяхното влюбване е тип "Ангелинка" или телевизионна любов? Да не говорим, че "влюбването" във футболен клуб става в най-ранна детска възраст, когато човек е ходил на стадиона на любимия си отбор и се е запалвал по него, докато тук става въпрос за най-обикновено избиване на комплекси за малоценност. ;)

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 03 авг 2012 13:37

Всеки може да е от който си отбор иска и е някак глупаво да спорите 10 страници, че момчето не е фен на Дунав. То бива комплекси, бива, ама чак пък толкова....

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 03 авг 2012 13:41

Tука май някои хора се опитват да се правят на психоаналитици,какво ви интересува кой на кого е фен, гледайте си вашите отбори какво скачате и заклеймявате този или онзи,ако иска и десет отбора ще поддържа човека,докога с тия бетонни глави.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 авг 2012 13:48

boys85 написа:Супер, но защо във футболно отношение 99,9% се влюбват в две "софиянки", а не в различни клубове? :P

не виждам нищо странно в това, след като Левски и ЦСКА са най-популярните български отбори, напълно логично е да имат и толкова широка фенска маса!На всякъде по света това се счита за нещо нормално, само в България е обратното и типично по български се пишем за големи патриоти, а всъщност сме псевдо такива!Друг е въпросът, че причините за отлива от трибуните са съвсем други! ;)

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 03 авг 2012 14:08

Обичам Левски написа:И хайде да спрем омразата между клубовете във България и заедно да си подадем ръка със цел да вдигнем Българския футбол на ниво на ,което е било във времето на нашите бащи и дядовци ;)

+ 1 :) Така трябва да е, дано и в Плевен да се намерят още по - сериозни инвеститори от тези в момента и догодина Спартак да е в А Група :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Върни се в “Лудогорец”