http://en.wikipedia.org/wiki/Agyemang_Opoku
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FJIXyJ5asO4[/youtube]
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
D.Georgiev написа:Няма да стане така момчета. До тук единствено Кейшара и донякъде Чворович са качествени попълнения. Трябва ни доказал се нападател, а не някакви момчета, правили добри мачове в третия свят. Да правят каквото искат за другите постове, но да не направиш нищо за най-голямата си слабост през сезона си е пропуск. Какво да кажем за Гуела и Бургзорг? Сигурен съм, че Бургзорг няма да зигирае повече от 200 мин. през следващия сезон и съм готов да се обзаложа с когото кажете. Гуела пък не е виждал професионален футбол от година. Очаквах доста по-идейна селекция и се надявам да има план Б. Ако се приключи с тези играчи ще съм разочарован.
tsonpen написа:D.Georgiev написа:Няма да стане така момчета. До тук единствено Кейшара и донякъде Чворович са качествени попълнения. Трябва ни доказал се нападател, а не някакви момчета, правили добри мачове в третия свят. Да правят каквото искат за другите постове, но да не направиш нищо за най-голямата си слабост през сезона си е пропуск. Какво да кажем за Гуела и Бургзорг? Сигурен съм, че Бургзорг няма да зигирае повече от 200 мин. през следващия сезон и съм готов да се обзаложа с когото кажете. Гуела пък не е виждал професионален футбол от година. Очаквах доста по-идейна селекция и се надявам да има план Б. Ако се приключи с тези играчи ще съм разочарован.
Двамата на проби не са сигурни. Дори и да ги вземат и двамата, съм сигурен, че ще има още 1-2-ма нови. Филмът още не е свършил
ЛУДОГОРЕЦ написа:Истината е,че ни трябва класен нападател.Но те струват много,много.И от ляво не сме добре също,но ще видиме.
WARrior написа:ЛУДОГОРЕЦ написа:Истината е,че ни трябва класен нападател.Но те струват много,много.И от ляво не сме добре също,но ще видиме.
Е вие какъв искате???Нападател за 20 милиона ли бе![]()
![]()
За Лудогорец парите не са проблем,за 3 милиона да кажем,може да се намери доста качествен нападател.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта