Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец

Мнениеот tsonpen » 10 юни 2012 13:09

Изображение

http://en.wikipedia.org/wiki/Agyemang_Opoku

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FJIXyJ5asO4[/youtube]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 10 юни 2012 13:48

Няма да стане така момчета. До тук единствено Кейшара и донякъде Чворович са качествени попълнения. Трябва ни доказал се нападател, а не някакви момчета, правили добри мачове в третия свят. Да правят каквото искат за другите постове, но да не направиш нищо за най-голямата си слабост през сезона си е пропуск. Какво да кажем за Гуела и Бургзорг? Сигурен съм, че Бургзорг няма да зигирае повече от 200 мин. през следващия сезон и съм готов да се обзаложа с когото кажете. Гуела пък не е виждал професионален футбол от година. Очаквах доста по-идейна селекция и се надявам да има план Б. Ако се приключи с тези играчи ще съм разочарован.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 юни 2012 14:01

D.Georgiev написа:Няма да стане така момчета. До тук единствено Кейшара и донякъде Чворович са качествени попълнения. Трябва ни доказал се нападател, а не някакви момчета, правили добри мачове в третия свят. Да правят каквото искат за другите постове, но да не направиш нищо за най-голямата си слабост през сезона си е пропуск. Какво да кажем за Гуела и Бургзорг? Сигурен съм, че Бургзорг няма да зигирае повече от 200 мин. през следващия сезон и съм готов да се обзаложа с когото кажете. Гуела пък не е виждал професионален футбол от година. Очаквах доста по-идейна селекция и се надявам да има план Б. Ако се приключи с тези играчи ще съм разочарован.

Двамата на проби не са сигурни. Дори и да ги вземат и двамата, съм сигурен, че ще има още 1-2-ма нови. Филмът още не е свършил ;)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 10 юни 2012 14:05

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Няма да стане така момчета. До тук единствено Кейшара и донякъде Чворович са качествени попълнения. Трябва ни доказал се нападател, а не някакви момчета, правили добри мачове в третия свят. Да правят каквото искат за другите постове, но да не направиш нищо за най-голямата си слабост през сезона си е пропуск. Какво да кажем за Гуела и Бургзорг? Сигурен съм, че Бургзорг няма да зигирае повече от 200 мин. през следващия сезон и съм готов да се обзаложа с когото кажете. Гуела пък не е виждал професионален футбол от година. Очаквах доста по-идейна селекция и се надявам да има план Б. Ако се приключи с тези играчи ще съм разочарован.

Двамата на проби не са сигурни. Дори и да ги вземат и двамата, съм сигурен, че ще има още 1-2-ма нови. Филмът още не е свършил ;)

И да ги вземат и да не ги вземат, ако трябва само още един нов да има, но да е нападател и да е добър. За лявото крило пак нищо не направихме. Не сме цъфнали на някои постове за да търсим 3-ти избор за други. Дано си прав, но тези 1-2-ма нови да не се от типа на тия последните.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 юни 2012 14:38

Статия с информация от клиниката, където играчите са минали прегледи:
http://www.monitor.bg/article?id=341482

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 10 юни 2012 19:54

И двата имат добра визитка,но затова нали са на проби да им се видят качествата

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 юни 2012 13:17

Мълвата носи неизвестен офанзивен холандец:
http://topsport.ibox.bg/news/id_1485635588

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 11 юни 2012 15:18

Истината е,че ни трябва класен нападател.Но те струват много,много.И от ляво не сме добре също,но ще видиме.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 11 юни 2012 15:59

ЛУДОГОРЕЦ написа:Истината е,че ни трябва класен нападател.Но те струват много,много.И от ляво не сме добре също,но ще видиме.

Е вие какъв искате???Нападател за 20 милиона ли бе :mrgreen: :mrgreen:
За Лудогорец парите не са проблем,за 3 милиона да кажем,може да се намери доста качествен нападател.
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 11 юни 2012 20:31

WARrior написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Истината е,че ни трябва класен нападател.Но те струват много,много.И от ляво не сме добре също,но ще видиме.

Е вие какъв искате???Нападател за 20 милиона ли бе :mrgreen: :mrgreen:
За Лудогорец парите не са проблем,за 3 милиона да кажем,може да се намери доста качествен нападател.

Нападател за А група, който струва 3 000 000 евро ми се струва много скъп! То както казваш изглежда пари има, но има още строителство! Стадиона е до никъде! Там има още 3 или 4 милиона да се вложат, че да се довърши напълно! Честно казано предпочитам да играят с този отбор и да довършат стадиона, отколкото да вземем някоя набедена звезда за много пари! Има футболисти, които могат да се развият при нас и да повишат цената си, само трябва да ги намерим!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “Лудогорец”