30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 30-ти кръг: "Лудогорец" - "ЦСКА"
Ако ние бяхме 11,щеше да бъде тотален шок,щеше да има протести и т.н.Ако изпаднете,колко хора ще сте?Колкото преди да влезете в "А" група.Не ви подценявам като отбор,защото имате добри футболисти,които играят за доста добри пари.Не е нужно да се отказва,може просто да го бутнат в затвора и готово.А и говоря по принцип,не специално за Домусчиев,оборът се крепи на милионите му.И нещо други-орлите са Пирин Благоевград,един отбор,който заслужава уважение зарадо всичко,което е постигнал и заради школата,която не спира да дава таланти,така че по-полека. 

- D.Georgiev
- Контакти:
bobi_red написа:Ако ние бяхме 11,щеше да бъде тотален шок,щеше да има протести и т.н.Ако изпаднете,колко хора ще сте?Колкото преди да влезете в "А" група.Не ви подценявам като отбор,защото имате добри футболисти,които играят за доста добри пари.Не е нужно да се отказва,може просто да го бутнат в затвора и готово.А и говоря по принцип,не специално за Домусчиев,оборът се крепи на милионите му.И нещо други-орлите са Пирин Благоевград,един отбор,който заслужава уважение зарадо всичко,което е постигнал и заради школата,която не спира да дава таланти,така че по-полека.
Да, преди да влезем в "А" група, ходехме само по около 3000 души на мачовете срещу "Брестник" например. За заплатите - при вас има футболисти, които вземат далеч повече и нищо не играят. Пирин са достойни за уважение, но не и да им се плащат трансферни суми, нали? Прякорът "орли" е наложен доста отдавна, не е измислен тази година. Просто съвпадение. Така че... по-полека

bobi_red написа:Ако ние бяхме 11,щеше да бъде тотален шок,щеше да има протести и т.н.Ако изпаднете,колко хора ще сте?Колкото преди да влезете в "А" група.Не ви подценявам като отбор,защото имате добри футболисти,които играят за доста добри пари.Не е нужно да се отказва,може просто да го бутнат в затвора и готово.А и говоря по принцип,не специално за Домусчиев,оборът се крепи на милионите му.И нещо други-орлите са Пирин Благоевград,един отбор,който заслужава уважение зарадо всичко,което е постигнал и заради школата,която не спира да дава таланти,така че по-полека.
Пирин са орлета, Лудогорец - орли. Това не е измислено през последните 2-3 години, макар и доста хора да са го научили наскоро. Колко хора ще сме ако изпаднем от А група едва ли скоро ще видиш.

[center]
[/center]

Да,прав си,ако трябва да сме точни,Пирин са орлета,но това не е съществена разлика.Смея да твърдя и да се съглася с мнението на немалко хора,че това,което прави Домусчиеве връхната точка,апогеят на футболната мафия у нас,на футбола управляван от престъници.Опитва се да прави това,което направи Литекс преди години,да стане шампион в първия си сезон в "А" група.Това е целта на самозабравилия се собственик на този клуб.Надявам се в сряда ЦСКА да победи и да покаже,че някои неща не се купуват с пари.Като сте толкова многобройна публика,колко бяхте в Бургас?Чак ми е смешно да споря с фен на Лудогорец на тема публика. 

Последна промяна от bobi_red на 20 май 2012 21:35, променено общо 2 пъти.
bobi_red написа:Да,прави си,ако трябва да сме точни,Пирин са орлета,но това не е съществена разлика.Смея да твърдя и да се съглася с мнението на немалко хора,че това,което прави Домусчиеве връхната точка,апогеят на футболната мафия у нас,на футбола управляван от престъници.Опитва се да прави това,което направи Литекс преди години,да стане шампион в първия си сезон в "А" група.Това е целта на самозабравилия се собственик на този клуб.Надявам се в сряда ЦСКА да победи и да покаже,че някои неща не се купуват с пари.Като сте толкова многобройна публика,колко бяхте в Бургас?Чак ми е смешно да споря с фен на Лудогорец на тема публика.
Хе-хе - в Бургас... Около 3000 бяхме. Публиката на другия отбор е свързана с град 10 пъти по-голям от Разград, а беше не повече от 2.5 пъти повече от нас. Но количеството не е важно. Нашата публика не се опита да опорочи мача и по мнението на мнозина надвика отсрещната страна.
Нещо не разбрах какво му е лошото Лудогорец да се бори за шампионска титла. Едва ли не го смяташ за престъпно. Отборът не доказа ли с резултатите си, че е най-стабилният клуб у нас? Взе Купата и ще завърши на първо или второ място в шампионата. Никой друг отбор няма такъв комплексен успех през тази година. И това трябва много да ви притеснява!

[center]
[/center]

Надвикали Локомотив Пловдив!?!?!?Стегнете се малко.Хубаво,играйте добре,ама след като купувате мачове и съдии за какво друго да го смятам?През първия полусезон играехте приятен футбол,но за пролетния полусезон не мога да кажа същото нещо-предимно разходки,излизания с юношите и т.н. 

bobi_red написа:Надвикали Локомотив Пловдив!?!?!?Стегнете се малко.Хубаво,играйте добре,ама след като купувате мачове и съдии за какво друго да го смятам?През първия полусезон играехте приятен футбол,но за пролетния полусезон не мога да кажа същото нещо-предимно разходки,излизания с юношите и т.н.
Играхме добре и ни порязаха срещу допингираните прасета!
Желая успех на Лудогорец и призовавам феновете му да не спорят с феновете на така наречените софийски грандове, които не могат да закарат 3000 софиянци/живущи в София/ на мач в Пловдив, пък камо ли на мач някъде по-далече. Ако футболът в провинцията се развива по пътя на Литекс и Лудогорец, то скоро фенове на ЦСКА и Левски няма да останат, тъй като софиянци си имат други грижи на главите, а феновете от малките градове и селата ще се върнат към корените си. Не е важно колко фенове има на книга един отбор - важното е колко от тях дават мило и драго от себе си и отделят от парите и времето си да го следват навсякъде.
Последна промяна от T&T на 20 май 2012 22:24, променено общо 1 път.
Смешници, ще ви смажем в селското ви градче....
Есента ми бяхте симпатични, но след тези съдийски подпирания и купуване на мачове не мога да ви дишам...
За какви публики ми говорите???
Поне 1/3 от България е червена...
Есента ми бяхте симпатични, но след тези съдийски подпирания и купуване на мачове не мога да ви дишам...
За какви публики ми говорите???
Последна промяна от etgecata1 на 20 май 2012 22:29, променено общо 1 път.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
-
- Контакти:
etgecata1 написа:Смешници ще ви смажем в селското ви градче....
За какви публики ми говорите...
Абе хора, ако искате 100% да стане червена и да не играем първенство. Защо все ги мерите по популярност тия отбори? Аз гледам Лудогорец защото съм от Разград и след 15 години пауза пак прогледах БГ футбол - ами имат мачове, в които играта им ме кефи супер много! Това е. Ако я направим срещу ЦСКА ще е супер! Ако не - здраве да е.