plamen_ch написа: От четири мача три ви ги дадоха или поне лекичко ви подбутнаха съдиите.Къде червен картон ,къде някоя идруга засада при гол....
Ко речи, ко

Ти освен с Гоцето, другите мачове гледа ли ги, хейтърче !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
plamen_ch написа: От четири мача три ви ги дадоха или поне лекичко ви подбутнаха съдиите.Къде червен картон ,къде някоя идруга засада при гол....
snakebite написа:plamen_ch написа: От четири мача три ви ги дадоха или поне лекичко ви подбутнаха съдиите.Къде червен картон ,къде някоя идруга засада при гол....
Ко речи, ко![]()
plamen_ch написа:snakebite написа:plamen_ch написа: От четири мача три ви ги дадоха или поне лекичко ви подбутнаха съдиите.Къде червен картон ,къде някоя идруга засада при гол....
Ко речи, ко![]()
Аз кагато съм гледал мачове в "А" група ти сигурно си ходел прав под масата,а в Разград сте казвали на футболната топка "тиква".
hijack1 написа:Той е бил фен на благоевградския Пирин тогава и това са му били мачовете в А група, ама нали сега тях ги няма и е решил да се пребоядиса
tsonpen написа:Вече имаме първи впечатления от новия сезон. По-ясни ще станат нещата като мине почивката и изиграем още няколко кръга. Но от сега можем да коментираме това, което ни вълнува, защото дискусията започна. Преди старта на сезона някои казаха, че Лудогорец ще повтори успеха. Сега има и мнение, че няма да се преборим за първото място и скоро ще се издъним. Левски в момента е основен съперник на Лудогорец, но сините натрупаха точки и голове от 3 домакинства и едно гостуване в Монтана. Не знаем как ще играе ЦСКА с всичките си футболисти и ще бъде ли фактор Ботев Пловдив. Явно Литекс и тази година няма да се бори за първото място, но ще бъде ли отново в услуга на червените? Тази година първенството изглежда по-слабо. Това не е добре. Изглежда едва ли не, че е възможно два или три отбора да натрупат равен брой точки и една или две грешки да решат битката, вместо да има обрати и неочаквани резултати. Допълнително липсата на ТВ излъчване спуска сериозна мъгла и се говорят какви ли не неща, не можем и да придобием представа как са постигнати някои интересни резултати.
Мисля, че абсолютно задължителната цел на Лудогорец през този сезон е класиране за евротурнирите. Това е важно за развитието на отбора.
Титлата от изтеклия сезон обаче задължава и в борбата за нова титла, разбира се.
BRF написа:Дълго мнение си изписъл!Добри въпроси!Единственното което ме шокира е подчертаното!Как точно ще ни е в услуга Литекс след като........ни биха в първия кръг
?Освен ако под червените имаш впредвид някой друг отбор,а не ЦСКА
?
hijack1 написа:BRF написа:Дълго мнение си изписъл!Добри въпроси!Единственното което ме шокира е подчертаното!Как точно ще ни е в услуга Литекс след като........ни биха в първия кръг
?Освен ако под червените имаш впредвид някой друг отбор,а не ЦСКА
?
Хайде не се прави, че не знаеш....Предпоследния кръг на миналото първенство ви пуснаха абсолютно смешни голове за да биете точно преди сблъсъка с нас, Стоичков на пресконференцията беше ухилен до уши, а след 2 седмици излиза новина, че Гришата и Стоичков ще влизат в ЦСКА + 10 от най-добрите им играчи. Няма нищо съмнително нали
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта