Шансовете на Лудогорец за титлата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Шансовете на Лудогорец за титлата

Мнениеот snakebite » 12 сеп 2012 17:48

plamen_ch написа: От четири мача три ви ги дадоха или поне лекичко ви подбутнаха съдиите.Къде червен картон ,къде някоя идруга засада при гол....

Ко речи, ко :lol:
Ти освен с Гоцето, другите мачове гледа ли ги, хейтърче !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 12 сеп 2012 18:19

Защо се занимаваш с този не знам! Оставяй го да си лае! И какво Гоце, та той има повече мнения в нашия форум, а не в техния! :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 14 сеп 2012 12:05

snakebite написа:
plamen_ch написа: От четири мача три ви ги дадоха или поне лекичко ви подбутнаха съдиите.Къде червен картон ,къде някоя идруга засада при гол....

Аз кагато съм гледал мачове в "А" група ти сигурно си ходел прав под масата,а в Разград сте казвали на футболната топка "тиква".

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 сеп 2012 12:35

Колко лошо говори това за теб.. значи за толкова много години не си порастнал, но пък си се изградил като достоен злобил.

Не си добре дошъл в този подфорум!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 сеп 2012 16:26

plamen_ch написа:
snakebite написа:

Аз кагато съм гледал мачове в "А" група ти сигурно си ходел прав под масата,а в Разград сте казвали на футболната топка "тиква".

Дали ??? Каква А група,бе..след като Пирин Гоце Делчев...даже и в Б група се появяваше много рядко, откакто гледам футбол, ама ти май си прикрит чорбар, толкова злоба към Лудогорец само фен на ЦСКА може да излъчва !!
А между другото съм гледал Пирин Гоце Делчев в РАзград през сезон 1984-85, айде сметни на колко години съм ;)
Имаше един Макриев, Гочето Василев от Локо Пловдив (той беше на 39 години тогава !)
Пирин изпадна тогава и се завърна след 10 години....в Б група, не в А !!
Сори за офтопика, но трябва да отговоря на нападките
А за "тиквата" няма какво да коментирам....толкова е смешно..
ЛУДОГОРЕЦ

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 14 сеп 2012 17:07

Той е бил фен на благоевградския Пирин тогава и това са му били мачовете в А група, ама нали сега тях ги няма и е решил да се пребоядиса :lol:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 сеп 2012 18:53

hijack1 написа:Той е бил фен на благоевградския Пирин тогава и това са му били мачовете в А група, ама нали сега тях ги няма и е решил да се пребоядиса :lol:

Мдаа..май. май Пирин ама другия ще да е бил ;)
Абе къде е Илиянчо, взе да ми липсва неговото хейтърстване нещо :)
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 сеп 2012 09:46

tsonpen написа:Вече имаме първи впечатления от новия сезон. По-ясни ще станат нещата като мине почивката и изиграем още няколко кръга. Но от сега можем да коментираме това, което ни вълнува, защото дискусията започна. Преди старта на сезона някои казаха, че Лудогорец ще повтори успеха. Сега има и мнение, че няма да се преборим за първото място и скоро ще се издъним. Левски в момента е основен съперник на Лудогорец, но сините натрупаха точки и голове от 3 домакинства и едно гостуване в Монтана. Не знаем как ще играе ЦСКА с всичките си футболисти и ще бъде ли фактор Ботев Пловдив. Явно Литекс и тази година няма да се бори за първото място, но ще бъде ли отново в услуга на червените? Тази година първенството изглежда по-слабо. Това не е добре. Изглежда едва ли не, че е възможно два или три отбора да натрупат равен брой точки и една или две грешки да решат битката, вместо да има обрати и неочаквани резултати. Допълнително липсата на ТВ излъчване спуска сериозна мъгла и се говорят какви ли не неща, не можем и да придобием представа как са постигнати някои интересни резултати.
Мисля, че абсолютно задължителната цел на Лудогорец през този сезон е класиране за евротурнирите. Това е важно за развитието на отбора.
Титлата от изтеклия сезон обаче задължава и в борбата за нова титла, разбира се.

Дълго мнение си изписъл!Добри въпроси!Единственното което ме шокира е подчертаното :o !Как точно ще ни е в услуга Литекс след като........ни биха в първия кръг :roll: ?Освен ако под червените имаш впредвид някой друг отбор,а не ЦСКА :roll: ?

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 15 сеп 2012 11:05

BRF написа:Дълго мнение си изписъл!Добри въпроси!Единственното което ме шокира е подчертаното :o !Как точно ще ни е в услуга Литекс след като........ни биха в първия кръг :roll: ?Освен ако под червените имаш впредвид някой друг отбор,а не ЦСКА :roll: ?

Хайде не се прави, че не знаеш....Предпоследния кръг на миналото първенство ви пуснаха абсолютно смешни голове за да биете точно преди сблъсъка с нас, Стоичков на пресконференцията беше ухилен до уши, а след 2 седмици излиза новина, че Гришата и Стоичков ще влизат в ЦСКА + 10 от най-добрите им играчи. Няма нищо съмнително нали :lol:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 сеп 2012 14:30

hijack1 написа:
BRF написа:Дълго мнение си изписъл!Добри въпроси!Единственното което ме шокира е подчертаното :o !Как точно ще ни е в услуга Литекс след като........ни биха в първия кръг :roll: ?Освен ако под червените имаш впредвид някой друг отбор,а не ЦСКА :roll: ?

Хайде не се прави, че не знаеш....Предпоследния кръг на миналото първенство ви пуснаха абсолютно смешни голове за да биете точно преди сблъсъка с нас, Стоичков на пресконференцията беше ухилен до уши, а след 2 седмици излиза новина, че Гришата и Стоичков ще влизат в ЦСКА + 10 от най-добрите им играчи. Няма нищо съмнително нали :lol:

Да, имах предивид отминалия сезон. Беше повече от съмнително.
Сега след като победиха ЦСКА, Литекс вероятно ще играят за себе си или поне няма да е същото.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”