9-ти кръг: Лудогорец - Миньор Перник
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 8-ми кръг: Лудогорец - Миньор Перник
Айде Миньоро може да съм от Левски, ама този измислен отбор Лудогорец трябва вече да загуби точки!
[center]1914[/center]
- LEVSKARINYT
- Контакти:
На лицето Adrian Monk да обясня, че ако съпоставим по постове Лудогорец и Левски резултата ще е 9:2 или 10:1, не в полза на Левски. Отделно като взаимовръзки, като местозаставане, като умение кой къде е на терена Лудогорец показа, че е над Левски.
Така че най-нормалното нещо е да победят Миньоро с разлика.
Така че най-нормалното нещо е да победят Миньоро с разлика.
Победа за Лудогорец с 2-0 

- D.Georgiev
- Контакти:
На хубав терен, резултатите на Лудогорец са налице. Без лоши чувства, но в Търговище и Враца бърз и красив футбол трудно можеше да се играе. Ако падне ранен гол, очаквам победа с разлика от поне два гола. Надявам се да няма контузии и да видим Димо Атанасов в игра. Дано да стане хубав мач и зелено-белите да заслужат евентуалната си победа! Успех и на двата отбора!

mad forest написа:petrof написа:runnersa написа:Това е едната гледа точка! Другата е че те биха Левски дето имат доста по-голяма исторя и успехи меко казано а ти искаш да треперят от Минъор! Литекс тая година сме разграден двор а Лудогорец са в серия от 7 поредни победи!
И ти си прав донякъде, но ме подразни, че се изхвърля по този начин. Все пак сме си корав отбор с традиции и история и не може така да ни подценява отбор, дето го има от вчераТрябва да си имаме уважението...
Приятел не се дразни! Просто еуфорията е при нас сега! Много харесвам вашия отбор, заради това че се хвърля много срещу големите отбори, но моля те кажи ми в кой от тези 36 сезона имахте 7 поредни победи? Питам те не да се дразня, а да ти кажа защо се "изхвърлих" с този резултат 3-0!
Поздрави и нека по-добрия отбор победи!
[offtopic]Тотално затъпен!

P.S. Прогноза : 2-0.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Миньор ще ги прецака 1-1 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- 1Neutralen
- Контакти:
Победа за Лудогорец с 2:0 или 3:0. Ако за разиграят, може и повече!
Мача може да бъде лесен или да се закучи.Зависи как тръгне.При ранен гол и опит на Миньор за открит футбол,Лудогорец ще бият с разлика.Ако Миньор се затвори и вкара гол от контра,домакините ще минат през всички кръгове на ада.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Мача може да бъде лесен или да се закучи.Зависи как тръгне.При ранен гол и опит на Миньор за открит футбол,Лудогорец ще бият с разлика.Ако Миньор се затвори и вкара гол от контра,домакините ще минат през всички кръгове на ада.
Много точен коментар.
- CS -KA -KA
ако Бойко Борисов е пак там лудогорец няма да има проблеми ,както беше срещу Враца
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4