ЛЕ: Основна фаза, мач 1: Малмьо - Лудогорец 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ: Основна фаза, мач 1: Малмьо - Лудогорец 1:2
Браво - страхотна победа извоюваха Лудите! Перфектно 1о полувреме и не толкова добро 2о. Един недаден червен картон, раздели шведите от разгромна загуба. Всички от отбора заслужават поздравления, играчите играха с хъс и мотивация за победа - така се прави, и накрая се поздравихме с 3те точки. Станич продължава да израства и скоро ще стане незаменим играч в халфовата линия, Биле игра много добре и почна и той да показва някакъв потенциал - за мен обаче ще си остане на ниво резерва - трябва ни по-добър ЦН. Кайо, Сон, Падт и Нареси - както винаги не разочароваха и играха силно. Чочев липсваше, влезе много късно като резерва, ако беше влязъл по-рано можеше и да не получим гол. Мота като че ли се е освестил малко и почва да показва характер като треньор - отново за мен той не е треньорът за Лудите - дано ме опровергае. Засега почва с гръмка победа в ЕКТ, може и да изненада с 2а срещу Бетис.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ЛЕ: Основна фаза, мач 1: Малмьо - Лудогорец 1:2
Аз ви казах, че избързвате за Мота.
Да не се окаже , че е ТОП попадение ;)
Да не се окаже , че е ТОП попадение ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]