Шампионска лига, (Плейоф), (рев) Лудогорец- Малмьо 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Шампионска лига, (Плейоф), (рев) Лудогорец- Малмьо

Мнениеот bubka » 24 авг 2021 09:05

Първият мач беше трудното да се търси добра домакинска победа, сега на контри ще е лесно. 1:4.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 авг 2021 15:55

Започвам с бЕрата! 8-)
Изображение

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 24 авг 2021 16:57

Аз съм спокоен, въпреки драмата която предстои - в групите сме ! 2:0/3:1 в продължянията/! :geek:
висша математика:314 :idea:

LP250
Контакти:

Мнениеот LP250 » 24 авг 2021 18:02

ELFen написа:Аз съм спокоен, въпреки драмата която предстои - в групите сме ! 2:0/3:1 в продължянията/! :geek:

На Лига Европа...

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 авг 2021 18:31

Забрави да напишеш нещо за литовеца!? :lol:
Изображение

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 авг 2021 20:00

A по коя телевизия ще се излъчва срещата? Дано да не е по платените Диеми, че моят телевизионен приемник сдаде багажа преди няколко часа, а по това време на деня вече няма къде да го мъкна за замяна. :evil:
В краен случай ще съм ви много признателен ако "почерпите" някое линкче от ония, де дават мачовете без пари. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 24 авг 2021 20:34

TristaNNN написа:A по коя телевизия ще се излъчва срещата? Дано да не е по платените Диеми, че моят телевизионен приемник сдаде багажа преди няколко часа, а по това време на деня вече няма къде да го мъкна за замяна. :evil:
В краен случай ще съм ви много признателен ако "почерпите" някое линкче от ония, де дават мачовете без пари. :)

По БТВ етшън .

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 авг 2021 20:44

bsz1916 написа:
TristaNNN написа:A по коя телевизия ще се излъчва срещата? Дано да не е по платените Диеми, че моят телевизионен приемник сдаде багажа преди няколко часа, а по това време на деня вече няма къде да го мъкна за замяна. :evil:

По БТВ етшън .

Благодаря ти. Сега им прегледах програмата на тия, ама никъде не видях потвърждение, че ще излъчват мача, а и искат регистрация за VOYO. :| Ще разчитам на някой добросърдечен колега да ми метне един линк с "другото" излъчване май. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 24 авг 2021 21:09

TristaNNN написа:
bsz1916 написа:

По БТВ етшън .

Благодаря ти. Сега им прегледах програмата на тия, ама никъде не видях потвърждение, че ще излъчват мача, а и искат регистрация за VOYO. :| Ще разчитам на някой добросърдечен колега да ми метне един линк с "другото" излъчване май. :|

По доста чужди ТВ ще го дават мача. Не ловиш ли Аренаспорт Сърбия 4 или Dazn

Върни се в “Лудогорец”