Шампионска лига, (Плейоф), (рев) Лудогорец- Малмьо 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига, (Плейоф), (рев) Лудогорец- Малмьо
Първият мач беше трудното да се търси добра домакинска победа, сега на контри ще е лесно. 1:4.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Аз съм спокоен, въпреки драмата която предстои - в групите сме ! 2:0/3:1 в продължянията/! 
висша математика:31 ≠ 4 
ELFen написа:Аз съм спокоен, въпреки драмата която предстои - в групите сме ! 2:0/3:1 в продължянията/!
На Лига Европа...
A по коя телевизия ще се излъчва срещата? Дано да не е по платените Диеми, че моят телевизионен приемник сдаде багажа преди няколко часа, а по това време на деня вече няма къде да го мъкна за замяна.
В краен случай ще съм ви много признателен ако "почерпите" някое линкче от ония, де дават мачовете без пари.
В краен случай ще съм ви много признателен ако "почерпите" някое линкче от ония, де дават мачовете без пари.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:A по коя телевизия ще се излъчва срещата? Дано да не е по платените Диеми, че моят телевизионен приемник сдаде багажа преди няколко часа, а по това време на деня вече няма къде да го мъкна за замяна.![]()
По БТВ етшън .
bsz1916 написа:TristaNNN написа:A по коя телевизия ще се излъчва срещата? Дано да не е по платените Диеми, че моят телевизионен приемник сдаде багажа преди няколко часа, а по това време на деня вече няма къде да го мъкна за замяна.![]()
По БТВ етшън .
Благодаря ти. Сега им прегледах програмата на тия, ама никъде не видях потвърждение, че ще излъчват мача, а и искат регистрация за VOYO.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:bsz1916 написа:TristaNNN написа:A по коя телевизия ще се излъчва срещата? Дано да не е по платените Диеми, че моят телевизионен приемник сдаде багажа преди няколко часа, а по това време на деня вече няма къде да го мъкна за замяна.![]()
По БТВ етшън .
Благодаря ти. Сега им прегледах програмата на тия, ама никъде не видях потвърждение, че ще излъчват мача, а и искат регистрация за VOYO.Ще разчитам на някой добросърдечен колега да ми метне един линк с "другото" излъчване май.
По доста чужди ТВ ще го дават мача. Не ловиш ли Аренаспорт Сърбия 4 или Dazn