ЛЕ, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - Антверпен | 22.10.2020г. | 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - Антверпен | 22.10.2020г. |
Ще ми се 3:1, но по-вероятно е 2:1 

висша математика:31 ≠ 4 

Тия са взели Джордан Лукаку, по-малкия брат на Ромелу. И тоя бая здравичък.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Ако Лудогорец се държат стегнато си взимат мача . То В ЛЕ няма лесно . Но са се спрявяли с по трудни съперници най-важна е играта която ще покажат.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
- grozdanovdng78
- Контакти:
Отбора се подсили във всички линии, само трябва да се сработят и шансовете за победа ще дойдат. Аз съм по-скоро оптимист за излизане от групата. Иначе ако играта им тръгне очаквам победа с 2 гола разлика.
ImmortaL_1000 написа:Ако Лудогорец се държат стегнато си взимат мача . То В ЛЕ няма лесно . Но са се спрявяли с по трудни съперници най-важна е играта която ще покажат.
Проблема не е в стегнатоста. Проблема е, че все още не са сработени, както каза Грозданов. Когато се сработят, отбора ще има друго лице. Не сме имали толкова много играчи с добра класа.
Дано да успечт в този мач. В първите мачове винаги сме се представили добре. Очаквам победа.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Прогнозирам резултат 2-1 с индивидуални проблясъци от страна на домакините, смятам че испанчето с номер 9 ще вършее в този мач. Иначе е рано да се правят всякакви сметки кой ще излезе от групата, най-малкото трябва да минат поне 3-4 мача, за да се види кой как играе и съответно как ще се завъртят точките. Аз не мисля, че Тотнъм ще запише 6 победи, но да видим, де. Групата ви определено е непредсказуема и очаквам много интересни двубои.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Тези са ми пълна енигма, добре си вървят в Бългия. Видяхме как оня ден Брюж победи Зенит като гост, така че!
1Х2 си от всякъде мача, дано само да не загубим!
1Х2 си от всякъде мача, дано само да не загубим!
Ако не ги пресираме от 1ва минута не очаквам добър развой на срещата. Много грешки в защитата допускаме. Ясно е, че трябва да вкараме поне 2 за да имаме по-добри шансове за победа. Един гол няма да ни е достатъчен.
Лудогорец: Илиев, Сисиньо, Вердон, Терзиев, Недялков, Баджи, Сантана, Янков, Каули Оливейра, Марин, Десподов