ШЛ (реванш) - ФК Мол Види - Лудогорец - 01.08.2018 - 21.00ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- grozdanovdng78
- Контакти:
Re: ШЛ (реванш) - ФК Мол Види - Лудогорец - 01.08.2018 - 21.00ч.
Според мен всичко ще е до първия гол. Ако Лудогорец вкарат още в първото полувреме унгарците отиват на разлика. Унгарците могат да вкарат само от статично положение, тогава ще се случи един от вариантите между мачовете с Милсами или Хофенхайм. Ако се стигне до продължения то унгарците ще са по-уморени и Лудогорец ще вкарат. Стигне ли се до дузпи Лудогорец ще отпаднат, защото бразилците по принцип не умеят да бият дузпи. Успех и на трита отбора в евротурнирите.
bsz1916 написа:kiril.a.d написа:А на мен ми се мержелее резултата от Рига...В Лудогорец, не могат да правят разлика м/у България и Европа, за което си е виновен Домуса, осигурявайки им съдийски комфорт, у нас!
И за това губят по Европа, дори от много по-слаби от тях отбори, тъй като не разбират, как така отбора не ще да падне!!!
НО, Домуса да си му мисли! - ако не бяха агаларщините му тук, можеше отбора да се бори дори за 1/4 финал в ШЛ... Няма да се учудя, ако отпаднат, като от Милсами, с великия Бруто Рибейро начело...
По - глупав коментар от този отдавна не бях срещал . Лудогорец затова губел в Европа !!!??? Лудогорец за 7 години има около 70 мача в Европа . Два пъти е играл в групите на ШЛ и ЛЕ . За този период Левски само веднъж е отстранявал отбор в ЕКТ - отбора на Сутиеска . А какво да кажем за Микре Юнайтед с едва 3 мача в Европа . Дори да приемим компромиса на УЕФА , да ги допусне до участие в ЕКТ като наследник на Литекс - какви успехи има Литекс в Европа ?

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
kiril.a.d написа:bsz1916 написа:kiril.a.d написа:А на мен ми се мержелее резултата от Рига...В Лудогорец, не могат да правят разлика м/у България и Европа, за което си е виновен Домуса, осигурявайки им съдийски комфорт, у нас!
И за това губят по Европа, дори от много по-слаби от тях отбори, тъй като не разбират, как така отбора не ще да падне!!!
НО, Домуса да си му мисли! - ако не бяха агаларщините му тук, можеше отбора да се бори дори за 1/4 финал в ШЛ... Няма да се учудя, ако отпаднат, като от Милсами, с великия Бруто Рибейро начело...
По - глупав коментар от този отдавна не бях срещал . Лудогорец затова губел в Европа !!!??? Лудогорец за 7 години има около 70 мача в Европа . Два пъти е играл в групите на ШЛ и ЛЕ . За този период Левски само веднъж е отстранявал отбор в ЕКТ - отбора на Сутиеска . А какво да кажем за Микре Юнайтед с едва 3 мача в Европа . Дори да приемим компромиса на УЕФА , да ги допусне до участие в ЕКТ като наследник на Литекс - какви успехи има Литекс в Европа ?
ситурно е много глупав, ама защото и ти почваш да мислиш като левскарин, само за успехите, а забравяш за загубите и то от малки отбори, като Милсами, Жалгирис, Апоел...че и Копенхаген, не е по-силен от Лудогорец! - надявам се тази година да го докажем
...
Не бе просто му тежи това 11:1 ли е 12:1 и аз вече незнам от миналия сезон.
kiril.a.d написа:bsz1916 написа:kiril.a.d написа:А на мен ми се мержелее резултата от Рига...В Лудогорец, не могат да правят разлика м/у България и Европа, за което си е виновен Домуса, осигурявайки им съдийски комфорт, у нас!
ситурно е много глупав, ама защото и ти почваш да мислиш като левскарин, само за успехите, а забравяш за загубите и то от малки отбори, като Милсами, Жалгирис, Апоел...че и Копенхаген, не е по-силен от Лудогорец! - надявам се тази година да го докажем
...
Не могат да играят финал, все ще отпаднат от някой.
Достатъчно е, че влизат по-често в групите.
Има два софийски "гранда", единия създаден служебно, не е успявал да прескочи и един кръг на УЕФА, а ШЛ не е и няма да помирише скоро

kiril.a.d написа:А на мен ми се мержелее резултата от Рига...В Лудогорец, не могат да правят разлика м/у България и Европа, за което си е виновен Домуса, осигурявайки им съдийски комфорт, у нас!
Мноого точно написано с тази разлика,че това се отнася единствено за Левски! На Левски цялата му игра е настроена да играе в комбина със съдиите. За това и в Европа отпадат още първия кръг от аматьорски джуджета

За мен Лудогорец е много по-класния отбор и най-нормалното нещо е да продължи. За мен шансовете са 80:20 в полза на Лудогорец. Просто чисто футболните им аргументи са много по-солидни. Унгарците в първия мач нищо не играха,не видях нищо смислено от тях.
honda написа:За мен Лудогорец е много по-класния отбор и най-нормалното нещо е да продължи. За мен шансовете са 80:20 в полза на Лудогорец. Просто чисто футболните им аргументи са много по-солидни. Унгарците в първия мач нищо не играха,не видях нищо смислено от тях.
Шансовете са 100:0 в полза на Лудогорец! В първия мач просто никой не се сети да изтегли напред 11-те маджари, които бяха застанали пред голлинията.
Sole написа:kiril.a.d написа:А на мен ми се мержелее резултата от Рига...В Лудогорец, не могат да правят разлика м/у България и Европа, за което си е виновен Домуса, осигурявайки им съдийски комфорт, у нас!
Мноого точно написано с тази разлика,че това се отнася единствено за Левски! На Левски цялата му игра е настроена да играе в комбина със съдиите. За това и в Европа отпадат още първия кръг от аматьорски джуджета
Абсолютно точен коментар! Съдиите че помагат на Лудогорец никой не може да отрече. За Левски обаче съдийската подкрепа е нещо абсолютно задължително и си се разбира от самосебе си! Левски излизат с нагласата че съдията е длъжен да ги подпира и в малкото мачова в които съдията пак си ги бута, но не достатъчно брутално реват като вдивица за кур, против съдиите! Гледал съм им наглите фенове - говедото влиза брутално да му чупи краката на противниковия играч и е за директен червен. Гнусния слуга съдията не само че не дава червен картон, а спестява и жълтия. А ония малоумници феновете ревват като обезумели, че бил свирил фаул. Няма лошо, всеки си подкрепя отбора, номсините дори са убедени. Те са изкривено мислене, погледи, всичко. То (говедото)не може дори да види, че оня синия е за картон и реве за даденото нарушение!!!??? Долни, гнусни, малоумни и ниско интелигентни - това е най точното описание на феновете на Левски!!!
Дано унгарците нямат този късмет, който имаха в реванша с Дюделанж и в Разград а ние успеем да си реализираме положенията