vg_vasilev написа:А как свърши Лудогорец – Хофенхайм (младежи) ?
А кой се интересува от този мач?:)))))))
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
vg_vasilev написа:А как свърши Лудогорец – Хофенхайм (младежи) ?
bilyaletdinov написа:С какво фенът на Хофенхайм е нещо повече от мен - редовия левскар. От редовия запалянко на Ботев, Дунав, Локомотив, пък дори и от припознавачите от Литекс?
Защо след като му е много хубав сектора за гости феновете на германците не бяха настанени в него? Това е положението. Агата прави каквото си иска в България и никой нищо не може да му каже. Ботев Пловдив домакинства на стадион, на който няма никакви условия за гостуващата агитка.
Иначе мен преди време на този стадион ме караха да си събувам кецовете, дали немците са ги накарали подобно нещо?
balef написа:Клетката да си я ползват от Лудогорец за техните фенове ще се съберат всичките без проблем
bilyaletdinov написа:С какво фенът на Хофенхайм е нещо повече от мен - редовия левскар.
tornadooo написа:balef написа:Клетката да си я ползват от Лудогорец за техните фенове ще се съберат всичките без проблем
Разград е 30 000 население 8-9 000 имаше в четвъртък, на 2 милиона София 1 милион ако са левскари значи по 300 000 на мач трябава да има. Твърдя че с математиката съм добре. Сам си прави изводите кои колко и какви фенове има. Като си пълните всеки мач стадиона тогава бройте другите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта