Краснодар - Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Краснодар - Лудогорец
Втория в класирането в Русия няма, как да е гола вода, просто Лудогорец са силни.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:Втория в класирането в Русия няма, как да е гола вода, просто Лудогорец са силни.
Вицът никак не е лош.Факт.
Очеизвадно е, че Лудогорец е много силен отбор, който натрупа солиден опит и самочувствие през последните два сезона. Само можем да се радваме, че на фона на държавната трагедия, подсигурена ни от ПП ГРОБ през последните 4-5 години, имаме такъв силен отбор и такива силни спортисти, като цяло. Ако бяхме нормална държава, като Румъния и Унгария например, щяхме да бъдем № 1, и то не само в спорта. Но народът си е виновен за всичко, задето се продава, гласува и търпи собствените си палачи.
- Captain Stottlemeyer
Аврамов написа:Очеизвадно е, че Лудогорец е много силен отбор, който натрупа солиден опит и самочувствие през последните два сезона. Само можем да се радваме, че на фона на държавната трагедия, подсигурена ни от ПП ГРОБ през последните 4-5 години, имаме такъв силен отбор и такива силни спортисти, като цяло. Ако бяхме нормална държава, като Румъния и Унгария например, щяхме да бъдем № 1, и то не само в спорта. Но народът си е виновен за всичко, задето се продава, гласува и търпи собствените си палачи.
Другарю, би ли ми казал, колко българчета играят в "Лудогорец", защото в стартовия състав за днешната контрола изброих само 3 (три) български имена?!...
П.П. Очеизвадно е, че с пари всичко се постига и това го доказа преди време и мафиотът Сулейман Керимов с "Анжи" - Махачкала (бивш "Динамо"), преди да му писне и преди да го погнат...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Капитане,колегата който прогнозираше обрата не позна 
На мен контролата ми хареса. Много страннен и различен Лудогорец. Незнам какво е решил и какви намериния има новия треньор,но не ми вдъхва доверие.
Краснодар не играха,могат много повече. Заради Жо съм ги следил,когато съм имал възможност. Това не им беше най-добрия мач.
Краснодар не играха,могат много повече. Заради Жо съм ги следил,когато съм имал възможност. Това не им беше най-добрия мач.
Captain Stottlemeyer написа:Аврамов написа:Очеизвадно е, че Лудогорец е много силен отбор, който натрупа солиден опит и самочувствие през последните два сезона. Само можем да се радваме, че на фона на държавната трагедия, подсигурена ни от ПП ГРОБ през последните 4-5 години, имаме такъв силен отбор и такива силни спортисти, като цяло. Ако бяхме нормална държава, като Румъния и Унгария например, щяхме да бъдем № 1, и то не само в спорта. Но народът си е виновен за всичко, задето се продава, гласува и търпи собствените си палачи.
Другарю, би ли ми казал, колко българчета играят в "Лудогорец", защото в стартовия състав за днешната контрола изброих само 3 (три) български имена?!...Иначе май ще се окаже прав колегата с прогнозата за "уникалния обрат"...
П.П. Очеизвадно е, че с пари всичко се постига и това го доказа преди време и мафиотът Сулейман Керимов с "Анжи" - Махачкала (бивш "Динамо"), преди да му писне и преди да го погнат...А ако не знаеш, Дагестан е една от най-бедните републики в Русия, така както Разградският регион е един от най-бедните в България...
Пеете си една и съща песен, но вече май и сами не си вярвате. Как да се направи силен отбор от българи като няма качествени българи. Като се родят, станат добри футболисти, ще играем с тях. А за това дето като му писне на гела... Виждаме какво става с традиционни отбори в България като Локо Сф и ЦСКА, така че точно този довод отпада. Вие сте ясни, отборът ви се ползва от политиците и затова ще се червите като ви викат Леески и други подобни. Искам да поседите поне 5 години по зоните и да ви видим после колко публика ще имате из страната. Време е хората да си подкрепят местния отбор, а не циреите на българския футбол.
Аз съм от Микре Юнайтед
- Странджата
- Контакти:
Re:mozart
Аха, сега ми стана ясно има местни отбори, но сред тях не е Левски. Добре де, няма лошо
.То и София не е град, и България не е място 
Re: Re:mozart
Странджата написа:Аха, сега ми стана ясно има местни отбори, но сред тях не е Левски. Добре де, няма лошо.То и София не е град, и България не е място
Не ти е станало сега ясно. Отлично разбираш какво съм написал, а именно за феновете ви извън София. Разбира се, че Левски е местен отбор за София, но вие си мислите, че сте национален (може би има защо), но лично аз не виждам как се подкрепя отбор, който не можеш да гледаш освен по телевизията. Само не ми обяснявайте за митовете с феновете милиони. И за да не кажеш, че не съм казал нещо и за София като град, най-хубавият град в България, но и с най-много проблеми, предпочитам да не стигам до там да ми се налага да живея там.
Аз съм от Микре Юнайтед