Отново честито на Лудогорец!
Тази титла трябва да я посветят на червените ръководители от Божков насам!
Слаб сезон, непостоянни изяви, липса на игрови облик и тонус! Сякаш постигането на голямата цел (ШЛ) им наруши баланса във вътрешното първенство.
Определено тази титла няма да се запомни със собствената им игра, а със самоубийството на основния им конкурент!
Време е за празнувана, но от Лудогорец не трябва да забравят, че голямата цел е пак влизане в групите на ШЛ!!!
Лудогорец е новият стар шампион на България
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец е новият стар шампион на България
/edit
...
...
Последна промяна от Raid на 15 май 2015 23:06, променено общо 1 път.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
-
- Контакти:
Ако говорим за класа на отбора,наистина това е най-добрият отбор в момента в България,но съм отвратен от сценария който се разиграва в българския футбол,преди два дни писах за това че организацията е перфектна за това Лудогорец да стане точно днес шампион и назначаването на съдията Ставрев потвърждаваше това,отменен чист гол на Локомотив Сф ,постоянно вдигане на засади при атаките на гостите,неотсъден фаул на Марселиньо срещу Бранеков при втория гол,и капак на всичко беше засмяната физиономия на Ставрев когато свири несъществуваща игра с ръка на Ешпиньо вече при 3-0 за Разград.При 3-0 съдиите се успокоиха и решиха че могат и да пуснат една,две аванти за Локомотив Сф,а представяте ли си какво щеше да стане ако Лудогорец не бяха си осигурили титлата тази вечер,Б.Борисов,министри,"звезди" на световната музика,Б.Михайлов всичко беше подготвено,сега очаквам след мача Боби да връчи медалите и всички ще са доволни.Пак казвам харесва ми проекта Лудогорец с академията за деца,с изграждането на хубав стадион,с класния отбор който играе на добро европейско равнище,но това заиграване със съдиите,БФС,държавате ме отвращава.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Lyubooo написа:Отново честито на Лудогорец!
Слаб сезон, непостоянни изяви, липса на игрови облик и тонус! Сякаш постигането на голямата цел (ШЛ) им наруши баланса във вътрешното първенство.
Определено тази титла няма да се запомни със собствената им игра, а със самоубийството на основния им конкурент!
Време е за празнувана, но от Лудогорец не трябва да забравят, че голямата цел е пак влизане в групите на ШЛ!!!
Мисля ,че ще е много трудно , особено ако се разделим с Кайсара , Абало и др . Дано изтеглим сравнително лесни съперници . Аз лично ще съм доволен и на групи на ЛЕ . Това са само 2 елиминирани съперника , първия от които ще е от рода на Дюделанж . Трябва свежи попълнения , и дано поне веднъж уцелим на нападател . Искам консуматор , който да вкарва повечето положения изработени от съотборниците му . Нещо тип Дембеле в Левски ... Трябва ни крило , Халф и бек( ако продадем Кайсара) и желателно е 2-ма нападатели ако се разделим с Хамза ( за който имах огромни надежди , които хем не оправда , хем и не му дадоха шанс поне наполовина на шанса на любимеца на треньора Безяк) .
- modor
- Контакти:
Честито на Лудогорец!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
И след празненствата трябва много работа, защото тази пролет ясно се видя, особено в мачовете с нас, а и с Берое, че нещата не са никак розови. А ЕКТ чукат на вратата...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- trokadero_
- Контакти:
Ами честито . Играха , побеждаваха и станаха !
peliforewer написа:Ако говорим за класа на отбора,наистина това е най-добрият отбор в момента в България,но съм отвратен от сценария който се разиграва в българския футбол,преди два дни писах за това че организацията е перфектна за това Лудогорец да стане точно днес шампион и назначаването на съдията Ставрев потвърждаваше това,отменен чист гол на Локомотив Сф ,постоянно вдигане на засади при атаките на гостите,неотсъден фаул на Марселиньо срещу Бранеков при втория гол,и капак на всичко беше засмяната физиономия на Ставрев когато свири несъществуваща игра с ръка на Ешпиньо вече при 3-0 за Разград.При 3-0 съдиите се успокоиха и решиха че могат и да пуснат една,две аванти за Локомотив Сф,а представяте ли си какво щеше да стане ако Лудогорец не бяха си осигурили титлата тази вечер,Б.Борисов,министри,"звезди" на световната музика,Б.Михайлов всичко беше подготвено,сега очаквам след мача Боби да връчи медалите и всички ще са доволни.Пак казвам харесва ми проекта Лудогорец с академията за деца,с изграждането на хубав стадион,с класния отбор който играе на добро европейско равнище,но това заиграване със съдиите,БФС,държавате ме отвращава.
+1! Между другото ,този дебил вдигна ли поне един картон?
П.П.Като добавим и мазните физиономии на Пластмасовата коса и Лили Дебелата(магистралката) ,цирка става пълен.
Все пак: Честито! Отново.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- shotgun blues
- Контакти:
Лудогорец задмина Левски по брой поредни титли,Левски досега имаше 3 поредни като рекорд.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
IvailoRz написа:Lyubooo написа:Отново честито на Лудогорец!
Мисля ,че ще е много трудно , особено ако се разделим с Кайсара , Абало и др . Дано изтеглим сравнително лесни съперници . Аз лично ще съм доволен и на групи на ЛЕ . Това са само 2 елиминирани съперника , първия от които ще е от рода на Дюделанж . Трябва свежи попълнения , и дано поне веднъж уцелим на нападател . Искам консуматор , който да вкарва повечето положения изработени от съотборниците му . Нещо тип Дембеле в Левски ... Трябва ни крило , Халф и бек( ако продадем Кайсара) и желателно е 2-ма нападатели ако се разделим с Хамза ( за който имах огромни надежди , които хем не оправда , хем и не му дадоха шанс поне наполовина на шанса на любимеца на треньора Безяк) .
Я ми кажи по един изходящ трансфер който ви е донесъл и един лев печалба за последните 5г. а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин