Реал Мадрид - Лудогорец - 4:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Реал Мадрид - Лудогорец
Резултата от мача зависи от настроението на Кристияно Роналдо!
Trueplayer написа:Много точно си го написал, slavia_forever !
Дребните душички да го прочетат внимателно (ако могат).
Е, щом ти си успял да го прочетеш, значи и всички останали ще могат!

Иначе прогнозата ми е 3:0
Последна промяна от russia на 01 дек 2014 10:39, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Този мач ще завърши от 3:0 нагоре, което по никакъв начин няма да развали доброто впечатление което Лудогорец остави след това си участиве в групите на Шампинската лига. Малко или много доста хора в Европа чуха за България покрай това участие на разградчани в лигата, което все пак си е нещо в тези времена.
Последна промяна от drughi на 01 дек 2014 10:42, променено общо 1 път.

Съгласен съм с градския.Роналдо гони Меси и според мен ще стане мазало.Роналдо-Лудогорец 3,4-0.Дано да греша.
- shotgun blues
- Контакти:
2-0
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Нещо от сорта на 3/4:1. В София помнят какво стана, така че ще искат да напомнят кои са, особено Роналдо, след като гони Меси по голове в ШЛ.
Някои се надяват на Х, ама тука играят много пари, няма да ги пуснат ей така..
Някои се надяват на Х, ама тука играят много пари, няма да ги пуснат ей така..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
7:0 и МИнев .....во
Иска ми се да е X2, но това граничи в сферата на фантастиката. Най-вероятно 3:1 за Реал Мадрид, но аз все пак прогнозирам 1:2. 

абсолютно никакъв шанс за Лудогорец: 4:0
- obi4am_pirin
- Контакти:
slavia_forever написа:metodito написа:Както и да свърши, Лудогорец направиха едно много добро представяне за бг отбор. Нелогично, даже за моментното състояние на всичко във футбола ни.
Абсолютно съм съгласен с това мнение. Наистина логично е Гората да отнесат дори и разгромна загуба, но това по никакъв начин няма да ги направили по-малки победители за България с представянето си до момента в ШЛ. Пожелавам успех на Лудогорец, а ако дай Боже стане някакво чудо, ще се радвам наравно с тях.Но ако резонно падне, вече ще обърне изцяло внимание на БГ първенството, където има да наваксва вече само 3-те точки на отбора с фенове, които подкрепяха чужди отбори в Шампионската лига именно срещу Лудогорец, който носи точки на България и на БГ отборите, а не на Румъния или на Англия например.
звучи добре написаното от славия,но трябва да погледнем цялостната картинка и тя е,че Лудогорец влезе доста съмнително в А група и се ползва с протекции...Добре,съгласен съм,че там се инвестира и се прави нещо,но се прекрачва и границата...
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.