Базел - Лудогорец - 4:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Базел - Лудогорец
Този път едва ли Базел ще играе с 10 души почти цял мач и едва ли ще търси 0-0. Швейцарците имат шанс да излязат от групата и това минава през задължителна победа. Друг е въпросът дали Лудогорец няма да ги изненада с нещо. Мачът е 1Х.
Мачът ще е различен.Този път по-прибраният отбор ще е този на Лудогорец,но те са силни на контра атаки.И 1 точка е добре за Лудогорец.
Този път Лудите ще си загубят без проблем.Даже няма и да има помен от предишните мачове....кофти ама 3-0
2:2 и отново с някой инфарктен момент.
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс
- Pragmatichen
Моето мнение е, че Ливърпул са ужасно, ама ужасно посредствен английски отбор в момента, и след като нас ни биха на магия, от Реал получиха 3 гола за едно полувреме като домакини и не можаха цялото второ да върнат поне гол, а същевременно паднаха от Базел само с 1:0, всичко това означава, че Лудогорец най-вероятно ще направи равен мач с Базел, нещо, което с оглед на новата победа на Реал над Пуул, ще означава битка на живот и смърт в Сф срещу англичаните. Има и друго нещо, никой не коментира протоколният мач в последния кръг на Бернабеу, когато Реал ще играе с изцяло резервен състав, ще пазят основните играчи за предстоящото Световно Клубно Първенство, и честно казано, като знам и какъв ще е коефициента за равен или победа на Лудите, няма да се учудя, ако ни пуснат точка. При пълна мотивация на Лудите и решено първо място в групата, при резервен състав на Реал, нашите имат абсолютен шанс за точка там.
Вижте, на Реал, Пуул и Стяуа(в Букурещ) съдиите им дадоха цели 4 дузпи срещу Лудите, и щом като след 4 дадени дузпи имаме минимални загуби от Реал и Пуул с по 1:2, а един Ливърпул и Базел, загубиха с 0:3 и 1:5 от Реал, сами можете да сметнете, че Лудогорец съвсем не е слаб за европейското ниво отбор.
И ако не беше страхливата тактика на Дерменджиев и един по-класен играч, вместо дървото Безяк, съм сигурен, че Лудите нямаше да загубят нито на Анфилд, нито от Реал в Сф.
Не подценявайте отбор, който 3-4 години не продава, само купува играчи, надгражда отбора и всички са перфектно сработени, освен това на вратата имат един добър за евро стандартите вратар, така, че според мен Лудогорец, ако покаже самочувствието и играта от мачовете с Реал и Пуул , има абсолютен шанс срещу Базел.
Освен това, нужна им е повече скорост и печелене на първа топка, това им е основен проблем, почти всяка спорна топка я губят.
Мудни атаки, за което до голяма степен вината е на Безяк, той не бива да играе в Швейцария.
Дерменджиев не биваше да чака гола на Балотели, за да пуска 2 смени, с които да спасява мача 5 мин преди края, не биваше да чака Реал да вкара втори гол, за да пуска пак двойна смяна в 80 мин, КОГАТО ВИЖДАШ, ЧЕ очевидно класен отбор отсреща пуска нападатели и освежава отбора и се готви за финален щурм, ти какво чакаш? Да си занесеш правото на 3 смени у дома ли??
Този човек чака гол и едва тогава пуска смените, това му поведение издава страхливост и неумение да води мача.
Не стига, че играе срещу Бейл, Роналдо и т.е., не стига, че му пускат Кроос, Бензема и Чичарито, което е ясен знак за търсене на гола, и ти седиш, с очевидно уморения си отбор, срещу 3 испански смени за 150 млн евро, и вместо да спечелиш с 3 смени по минутка, да освежиш отбора, да накъсаш играта на съперника и да спечелиш просто време за глътка въздух на своите, чакаш гол на Бензема в края(който просто се печеше) и едва тогава почваш да пускаш смени.
Ако така играем и в Базел, ще загубим.
Да не говорим, че по този начин загубихме в 89 минута и в Стяуа, че бяхме на косъм от 3:2 и в Белград и т.н.
Лудите имат класни играчи, имат супер сработен състав, който дори с вързани очи се намира по терена, и ако излязат като биткаджии, дори могат да бият Базел, а стане ли това, сме на 80% класирани за другата фаза.
Това е моето мнение.
Вижте, на Реал, Пуул и Стяуа(в Букурещ) съдиите им дадоха цели 4 дузпи срещу Лудите, и щом като след 4 дадени дузпи имаме минимални загуби от Реал и Пуул с по 1:2, а един Ливърпул и Базел, загубиха с 0:3 и 1:5 от Реал, сами можете да сметнете, че Лудогорец съвсем не е слаб за европейското ниво отбор.
И ако не беше страхливата тактика на Дерменджиев и един по-класен играч, вместо дървото Безяк, съм сигурен, че Лудите нямаше да загубят нито на Анфилд, нито от Реал в Сф.
Не подценявайте отбор, който 3-4 години не продава, само купува играчи, надгражда отбора и всички са перфектно сработени, освен това на вратата имат един добър за евро стандартите вратар, така, че според мен Лудогорец, ако покаже самочувствието и играта от мачовете с Реал и Пуул , има абсолютен шанс срещу Базел.
Освен това, нужна им е повече скорост и печелене на първа топка, това им е основен проблем, почти всяка спорна топка я губят.
Мудни атаки, за което до голяма степен вината е на Безяк, той не бива да играе в Швейцария.
Дерменджиев не биваше да чака гола на Балотели, за да пуска 2 смени, с които да спасява мача 5 мин преди края, не биваше да чака Реал да вкара втори гол, за да пуска пак двойна смяна в 80 мин, КОГАТО ВИЖДАШ, ЧЕ очевидно класен отбор отсреща пуска нападатели и освежава отбора и се готви за финален щурм, ти какво чакаш? Да си занесеш правото на 3 смени у дома ли??
Този човек чака гол и едва тогава пуска смените, това му поведение издава страхливост и неумение да води мача.
Не стига, че играе срещу Бейл, Роналдо и т.е., не стига, че му пускат Кроос, Бензема и Чичарито, което е ясен знак за търсене на гола, и ти седиш, с очевидно уморения си отбор, срещу 3 испански смени за 150 млн евро, и вместо да спечелиш с 3 смени по минутка, да освежиш отбора, да накъсаш играта на съперника и да спечелиш просто време за глътка въздух на своите, чакаш гол на Бензема в края(който просто се печеше) и едва тогава почваш да пускаш смени.
Ако така играем и в Базел, ще загубим.
Да не говорим, че по този начин загубихме в 89 минута и в Стяуа, че бяхме на косъм от 3:2 и в Белград и т.н.
Лудите имат класни играчи, имат супер сработен състав, който дори с вързани очи се намира по терена, и ако излязат като биткаджии, дори могат да бият Базел, а стане ли това, сме на 80% класирани за другата фаза.
Това е моето мнение.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
- Udoji90
- Контакти:
Може би "Лудогорец" ще измъкнат някой Х, който не би бил лош резултат. Според мен 1-1.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Мен ми се ще Дерменджиев този път да даде повече "скрийнтайм" на Мисиджан, Вандерсон и Хамза. Безяк очевидно не му се получава играта напоследък. Дано поне направи по-ранни смени.
matador1 написа:Ще играят със сигурност различно. Според мен отново ще се защитават и ще гонят равенство. В нападение ще са почти беззъби. 1:2 звучи като добър резултат
И как стигна до извода, че ще гонят равенство, при положение че играят у дома срещу Лудогорец!? Ми те, ако и в Швейцария не се хвърлят за три точки срещу аутсайдера в групата, срещу Реал и Ливърпул ли ще го направят? Направо ви се чудя като вземете някой път да се изхвърляте ей така, без да мислите...